Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 7:00 pm Заглавие: Как да гепя от YouTube ? bleaassse!!! |
|
|
Ta?*
кажете нещо с което сте Успяли да свалите :) а не неща от сорта на чувАл съм че има едно рограмка.....
*аз лично пробвАх некви shits но не станА. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 7:09 pm Заглавие: |
|
|
Камтазиа немаш ли ;)
Сега сериозно:
Йосиф* ми е казвал че ги сваля като ЕфЕлВита от темпа на Интернет Експлодера - гледаш нещото - копи на файла и тогава затваряш страницата че май тез чудесии се самоизтриваха... май...
Ако не е в "Обичайните заподозрени" папки, търсиш най новия файл цъфнал на компа и се ориентирваш...
А да - при мен не сработи ;)
*Култова личност, силно тачена от Капитана, Спейсър и женската част от населението допреди сватбата му. Аз тоже го тача ма по друг начин :Р _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 7:20 pm Заглавие: |
|
|
С една програмка - VideoGet се получава свалянето.
Макар че обикновено преравям Temporary Internet Files за файлове (предвидливо съм гледал с IE), и после плейвам с бъгавия Wimpy flv player. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 7:21 pm Заглавие: |
|
|
Така де, преравям за flv-та. Те може и да не са с това разширение (май обикновено е така), но си личат по големината и адреса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 7:26 pm Заглавие: |
|
|
бе не става тва е първото нещо което пробвам ама нище. акок свалям нещо от VBOX-a става ама у гугеловите тз. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 7:38 pm Заглавие: |
|
|
Ами той Интернет експлорърът си има някакви свои виждания за нещата. То това си е Уиндоуско виждане всъщност де. Като гледам в папката през Windows Explorer не ми показва нищо, но с класическия ACDSee като разровя, и там си ги има файлчетата. Тези от vbox-a са с разширение, докато от youtube видът им е от сорта на get_video[2]
Шашава работа. Но с VideoGet си се сваля, преди малко пробвах. И там също можеш да конвертираш автоматично в avi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 7:58 pm Заглавие: |
|
|
YES!!!
10x _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 8:12 pm Заглавие: |
|
|
Apple MacPro - Safari - Window - Activity - copy link със съответното flv, download с менажер и play с един прекрасен FLV Player*
*http://www.wimpyplayer.com/products/wimpy_standalone_flv_player.html _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 8:54 pm Заглавие: |
|
|
сафари га идем у африка. тука има реднекс дет сме на windows :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 9:31 pm Заглавие: |
|
|
значи пак се изложих. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Сеп 11, 2007 10:09 pm Заглавие: |
|
|
YouTube Downloader 2.5 e programata, kakto pisah po-rano. Kakvo se zanimavate s gluposti, kato horata veche sa go izmislili? Paste-vash linka s videoto i si izbirash v kakuv format go iskash - mpeg ili avi, i si gotov :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 1:25 am Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | YouTube Downloader 2.5 e programata, kakto pisah po-rano. Kakvo se zanimavate s gluposti, kato horata veche sa go izmislili? Paste-vash linka s videoto i si izbirash v kakuv format go iskash - mpeg ili avi, i si gotov :) |
extra работи тва. безотказно е наистина. туй ми требеше :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 11:25 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък ползвам открай един браузър (Maxthon) - излавя ги и ми ги "рапортува" като hidden links - цък и ареееее :-)
Има и сума други глезотийки като зуум на картинки и всякакви подобни щуротии, много си го тача :-D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|