Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mav

|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:07 pm Заглавие: Абе хора, какво мислите за Форума ? |
|
|
Незнам дали съм единствен, но го гледам този форум от 100 години и виждам как с времето се обезсмисля... Като се включих преди колко там години, беше жестоко място от където черпех идеи и знание, хората даваха критики, някак си имаше значение като пуснеш някъква работа.
В момента се поства особено малко, за 3Д секцията да не говорим, ако не поства Killswitch там направо ще хване прах :D, другото е, че някак си няма много смисъл вече да се поства. Критиката липсва, градивната имам предвид, всеки казва нещо и накрая като видиш резултата - 35% се заяли за нещо, 35% са offtopic, 25% изказват мение за работата (я адекватни я не), 1-5% те съветват къде има да се пипа и какво можеш да приложиш (пак визирам 3Д секцията, там ми беше интереса :)
Незнам, какво мислите вие по въпроса ? _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:16 pm Заглавие: |
|
|
true true, отскоро съм тук и забелязвам същото за 3Д секцията... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:36 pm Заглавие: |
|
|
Аз тука две седмици влизам само да чета за фенклуба на Ани...и тва го няма вече...ся не знам дори за кво съм влязъл...хехехе :D
btw тая тема до утре ако не стане 3-4 страници пак на! хахаха
А па верно е малко умряло,предполагам заради лятото?!?!?!Щото ако съдя по себе си на никой нищо не му се прави и ги мързи всички до припадък.
ВЪРНЕТЕ АНИ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:46 pm Заглавие: |
|
|
Заради икономиката е бе. Нема поръчки, а като има не мое да ги показваме щото има дискложър агриименти:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 11:57 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: | Заради икономиката е бе. Нема поръчки, а като има не мое да ги показваме щото има дискложър агриименти:))) |
Exactly :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2007 12:25 am Заглавие: хм |
|
|
Трябва да се пускат повече такива като мен да постват ШИТ нон-стоп и че има за обсъждане :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2007 1:05 am Заглавие: Re: хм |
|
|
dalibg написа: | Трябва да се пускат повече такива като мен да постват ШИТ нон-стоп и че има за обсъждане :) |
А то поростотии на килограм и аз мога да пускам ама има ли смисъл?!?!Не че не съм го правил де ама все пак....:D :D :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2007 11:20 am Заглавие: |
|
|
аз пък да кажа еле па за 3д секцията, тя е и за да се поства не само за да се гледа, а кога точно ти пусна тема mav? щото ако всеки само иска да гледа, отде ще дойдат новите теми? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Eto vi link, za da se uverite za kakvo govoria:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=16488
Ne e vaprosut da se postva iako, horata niamat jelanie da postva sled kato nishto ne se poluchava, za kakvo sa ti teia bezsmisleni mnenia v temata? . Eto go picha pusnal neshto, oburkal se leko, niama EDIT comanda, predi imashe, no veche niama, i kvo ot tova e mirodavno za rabotata mu ?!
Vsichko e tolkova zabozeno che se gubi cialostnata ideia na Graphilla... _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 1:49 pm Заглавие: |
|
|
mav написа: | Eto vi link, za da se uverite za kakvo govoria:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=16488
Ne e vaprosut da se postva iako, horata niamat jelanie da postva sled kato nishto ne se poluchava, za kakvo sa ti teia bezsmisleni mnenia v temata? . Eto go picha pusnal neshto, oburkal se leko, niama EDIT comanda, predi imashe, no veche niama, i kvo ot tova e mirodavno za rabotata mu ?!
