Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
alex_3d
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2003 12:05 pm Заглавие: 3d studio max 5 HELP!!! |
|
|
Eto go i poredniq smeshen (za nqkoi ubeden sym che e takaw, no za men e strashno iznerwesht.) problem koito waznikna w rabotata mi s 3d studio max i skoito shte zanimaq zaetoto ejednewie na 3d uchastnicite w tozi forum, no kakwo da se prawi i nie neukite imame prawo na znanie.Syshto taka sam ubeden che pochti nikoy nqma da uspee da mi razbere wyprosa poneje wyobshte ne sam naqsno s terminite w max-a, no sym dlyjen da opitam w imeto na progresa.
Ta znachi imam si da kajem edna sfera koqto iskam da predwija po osta "x" no kogato pridwija kursora na mishkata warhu tazi os, toi ne se promenq na kursor za dwijenie (ili kakto tam se kazwa) kakto se promenqshe predi da naprawq porednata prostotiq koqto ne znam kakwa e bila, no koqto mi skasi jiwota s 2-3 dena. Edinstweniq nachin da predwija obecta e kato predwija kursora warhu samiq obect. Ta pichowe ako sluchaino ima neophodimite znaniq da mi razreshi problema shte bada strashno blagodaren.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2003 12:53 pm Заглавие: |
|
|
natisni x (mezdu z & c) na klaviaturata i sa ti sa poyavat strelkite i manipulatorite :o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alex_3d
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2003 1:23 pm Заглавие: |
|
|
Kakwo e towa "klaviaturata"?
PS. 10x wse pak wapreki che me nakara da se pochuwstwam tap i ogranichen :o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2003 1:30 pm Заглавие: |
|
|
i v kraina smetka poyaviha li ti se stelkite ili ne? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alex_3d
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2003 1:35 pm Заглавие: |
|
|
Ti nima se samnqwash w wazmojnostite na swoq skrit genii?
Estestweno che se poluchi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2003 1:37 pm Заглавие: |
|
|
alex_3d написа: | Ti nima se samnqwash w wazmojnostite na swoq skrit genii?
Estestweno che se poluchi. |
младежо.
при положение че получаваш помощ това ти държание е най малкото неподходящо. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alex_3d
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2003 1:50 pm Заглавие: |
|
|
sajalqwam ako sam obidil nqkogo, no towa sam si az gaden sarkastichen tip i wypreki che se samnqwam che tumbi e obyrnal seriozno wnimanie na
mnenieto mi mu podnqsam izwinenieto si i prawq zabelejkata che ni nai malko trqbwa da se obrashta seriozno wnimanie na komentarite mi, poneje sa napylno neseriozni (s izkliuchenie na tozi). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2003 1:52 pm Заглавие: |
|
|
ок.
надявам се в бъдеще да избягваш да се изживяваш като "гаден саркастичен тип". в твой интерес е. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|