Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Wizard

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 2:17 pm Заглавие: Лого, лого, лого... |
|
|
Цитат: | In the center of the logo idea is the letter K standing for ‘Keystone’. Rectangular shape gives the logo sense of stability and professionalism. The rotating pattern of logo gives it an ambigramic shape – i.e., you can rotate it but the symbol remains the same. The central rectangular shape also reminds of an keystone and combined with dynamic lines around it – for scheme of an home theater sound – surround or whatever. The logo looks beautiful on both colorful and black-and-white surfaces and is very easy to remember |
Цитат: | The winner of Office Owls logo copmetition is |
И поредните тренировки за нови и нови победи :)
Е не си ли заслужих малко уважение вече...? _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 2:36 pm Заглавие: |
|
|
МИ те са те уважили хората бе :)) честито _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:13 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря :) Имах предвид, че от толкова време поствам тук, очевидно имам напредък, а права няма и няма... за сметка на едно лого представяне, което даже няма и да коментирам и да посочвам, но за четири лога имаше велком... Хайде по-сериозно бе, колеги... :) _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:35 pm Заглавие: |
|
|
Wizard написа: | ... за сметка на ТОВА лого представяне, което даже няма и да коментирам, но за четири лога НЯМА велком... Хайде по-сериозно бе, "колегА"... |
_________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Добре, "колега"... хайде обясни ми какво им куца на тези лога, при положение, че само дето не се просълзихте при вида на това
Разбираш ли, жена ми е зодия "Овен" и инатът като начин на проява на характер ми е пределно известен и до болка познат... но това се предполага, че е сериозен форум, а не място за избиване на лични комплекси... _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:50 pm Заглавие: ! |
|
|
Не мисля, че е проява на добър вкус:
1. Да коментираш по някакъв начин форум, към който ТИ искаш да се присъединиш! Т. е. никой не те е поканил специално да огрееш и насам.
2. Да коментираш качествата на други потребители или техни работи в СВОЕТО представяне.
3. Да се държиш като НЕПРИЗНАТ артист-гений, дето другите не могат да разберат и кой знае защо не ръкопляскат и не хвърлят цветя за възхвала.
...
Та така...
П. П.
Са, понеже очаквам да напишеш:
Абе, реге, я покажи нещо твое!
Ти отговарям - мерси, нямам нищо мое. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:51 pm Заглавие: |
|
|
докат продължаваш да се праиш на голем отвореняк и на страшната работа, права нема да видиш ми се струва.... големо и изкуствено самочувствие усещам тука =)) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:54 pm Заглавие: |
|
|
На това лого (вече споменаха, че не би трябвало да го коментираме тук) кое ли му е по-добре... хм.. ми може би цвят, пипнатост, идея, типо... Де да знам може пък да си най-добрия и просто всички да ги е яд на теб и затова да не те пускат..хм.. _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:54 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | големо и изкуствено самочувствие усещам тука =)) |
Бе правилно го чувстваш, ама не от мене... :) Подуши в друга посока, мен ако питаш... _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:56 pm Заглавие: |
|
|
oбичам те и затова те манипулирам, от болката гледай да не ти се насълзят очите! демонстрацията на арогантност и крехко самочуствие определено няма да ме накарат да се чуствам виновен за това, че неможеш да се справиш с целите си!
сигурно се повтарям?! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:59 pm Заглавие: |
|
|
Кво им куца на логата?
Немат идея. Виц.
Графично са скучни и самоцелни.
Логото ако мислиш че е неква си там форма и некв си там надпис си са объркал яко.
Има клишета в тоя занаят. Тва с анархи мовемента е клише, но работещо.
Доближи се като работа до него а вече след като минеш тва ниво работите
ще отидат накъдето трябва.
Дотогава нъцки.
Бачкане и мислене. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Авг 17, 2007 3:59 pm Заглавие: ! |
|
|
Познавам артисти, истински артисти, които са на световно ниво.
Та - някои от тях са страшни лекета.
Но човек ги търпи и се съобразява с тях, именно, защото са на световно ниво. Това - в работата.
В личен план не ги кани вкъщи на гости! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 7:27 am Заглавие: |
|
|
Аз доколкото разбирам от съобщенията на Потребителски групи "Лого и шрифт форума" поначало засега е затворен и нови юзъри не се приемат така или иначе ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Bicubic написа: | Аз доколкото разбирам от съобщенията на Потребителски групи "Лого и шрифт форума" поначало засега е затворен и нови юзъри не се приемат така или иначе ??? |
Това винаги си го е писало там (откакто чета форума де) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 4:48 pm Заглавие: |
|
|
sorry za latinicata, tokushto preinstalirah. mi OK spe4elil si konkurs. dobre. Az predi da vidish PC biah pravil za otdela na edna ot naj-golemite frenski kompanij turguvashti s oruzie na edro logo, odobreno. ma kvo. ne mislia, 4e me biva mnogo /sled kato se razrovih/, osven tova, imam pravo da postvam v logo, no ot godini se suobraziavam s klienti i NAISTINA niama kakvo da pokaza, vupreki mnogo odobreni neshta.
P.S. Cheti kakvo ti pishat m/u redovete horata, i .. 4estito _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smart

|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 6:18 pm Заглавие: |
|
|
gopher's написа: | Bicubic написа: | Аз доколкото разбирам от съобщенията на Потребителски групи "Лого и шрифт форума" поначало засега е затворен и нови юзъри не се приемат така или иначе ??? |
Това винаги си го е писало там (откакто чета форума де) |
Това какво значи, световно известните Богове на графичния дизайн не приеамат повече от простосмъртните при себе си!
Пътят към Рая на графичния дизайн е затворен за простосмъртните? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 7:17 pm Заглавие: |
|
|
smart написа: |
Това какво значи, световно известните Богове на графичния дизайн не приеамат повече от простосмъртните при себе си!
абе що не си рисуаш количките и не предстанеш да се занимаваш с подобни въпроси, аааа? _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 8:06 pm Заглавие: |
|
|
/off 2 неща за Биле...
1. Що ли нещо ми се струва, че малко почваш да се забравяш?
2. И мен ме кефи портфолиото ти, но 2 съвета / ако щеш ги приемай /:
- има бая попара да сърбаш, преди да имаш основание да правиш коментари от рода на последния. А след като я изсърбаш, въобще няма да ти се занимава.
- за сайта ти, ако имаш сгода някой път разкарай тия мигащи ужасии в дясно, че ако човек с вестибуларни проблеми или епилепсия... ще се гътне точно за 10сек. Според мен е проява на лош вкус или недостатъчно знания.
Хай със здраве :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smart

|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 8:30 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | smart написа: |
абе що не си рисуаш количките и не предстанеш да се занимаваш с подобни въпроси, аааа? |
Какво сега, ще се заяждаме ли...комплекси ли избиваш?
Аз за разлика от теб имам квалификацията и образованието да работя това, с което вадя пари.
Не те знам, дали изобщо имаш художествено образование, но по website-а ти съм твърде далеч от тази мисъл!
Затова, най-добре спри да се излагаш! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|