Graphilla.com :: Преглед на тема - Пореден опит за лого представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Пореден опит за лого представяне
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Wizard написа:
Това е още по-огромно от моите... аз съм на 1024х768 и пак скролвам встрани...

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=16155

Е да си видял тоя юзър да ти е направил забележка.......? Не е :) Така че не се оправдавай, и неговото е голямо и твойто е голямо.....

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mucho

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малко от фолклора - "учи, учи бамбор бучи" ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Wizard

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 12:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Така по-добре ли е :)

Проект за лого на център, занимаващ се с изготвяне на родословни дървета (не знам така ли е множественото число на "родословно дърво" де...) и проучване на личната и родовата история

Wizard

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И сега пак ще кажете, че това са просто нарязани букви... мен си ме радва обаче...

Цитат:
About the company – they are a food ingredient distributor. They sell the raw materials that big food manufacturers use to make just about any editable/consumable product. Basically, they sell the ingredients listed on your soft drink or twinkie wrapper that you can not pronounce or have no idea what it is (e.g. – Citric Acid, Dicalcium Phosphate, L-Alanine, Butter Flavors, ect.). Their product line ranges from acidity/alkalinity control agents, to dairy products, to preservatives and amino acids and much more.

Wizard

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 12:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И дообработката му:

/офф - "Едит" бутон... защо няма.... :(
dreamer

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 12:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А що Н-то не го оставиш цяло, а не разрязано? Опитай :)

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Wizard

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 1:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе опитах, ама ми се загуби вица в картинката нещо... като че ли не се вижда, че елипсата продължава гредата на буквата...

Така?
simov

Местожителство: Bankia

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 2:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...a sega priberi "orben" v elipsata :)
Wizard

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 2:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вариант за конкурса на МОН. Идеята е М-то да прилича на книга, а онова, което прилича на знака за безкрайност (долните части на О и Н) да създава илюзия за ключ - тоест, образованието е ключ към успеха.

gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 2:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Запази си ги за след като свърши контеста
Wizard

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 2:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

simov написа:
...a sega priberi "orben" v elipsata :)

Слушам! :) Ама нещо не се получава... май...?

SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 3:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Wizard написа:
Вариант за конкурса на МОН. Идеята е М-то да прилича на книга, а онова, което прилича на знака за безкрайност (долните части на О и Н) да създава илюзия за ключ - тоест, образованието е ключ към успеха.[/img]

Тези работи само ти си ги виждаш.
Подходът ти към всички логотипи е еднообразен. Тъпчеш на едно място. Разглеждай още.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Wizard

МнениеПуснато на: Съб Авг 04, 2007 12:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам два варианта за МОН, които мисля, че ще ви харесат... тоя беше набързо и е логично да не обере овациите. Иначе не съм съгласен, че тъпча на едно място, в крайна сметка на всеки се полага известна доза уважение, мисля си - погледни какво представях преди и какво - сега... То човек и твоите работи да погледне, пак може да каже, че са еднообразни - както се казваше в любимия ми сериал "Болница на края на града", "ако искаш да набиеш кучето, тояга ще се намери" :)

Не виждам между другото защо в 3D-то може да приемаме брата на не знам си кой, след като показва три недозавършени работи, а да се заяждаме с човек, който (да ме прощаваш за нескромността) показва напредък.
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Авг 04, 2007 1:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Tова, че не ти казвам нищо е достатъчен повод най после да вземеш да мислиш когато правиш нещо. не разчитай на сляпата надежда, че някой друг ще го прави вместо теб!
Wizard

МнениеПуснато на: Съб Авг 04, 2007 1:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще си говорим след края на конкурса за МОН - предполагам, че даже на такава мърморица като ... няма да цитирам имена... ще му харесат :) Пък дано тогава махмурлукът и/или мензисът на ... пак без имена... да са му минали :)
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Съб Авг 04, 2007 1:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Wizard написа:
Ще си говорим след края на конкурса за МОН - предполагам, че даже на такава мърморица като ... няма да цитирам имена... ще му харесат :) Пък дано тогава махмурлукът и/или мензисът на ... пак без имена... да са му минали :)

прекаляваш
бая народ се опита да ти даде някой и друг хинт, а ти упорито продължаваш со рогътъ напред.
бтв, ако мислиш че тва да спечелиш бг конкурс те прави добър дизайнер... в много голяма грешка си =))
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Авг 04, 2007 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Омръзна ми. Нищо от думите ми няма да промени ситуацията.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети