Graphilla.com :: Преглед на тема - 3d studio max 5 HELP!!!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3d studio max 5 HELP!!!

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
alex_3d

МнениеПуснато на: Пон Май 26, 2003 12:05 pm    Заглавие: 3d studio max 5 HELP!!! Отговорете с цитат

Eto go i poredniq smeshen (za nqkoi ubeden sym che e takaw, no za men e strashno iznerwesht.) problem koito waznikna w rabotata mi s 3d studio max i skoito shte zanimaq zaetoto ejednewie na 3d uchastnicite w tozi forum, no kakwo da se prawi i nie neukite imame prawo na znanie.Syshto taka sam ubeden che pochti nikoy nqma da uspee da mi razbere wyprosa poneje wyobshte ne sam naqsno s terminite w max-a, no sym dlyjen da opitam w imeto na progresa.
Ta znachi imam si da kajem edna sfera koqto iskam da predwija po osta "x" no kogato pridwija kursora na mishkata warhu tazi os, toi ne se promenq na kursor za dwijenie (ili kakto tam se kazwa) kakto se promenqshe predi da naprawq porednata prostotiq koqto ne znam kakwa e bila, no koqto mi skasi jiwota s 2-3 dena. Edinstweniq nachin da predwija obecta e kato predwija kursora warhu samiq obect. Ta pichowe ako sluchaino ima neophodimite znaniq da mi razreshi problema shte bada strashno blagodaren.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Пон Май 26, 2003 12:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

natisni x (mezdu z & c) na klaviaturata i sa ti sa poyavat strelkite i manipulatorite :o)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
alex_3d

МнениеПуснато на: Пон Май 26, 2003 1:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kakwo e towa "klaviaturata"?

PS. 10x wse pak wapreki che me nakara da se pochuwstwam tap i ogranichen :o)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Пон Май 26, 2003 1:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i v kraina smetka poyaviha li ti se stelkite ili ne?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
alex_3d

МнениеПуснато на: Пон Май 26, 2003 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ti nima se samnqwash w wazmojnostite na swoq skrit genii?
Estestweno che se poluchi.
Върнете се в началото
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Пон Май 26, 2003 1:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

alex_3d написа:
Ti nima se samnqwash w wazmojnostite na swoq skrit genii?
Estestweno che se poluchi.

младежо.
при положение че получаваш помощ това ти държание е най малкото неподходящо.
alex_3d

МнениеПуснато на: Пон Май 26, 2003 1:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sajalqwam ako sam obidil nqkogo, no towa sam si az gaden sarkastichen tip i wypreki che se samnqwam che tumbi e obyrnal seriozno wnimanie na
mnenieto mi mu podnqsam izwinenieto si i prawq zabelejkata che ni nai malko trqbwa da se obrashta seriozno wnimanie na komentarite mi, poneje sa napylno neseriozni (s izkliuchenie na tozi).
Върнете се в началото
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Пон Май 26, 2003 1:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ок.
надявам се в бъдеще да избягваш да се изживяваш като "гаден саркастичен тип". в твой интерес е.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети