Graphilla.com :: Преглед на тема - Абе хора, какво мислите за Форума ?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Абе хора, какво мислите за Форума ?
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mav

МнениеПуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:07 pm    Заглавие: Абе хора, какво мислите за Форума ? Отговорете с цитат

Незнам дали съм единствен, но го гледам този форум от 100 години и виждам как с времето се обезсмисля... Като се включих преди колко там години, беше жестоко място от където черпех идеи и знание, хората даваха критики, някак си имаше значение като пуснеш някъква работа.
В момента се поства особено малко, за 3Д секцията да не говорим, ако не поства Killswitch там направо ще хване прах :D, другото е, че някак си няма много смисъл вече да се поства. Критиката липсва, градивната имам предвид, всеки казва нещо и накрая като видиш резултата - 35% се заяли за нещо, 35% са offtopic, 25% изказват мение за работата (я адекватни я не), 1-5% те съветват къде има да се пипа и какво можеш да приложиш (пак визирам 3Д секцията, там ми беше интереса :)

Незнам, какво мислите вие по въпроса ?
SNUFF

Местожителство: Munich

МнениеПуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

true true, отскоро съм тук и забелязвам същото за 3Д секцията...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз тука две седмици влизам само да чета за фенклуба на Ани...и тва го няма вече...ся не знам дори за кво съм влязъл...хехехе :D

btw тая тема до утре ако не стане 3-4 страници пак на! хахаха

А па верно е малко умряло,предполагам заради лятото?!?!?!Щото ако съдя по себе си на никой нищо не му се прави и ги мързи всички до припадък.

ВЪРНЕТЕ АНИ!!!
Върнете се в началото
nub

МнениеПуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Заради икономиката е бе. Нема поръчки, а като има не мое да ги показваме щото има дискложър агриименти:)))
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nub написа:
Заради икономиката е бе. Нема поръчки, а като има не мое да ги показваме щото има дискложър агриименти:)))

Exactly :)
dalibg

МнениеПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 12:25 am    Заглавие: хм Отговорете с цитат

Трябва да се пускат повече такива като мен да постват ШИТ нон-стоп и че има за обсъждане :)
Върнете се в началото
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 1:05 am    Заглавие: Re: хм Отговорете с цитат

dalibg написа:
Трябва да се пускат повече такива като мен да постват ШИТ нон-стоп и че има за обсъждане :)

А то поростотии на килограм и аз мога да пускам ама има ли смисъл?!?!Не че не съм го правил де ама все пак....:D :D :D
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 11:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз пък да кажа еле па за 3д секцията, тя е и за да се поства не само за да се гледа, а кога точно ти пусна тема mav? щото ако всеки само иска да гледа, отде ще дойдат новите теми?
mav

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 1:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Eto vi link, za da se uverite za kakvo govoria:

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=16488

Ne e vaprosut da se postva iako, horata niamat jelanie da postva sled kato nishto ne se poluchava, za kakvo sa ti teia bezsmisleni mnenia v temata? . Eto go picha pusnal neshto, oburkal se leko, niama EDIT comanda, predi imashe, no veche niama, i kvo ot tova e mirodavno za rabotata mu ?!
Vsichko e tolkova zabozeno che se gubi cialostnata ideia na Graphilla...
StarFish

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mav написа:
Eto vi link, za da se uverite za kakvo govoria:

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=16488

Ne e vaprosut da se postva iako, horata niamat jelanie da postva sled kato nishto ne se poluchava, za kakvo sa ti teia bezsmisleni mnenia v temata? . Eto go picha pusnal neshto, oburkal se leko, niama EDIT comanda, predi imashe, no veche niama, i kvo ot tova e mirodavno za rabotata mu ?!
Vsichko e tolkova zabozeno che se gubi cialostnata ideia na Graphilla...

В графиките има едит. За липсата на коментари си има причина. Критика и съвети се дават за неща, по които има какво да се критикува.
Svetoslav

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 6:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Искам да споделя и аз какъв отговор получих след като на лс
помолих Demon Hunter да не се пъне толкова и да бъде малко по-любезен към хората особено новите.Нищо кой знае какво просто се е изрепчил не на място на Strider в Графики и илюстрации. Отговорът , който получих е следният :

Demon_Hunter написа:
Тоя па,не ме учи кво да говоя и как да говоря. Ти кво искаш,да му миекам като педал ли???...... Тука си разговаряме по този начин,ще свикне,тва че съм се изразил така не значи че съм го направил с нещо лошо или па се заяждам,напротив,момчето може и да е свясно и опрделено нямам против него. От са ти го казвам на теб да знаеш, не ми се праи на отворен за напред и не ми пиши повече такива простотии и не се прави на защитник за да не направя престоя на твоя приятел в този форум много тежък... И ше му кажа после че заради тебе са го изритали от тук,ясно ли е?

