Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 1:34 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: | Язе Цомбустиона не съм го сравнил с Афтеро.
Просто споменах че си играх известно време с Адобския шитец и от как пуснах Цомбето форгетнах ква мъка е да се бориш с адобския начин на мислене.
Малко е гадна версията за мак и гърми понякога но с аутосеив на 3 минути и 30 ундовеца драми нема:))
Ех а партикляците кви са мощни не истена.
ПС.
Кептън Аутодеск са взели сичко бате, барабар с Мая и Студио тулс.
Тъй че че го ядеме монополискио докрай.
ПС2.
Мамка им нема ли кой да портне тоя Фюжън за Ябълка. |
Нямам нищо протв адобската логика и Афтера си ми е доста удобен. Единствено ми липсва малко по свестен feather на маските, но засега го преживявам. Естествено кой софт е по подходящ е тясно свързано с естеството на работата. Предполагам че ако се занимавах по-сериозно с композитинг, щях да се кълна във фюжъна примерно. Всъшност, ти за какво точно ги използваш тия програми?
Споерд мен имено сходната логика на Афтера с тази на Фотошоп го прави подходящ за правене на "първи стъпки" и според мен е значително по-лесен за усвояване. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
denull

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 1:38 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: |
ПС2.
хха аз ся се мъча да подкарам OSX на PC ... та ако стане ше ти кажа ако толкова държиш за Фусъна :) _________________ nufabric.org |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 1:43 pm Заглавие: |
|
|
denull написа: | nub написа: |
ПС2.
хха аз ся се мъча да подкарам OSX на PC ... та ако стане ше ти кажа ако толкова държиш за Фусъна :) |
не се занимавай с глупости:) има време да ти писне от маковете:) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 2:58 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ... има време да ти писне от маковете:) |
богохулник :) _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 6:56 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | nub написа: | Язе Цомбустиона не съм го сравнил с Афтеро.
Просто споменах че си играх известно време с Адобския шитец и от как пуснах Цомбето форгетнах ква мъка е да се бориш с адобския начин на мислене.
Малко е гадна версията за мак и гърми понякога но с аутосеив на 3 минути и 30 ундовеца драми нема:))
Ех а партикляците кви са мощни не истена.
ПС.
Кептън Аутодеск са взели сичко бате, барабар с Мая и Студио тулс.
Тъй че че го ядеме монополискио докрай.
ПС2.
Нямам нищо протв адобската логика и Афтера си ми е доста удобен. Единствено ми липсва малко по свестен feather на маските, но засега го преживявам. Естествено кой софт е по подходящ е тясно свързано с естеството на работата. Предполагам че ако се занимавах по-сериозно с композитинг, щях да се кълна във фюжъна примерно. Всъшност, ти за какво точно ги използваш тия програми?
Споерд мен имено сходната логика на Афтера с тази на Фотошоп го прави подходящ за правене на "първи стъпки" и според мен е значително по-лесен за усвояване. |
Пцулютно си прав за Яфтера. Ако ти требе нещо бързо с голямата лопата е незаменим.
Я съм крив. Мен вече ма не радват адоб.
От както ми стана по удобен инксейпа от илустратора и фореворкса от сопата (тия така и не го направиха тоз софт пиксел перфект) логично е да са кефа поече на Цомбьо.
Иначе никакви серизни занимания с тези софтове, тук таме некоя циганиика с текст и картинки ей така за веселбата:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|