Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 3:40 pm Заглавие: The Crusader |
|
|
За игрица. Преди около година правено, практис енд фън. Време му е да види бял свят :)
c&c r welcome. _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 6:09 pm Заглавие: |
|
|
проблема на fun занимавките, е че няма задание, което да се спази и от там да се извади мнение, дали става или не...
на мен лично вътрешните елементи са ми напълно излишни... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 6:52 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | проблема на fun занимавките, е че няма задание, което да се спази и от там да се извади мнение, дали става или не... |
Е да, а хубавото им е, че нямаш задание :))))))) Примерно задание: Лого за игра (The Crusader: Broken sword). Имам кръст(crusader) и счупено мечле(broken sword) :)
LoveHate написа: | на мен лично вътрешните елементи са ми напълно излишни... |
Без тях ми стои много cross и по-малко sword, а и не ме кефи някак си :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 7:25 pm Заглавие: |
|
|
RoT написа: | Е да, а хубавото им е, че нямаш задание |
напротив лошу е, защото както ми каза навремето един дърт художник ограниченията раждат творчеството ;) ...
... иначе самия знак за мен лично е 6, ноо ми ареса и си го сейвнах _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 10:28 am Заглавие: |
|
|
mucho написа: | напротив лошу е, защото както ми каза навремето един дърт художник ограниченията раждат творчеството ;) ... |
Ами за мен е някак си двузначно :) ТОест хем е хубаво да имам, хем като имам и в повечето случаи се леко дразня от някой глупви изисквания, а пък като е пълна свобода, пак не ми се нрави мого :) Ама няма огодия :P
mucho написа: | ... иначе самия знак за мен лично е 6, ноо ми ареса и си го сейвнах |
Thanks ;) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 10:40 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | проблема на fun занимавките, е че няма задание, което да се спази и от там да се извади мнение, дали става или не...
на мен лично вътрешните елементи са ми напълно излишни... |
аз лично бих оставил хоризонталната линия...мен ме кефи :) то брокен сорд беше малко с ретро атмосфера май. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 1:29 pm Заглавие: |
|
|
SPIT написа: | то брокен сорд беше малко с ретро атмосфера май. |
Имаше една такава игрица преди много време, изгубил съм часове от живота си с нея, но няма общо с логото :)))) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 1:34 pm Заглавие: |
|
|
RoT написа: | SPIT написа: | то брокен сорд беше малко с ретро атмосфера май. |
Имаше една такава игрица преди много време, изгубил съм часове от живота си с нея, но няма общо с логото :)))) |
а със загубените часове :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък го харесвам :))))))
Само бих съединил вътрешните линийки на кръста по средата :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 4:46 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Аз пък го харесвам :))))))
Само бих съединил вътрешните линийки на кръста по средата :) |
Като са съединени и много се набива на очи и дразни, а и става много повече като кръст :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|