само за протокола , не съм адвокат на никой момчето дори не го познавам , но с такива инфантили във "професионалният форум" Graphilla мисля че сте за никъде.Тоя случай го споделям ,защото хората като Demon hunter тук са много със сигурност. Сори ама форума наистина се осра.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 7:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ, ИЗВАДКИ ОТ ICQ и др. ЛИЧНИ РАЗГОВОРИ НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ!!!
nub

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 8:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мине време мине врем и некой се изкаже:))
Форума? Ми той винаги си е бил "усран".
Щото всички които пишеме сме "посерковци".
Едните надути другите по-малко.
И да си кажа честно и на мен ми правеха впечатлениее подобни неща.
Имам си своите незабравими моменти, както всички:)))
Едно нещо разбрах със сигурност.
Нищо от тези Шитс които хвътчат тук не е истинско с изключение на две неща: Картинките и Кой колко кинти е нахапал:)))
Истината е че всеки има нужда от комуникация под една или друга форма, и понеже не може всяка седмица да се събираме а и да се събереме едва ли ще можем да си кажем всичко, форума го прави.
Не мое да се разкарат тъпите тенагери с хормонални изкривявания шото сите сме били такива.
А и ако ги разкараме кой после ще яде шамари? А?
А и колкото по-дърт става човек толкова по-комерсиално мисли, толкова по малко свободно време му остава за "веене на х*й" съответно намалява възможността за показване на картинки, драснати в свободното време:))
Кво очаквате некой хора да си заеееат работата, децата и семействата за да ви е куул у форума?
Живота е извън Грухла. Тук си лафиме и ако некой мое открадне занят : честито:)))
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 8:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Темата е безпредметна, дъвкана и предъвкване многократно, а извода все един - на който му каресва "ин" на който не му отърва "аут". Лично аз съм дори за по строги правила и изисквания към новоприетите. Така нито ще има несериозни елементи разводняващи нивото на форума, нито теми като тази която незаслужено да ангажира вниманиетоето ми.
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 11:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе... за кво ги пишете тия безсмислици, а?? нищо в тоя форум няма да се промени, щот някои юзър си е седнал накриво на стола от сутринта и е почнал да пише оплаквания. ЮЗЪРИТЕ правят форума, не модераторите. така че колкото и да се реве по въпроса - тва е. са на тоя принцип юзъра mav треа почне да пише поименни бележки да се поства повече работа. ае стига глупости =)))

/offtopic
тоа па демон хънтър ме кефи кво се праи на големата работа =))))))) заплахи сипе, разбираш ли =)))
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Сеп 17, 2007 12:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мииииииииии, не знам, за форума, колеблая се, май ми харесва, ма не съм сигурен, не съм и сигурна, не знам дали ми е вътре или аз съм/ сме ... абе нищо не знам, ма искам да пиша в него, бе не искам, .... или искам ....
paniccontrol_86

Местожителство: burgas

МнениеПуснато на: Пон Сеп 17, 2007 1:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

нека буде ЛЮБОВ ве хора и позотивизъм :)
всичко е любов радваите се на живота коледа идва какво повече :-D
форумчето си е наред свесни хора има тука талантливи .защо се карате А?А?А?А?А?
с любов и зарвитието става с лекота
се разпъсква всичката мъгла
около всичките въпроси :) кои сиа "ТЕ" кои е поканил "гостите" коя е "Галя" кои е "арменският поп" каде е истинското "кисело мляко" защо вече две години немога да се науча да рисувам и така нататък :-D
всичко е както трябва да е примирете се даеба :з :-)))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Пон Сеп 17, 2007 7:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ай стига бе "Love is in the air":)
mav

МнениеПуснато на: Пон Сеп 17, 2007 4:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми според мен темата си е супер важна и е насочена не към модераторите, а към ЮЗЪРИТЕ баш, както всички казват. Ако се поуспокоите, и се замислите малко по-сериозно, мисля, че ще разберете какво ме тревожи. Графила в този и вид е доста отдалечена от същността си, говори се "ала бала' по коментарите, темата обикновенно се изражда съпер много, както е случая и с тая, някой се почувства засегнат и почва да "грубее"и разни такива безсмислици.
В началото като ни приемаха нямаше супер изпитания да се минават, пускаш работи, да видят, че наистина имаш желанието да се занимаваш с каквото е там. Супер креативна среда имаше, нямаше мерене на пишки, не се заяждаше никой с по-неопитните и супер важното е, че имаше смисъл да постнеш, не за да ти кажат - Ти си супер/некадърен, ами за да се убогатиш.
Специално за моите постове, BIO уместно ми направи забележка, че не поствам, обаче точно в тази тема е и причината да не поствам. Липсва професионалният съвет, който е смисловият в такъв форум, пускат се нещата за критика, за да се подобрят. Просто идеята, да се обменя опит, вече я няма почети... иначе юзърете много знаята, а колегиялността я е хванала липсата :)

Говоря ви сериозно, за това я пуснах темата, не се правя на много умен или нещо, но гледам графила от 2002 до днес и не виждам да се развива, макар че ЮЗЪРИТЕ са стигнали вече големи висоти.
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пон Сеп 17, 2007 5:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има го и тоз момент Потребителите да не виждат смисъл от показване.
Много баби хилаво дете - в един момент човек си изгражда лична преценка и спира да се клати. Много повече проетки се показват по месинджърите отколкото през форума.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети