Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sami

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък вече изпратих копие до Бриджит Бардо. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 5:51 pm Заглавие: |
|
|
Според мен сайта на събитието трябва да е "по-нагоре" в иерархията...
Той беше един от първите неща които търсих да намеря като видях плаката...
Ако го видя на улицата - пак url ще търся сигурно ...
Според мен за това събитие плаката трябва да нахъсва повече учасници отколкото публика. Последната една година салоните винаги бяха на макс пълни. А качеството на последните филмчета (в сатиричния, на 13.04) беше ...
Естествено, това е лично мнение, дали ще го взимаш впредвид или не - за мен има такова значение каквото и за теб :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 4:22 pm Заглавие: |
|
|
абе то туториали за котки има и то много дебели и във всичките пише
"сложи й мустаци, за да не изглежда като ембрион" _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 4:51 pm Заглавие: |
|
|
Днес гледах части от филмите, които ще бъдат излъчвани. Направо си се подиграл с творчеството на много кадърни хора. Не заслужават такива филми да бъдат представяни по този начин. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
solaris

|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 8:40 pm Заглавие: |
|
|
бих казал, че сте си откровенни хейтьри - всяка една моя дума беше подложена на жесток анализ и унищожителна критика - вие сте ми номер едно в класацията с хейтърите. аз срещнах достатъчно различен от вашия фийдбек и то от обикновенни и непредубедени хора, които бяха съвсем различни един от друг. Дори и да искам не бих си позволил да кометирам нечия чужда работа толкова злобно. биете ме по още един показател. как да го кажа - 'скромността' ми и самоличностната ми оценка не ми позволяват да се изказвам толкова арогантно, за нещата на другите. не съм видял нещо кой знае кво от повечето 'про'-та, които се изказаха в темата, за да се предполагат такива коментари от тях - изказвате се като обидени учители по рисуване. предполагам, ви е ясно, че всеки обикновен човек на мое място би ви казал 'бе я си...' _________________ www.bassline-bg.org // www.myspace.com/dj_solaris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 10:54 pm Заглавие: |
|
|
хората не харесаха работата ти... "скромността" ти само изостри езиците.
и на мен не ми допада плаката, ама това е щото не съм обикновен и непредубеден |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Май 26, 2007 11:52 am Заглавие: |
|
|
Тенденциозното мъртвешко внушение е крайно неуместно за конкретния повод! Като фен на работата ти бих ти дал един съвет. Понеже забелязах, че каза нещо, като "ще си правя, дизайн къф'то си искам и ми харесва' ще ти кажа, че това е прекрасно, защото по този начин се създават новите и качествени неща. Тук обаче се сблъскваме със специфичната материя на конкретното мероприятие и е неуместно цялата хава да се онагледява по този начин. Понякога трябва да се преглъща творческия порив и естетика, която те влече в дадена посока в името на това да си свършеш добре и професионално работата. Защото твоята задача е да направиш нещо, което да се хареса на повечето хора, а не на тесния кръг от приятели с който си казваш наздраве и си пафкаш коза... :)))
Относно 'хейтърството' - трябва ли точно тук да намесваме такива страсти? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|