Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Май 30, 2007 10:19 am Заглавие: |
|
|
nub написа: | С какво ги снимаш. |
Все със същото. :( Canon A520. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Май 30, 2007 4:05 pm Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | И няколко по-непретенциозни на свръх-дребни детайли. Вътре в колите осветлението е много слабо, а и сами се досещате колко е трудно да завреш обектива достатъчно близо. :) Интересно ми е как биха се снимали подобни неща с DSLR, като се има предвид огромния обектив...
|
ми огоромен обектив на ДСЛР немоеш да го набуташ там, те хората затва са измислили макро обективите, дет си седиш на един метър и имаш 1:1 образ на матрицата.
инак за опитите, мене напълно биха ме задоволили като качество, ако съм ти клиента... сигур има кусури, които биха ти показали по-запознатите от мене, но аз ги харесвам, браво :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Сря Май 30, 2007 4:37 pm Заглавие: |
|
|
zavizhdam ti na zanimanieto.
da ne se hvalia, no e to4no kato za men - taka shte ti gi nasnimam, che um shte im zaide na klientite ti.
Dano niakoi den da mi doidat i na men takviz, che sam meraklia! _________________ Best Wine Labels Design
Best Logos
Hand Lettering on Wine Labels |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Чет Май 31, 2007 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря. :) В случая аз съм си клиента. Тоест, правя ги, за експерименти, като снимам личната си колекция.
epixs, не ти ли се намира някой подобен модел, който да снимаш? Интересно ми е как ще се получи. :) Особено ако си с DSLR, ще ми е много интересен резултата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Чет Май 31, 2007 3:57 pm Заглавие: |
|
|
triabva specialno da si nameria - tvoite sa dosta zasukani spored men.
no ti e mnogo interesna zadachkata.
ako vidia proluka vav vremeto, kato nishto shte se metna za sporta.
ima golimo shodstvo mezhdu tova koeto pravish ti kato tip fotografia i snimaneto na razni butilki s vina - neshto, koeto az mnogo obicham da pravia. Ima i golemi razliki estestveno, no sam siguren, che pohvatite mi, shte sa savmestimi sas tvoiata tema.
ako imash vreme, pogledni tezi
http://photo-cult.com/showserie.php?aut=epixs&id=529
http://photo-cult.com/showserie.php?aut=epixs&id=720
http://photo-cult.com/showserie.php?aut=epixs&id=530
http://photo-cult.com/showserie.php?aut=epixs&id=1594
tova sa razni stakla, deto sam gi snimal s identichno osvetlenie, kakvoto, ako ima vreme, shte polzvam i za tvoia experiment. Obarni vnimanie na lentovite blikove i preciznoto im razpolagane, obarni vnimanie i na sledvaneto na obema s osvetlenie, obarni vnimanie i na razlichnoto povedenie na razlichnite materii, spriamo svetlinata. Vsichki tezi belezi sa identichni na tvoite kolichki i mislia, v udoben moment, da izgyrmia edin -dva kadara.
Shte snimam s 20D i 100mm Macro. (ako izobsto snimam:-))))) _________________ Best Wine Labels Design
Best Logos
Hand Lettering on Wine Labels |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 6:10 pm Заглавие: |
|
|
вх, че се накефих на тея снимки и на цялата тема изобщоо :) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 9:59 pm Заглавие: |
|
|
На който му е интересно, може да хвърли око на новата ми придобивка, а и на снимките. :) Много са, затова ще сложа линк към останалите.
Всички снимки.
epixs, снимките ти са супер. Дано успееш да намериш някакъв модел на кола, който да снимаш. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Ако на някой му е интересно, ето още няколко подбрани снимки от последно време. Извинявам се, ако на 1-2 места леко съм килнал "хоризонта", но явно при ретуша не съм го забелязал, за да го оправя. :(
И накрая най-любимите ми снимки. Тези дребосъци са с дължина около 5 см. :) В последните 2 кадъра малко си поиграх с DOF-а.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|