Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ani
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:20 am Заглавие: |
|
|
вие сте едно ексклузивно и неприемствено общество, което не приема дори и собствените си сънародници и което трие безотговорно откровеното мнение на хората и избирателно изтрива тяхните мнения. в този смисъл не се различавате от повечето артистични среди в българия. нямак никаква информация за форума и кои сте във вашата представа, но искам официален адрес за изпращане на оплаквания. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:29 am Заглавие: |
|
|
Извадка от http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=163&start=0
Цитат: | 5. Писането в този форум не е задължително, ако смятате правилата му за несправедливи, членовете му за високомерни, а системата на приемане - за неудачна - свободни сте да потърсите други форуми с подобна насоченост. |
Всъщност, няма да е лошо да прочетеш таз тема преди да ръснеш ощя някоя глупост.
Айде чао, довиждане, лека нощ, мерси, приятна вечер. _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:33 am Заглавие: |
|
|
пиши на morgoth-a...
само той ще има търпението да те изслуша докрай и да отговори на въпросите, които те терзаят :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:34 am Заглавие: |
|
|
@Ани. тая тема ти я правя за да си имаш местенце където да си се оплакваш. между другото много си близо до това да не можеш да пишеш и тук.
@Всички останали. Pls, ако може да оставим тва "недоразумение" да си потъне надолу без да се занимаваме излишно с него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:35 am Заглавие: |
|
|
ее стига сте са дарйали така нециливизовано ве хора иска да са оплачи....
ani не са притесняваи еи тука мойе да са оплачиш-----------------------> . . .graphilla |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:39 am Заглавие: |
|
|
ами ако става за въпрос, то и сама мога да си направя форум. въпроса е че артистичните среди в българия --- всички които съм срещала до сега са навързани като плетеница един за друг и подкрепят само тяхните хора а на другите не дават възможност за изява като ги мачкат още в зародиш. хората са принудени да обикалят света за да намерят хляб и диплома за себе си. сигурно ще кажете, че щатите признават българските дипломи, защото сме по добри? колко добри сте по ваша оценка? повечето от критикуващите ме нямаха линкове въобще в профила си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:46 am Заглавие: |
|
|
ani написа: | --- всички които съм срещала до сега са навързани като плетеница един за друг и подкрепят само тяхните хора а на другите не дават възможност за изява като ги мачкат още в зародиш...... |
ако се разровиш в /представяне/ ще се учудиш колко много хора влизат непрекъснато в спец форумите без да ги "намачкат" и без да са ничии- просто имат талант :)
чисто приятелски съвет: пиши бързо докат нубзитo не те е надушил, че после и да искаш - няма да можеш xD _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:47 am Заглавие: |
|
|
отивам да обядвам... дано да се видим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 11:58 am Заглавие: |
|
|
Що не я приемете, ей така пробно, да видим кво ще стане.Джъст експиримиент...ще е забавно...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 12:08 pm Заглавие: |
|
|
Как безсрамно вмъкна любимите Лепърд в сапунката си......... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 12:08 pm Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr написа: | Що не я приемете, ей така пробно, да видим кво ще стане.Джъст експиримиент...ще е забавно...:) |
Чшшшш... да не би Ани да е по-различна от хората на които им е са отказани права... Да не говорим, че сме рязали и далеч по-кадърни хора от нея...
Единственното което може да се каже на милото Ани е да си наляга парцалките, да заляга над учебниците и да си отвори кепенците за да може да забележи откъде изгрява и къде залязва слънцето. Ако стилът на изказа ми е много фигуративен то следвай легендата отдолу:
чети, разглеждай, книжки, интернет, студиа, РА, комикси, фото албуми, Уеб-меб... Гуугъл... :) Вероятно след това ще имаш по-ясна себеоценка и ще разбереш защо коментарите по работите са такива... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 12:18 pm Заглавие: |
|
|
Само форума да разгледа пак и стига да разбере но явно проблема е друг...явно не иска да разбира нищо и като се замисля това е неин проблем....open your eyes Neо...opa Ani
Btw много съм се чудел за къв х.й го дирят хора тук и се натискат да бъдат приети при положение че не слушат никой?Къв е смисъла...? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 12:36 pm Заглавие: |
|
|
Анче, не звучиш като човек на възраст.
Защо изобщо се върна от Щатско, там не те ли приемаха теб и "арта" ти? Не те ли оцениха?
Кат' си Артист, що си секретарка, а?
И защо не се научиш да пишеш грамотно? _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:01 pm Заглавие: |
|
|
Друго е човек като си хапне. В магазина хорицата работят "та пушек се вдига". Така, значи, който нарече моите бивши работи такива на "секретарка" може да ползва и думата "рецепционистка". (точката преди или след кавичките се поставя?) Ако някога решите да ме преместите в правилния форум, бих мислила че това е 2Д, или нямаше такъв, не си спомням?
Като "секретарка" аз (и мои колеги) сме възлагали работа на хора като вас, докато аз и те сме вършила всичката "черна" работа с всякавки капризни хора (клиенти -- тъй като хора като вас не биха се съгласили на това и не биха се справили), за което дори сме ви плащали, като сме ви давали заданието месеци предварително, поправяли сме грешките след вас и сме плащали стотици сгрешени издания.
Идея си нямам какво мотивира хората да ви дават работа, тъй като е много по-евтино да си я вършат сами. Не малко от тях имат по-висока квалификация от вас.
На мим искам да кажа, че не е подходящо да се заяжда с мен, тъй като аз съм видяла неща в живота, които тя не е и сънувала и че от години помня, че сайта и изглеждаше по подобен начин.
За който "пада от небето" в Щатите хората не плащат за изкуство -- музика или арт и хорицата се занимават с това в свободното си време, което е почти никакво. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:06 pm Заглавие: |
|
|
само за това което казваш ани за артистичните среди съм съгласен
ама то май навсякъде е така
свиквай това е положението или не свиквай сама си решаваш
ама средите немогат да ти нарисуват нещата така че рисувай _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:11 pm Заглавие: |
|
|
ani написа: | ...
Идея си нямам какво мотивира хората да ви дават работа, тъй като е много по-евтино да си я вършат сами. Не малко от тях имат по-висока квалификация от вас.... |
Усещам как просто те сърбят пръстите да ми се обадиш на ICQто...
но си твърде срамежлива за да го направиш :)
Сега, сериозно.... call me. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:16 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | ani написа: | ...
Идея си нямам какво мотивира хората да ви дават работа, тъй като е много по-евтино да си я вършат сами. Не малко от тях имат по-висока квалификация от вас.... |
Усещам как просто те сърбят пръстите да ми се обадиш на ICQто...
но си твърде срамежлива за да го направиш :)
Сега, сериозно.... call me. |
Ники, ти да не раздаваш усмирителни ризи онлайн ве ? :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:18 pm Заглавие: |
|
|
фирмена тайна ;) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:19 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | фирмена тайна ;) |
Кажи само фирмата коя е....... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Така, ще рисувам когато имам време. Това в момента е по-важно за мен. Това че някой ме кара да му се обаждам ме навежда на мисли за ролята на жената в обществото. Но ако не се обадя, мога да те успокоя че 95% от хората, които са казали че ще ми се обадят, не са ми се обадили. По принцип аз не си търся приятел, който да ми е колега или шеф, колкото и привлекателни да са те. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|