Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Chef

|
Пуснато на: Нед Авг 12, 2007 12:11 pm Заглавие: |
|
|
kapitana! написа: | MissMims написа: | съжалявам за невежеството, но какво е Кева? |
ако е това, което си мисля - едно място, където обидени хора, които чуват само себе си се опитват да разговарят :::)))) |
браво мой, надобряваш :))))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Нед Авг 12, 2007 11:22 pm Заглавие: |
|
|
клуб за естетическо възпитание на актьора :-) _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mujimasa
|
Пуснато на: Пон Авг 13, 2007 1:09 pm Заглавие: |
|
|
за мен 1-вата е най-добра!
5-тата-уж е Ч/Б,а скулите леко червенеят,а лицето седи жълто-на мене ми е странно.
2-та-жената според мен ми е кофти отрязана и ъгъла на снимане нещо ми куца...
3-тата-маааалко по-затворена бленда за мен,та да видя добре и другото очо :)(мене ме тресе треска за детайл,та затва...)
Иначе,Браво!!!(за старанието и погледа)
ПП:А с какво е снимано,ако е визможно да се сподели? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MissMims

Регистриран на: 20 Юли 2007 Мнения: 152 Местожителство: sofia/bourgas
|
Пуснато на: Пон Авг 13, 2007 2:02 pm Заглавие: |
|
|
мерси за мнението, снимано е с Canon EOS 350 D, Sigma 18-125 i Canon 50mm/f 1.8 _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MissMims

Регистриран на: 20 Юли 2007 Мнения: 152 Местожителство: sofia/bourgas
|
Пуснато на: Пон Авг 13, 2007 2:05 pm Заглавие: |
|
|
а и втората определено не е черно-бяла, с PS Photo filter леко жълт и малко червено, може на твоя монитор да е по-черно-бяла :) _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Авг 13, 2007 2:14 pm Заглавие: |
|
|
ЯКИ фотоси!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|