Vsichko e tolkova zabozeno che se gubi cialostnata ideia na Graphilla... |
В графиките има едит. За липсата на коментари си има причина. Критика и съвети се дават за неща, по които има какво да се критикува. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 6:45 pm Заглавие: |
|
|
Искам да споделя и аз какъв отговор получих след като на лс
помолих Demon Hunter да не се пъне толкова и да бъде малко по-любезен към хората особено новите.Нищо кой знае какво просто се е изрепчил не на място на Strider в Графики и илюстрации. Отговорът , който получих е следният :
Demon_Hunter написа: | Тоя па,не ме учи кво да говоя и как да говоря. Ти кво искаш,да му миекам като педал ли???...... Тука си разговаряме по този начин,ще свикне,тва че съм се изразил така не значи че съм го направил с нещо лошо или па се заяждам,напротив,момчето може и да е свясно и опрделено нямам против него. От са ти го казвам на теб да знаеш, не ми се праи на отворен за напред и не ми пиши повече такива простотии и не се прави на защитник за да не направя престоя на твоя приятел в този форум много тежък... И ше му кажа после че заради тебе са го изритали от тук,ясно ли е? |
само за протокола , не съм адвокат на никой момчето дори не го познавам , но с такива инфантили във "професионалният форум" Graphilla мисля че сте за никъде.Тоя случай го споделям ,защото хората като Demon hunter тук са много със сигурност. Сори ама форума наистина се осра. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 7:11 pm Заглавие: |
|
|
ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ, ИЗВАДКИ ОТ ICQ и др. ЛИЧНИ РАЗГОВОРИ НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ!!! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Мине време мине врем и некой се изкаже:))
Форума? Ми той винаги си е бил "усран".
Щото всички които пишеме сме "посерковци".
Едните надути другите по-малко.
И да си кажа честно и на мен ми правеха впечатлениее подобни неща.
Имам си своите незабравими моменти, както всички:)))
Едно нещо разбрах със сигурност.
Нищо от тези Шитс които хвътчат тук не е истинско с изключение на две неща: Картинките и Кой колко кинти е нахапал:)))
Истината е че всеки има нужда от комуникация под една или друга форма, и понеже не може всяка седмица да се събираме а и да се събереме едва ли ще можем да си кажем всичко, форума го прави.
Не мое да се разкарат тъпите тенагери с хормонални изкривявания шото сите сме били такива.
А и ако ги разкараме кой после ще яде шамари? А?
А и колкото по-дърт става човек толкова по-комерсиално мисли, толкова по малко свободно време му остава за "веене на х*й" съответно намалява възможността за показване на картинки, драснати в свободното време:))
Кво очаквате некой хора да си заеееат работата, децата и семействата за да ви е куул у форума?
Живота е извън Грухла. Тук си лафиме и ако некой мое открадне занят : честито:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 8:36 pm Заглавие: |
|
|
Темата е безпредметна, дъвкана и предъвкване многократно, а извода все един - на който му каресва "ин" на който не му отърва "аут". Лично аз съм дори за по строги правила и изисквания към новоприетите. Така нито ще има несериозни елементи разводняващи нивото на форума, нито теми като тази която незаслужено да ангажира вниманиетоето ми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 11:06 pm Заглавие: |
|
|
абе... за кво ги пишете тия безсмислици, а?? нищо в тоя форум няма да се промени, щот някои юзър си е седнал накриво на стола от сутринта и е почнал да пише оплаквания. ЮЗЪРИТЕ правят форума, не модераторите. така че колкото и да се реве по въпроса - тва е. са на тоя принцип юзъра mav треа почне да пише поименни бележки да се поства повече работа. ае стига глупости =)))
/offtopic
тоа па демон хънтър ме кефи кво се праи на големата работа =))))))) заплахи сипе, разбираш ли =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 12:08 am Заглавие: |
|
|
мииииииииии, не знам, за форума, колеблая се, май ми харесва, ма не съм сигурен, не съм и сигурна, не знам дали ми е вътре или аз съм/ сме ... абе нищо не знам, ма искам да пиша в него, бе не искам, .... или искам .... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 1:04 am Заглавие: |
|
|
нека буде ЛЮБОВ ве хора и позотивизъм :)
всичко е любов радваите се на живота коледа идва какво повече :-D
форумчето си е наред свесни хора има тука талантливи .защо се карате А?А?А?А?А?
с любов и зарвитието става с лекота
се разпъсква всичката мъгла
около всичките въпроси :) кои сиа "ТЕ" кои е поканил "гостите" коя е "Галя" кои е "арменският поп" каде е истинското "кисело мляко" защо вече две години немога да се науча да рисувам и така нататък :-D
всичко е както трябва да е примирете се даеба :з :-))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 7:56 am Заглавие: |
|
|
ай стига бе "Love is in the air":) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 4:08 pm Заглавие: |
|
|
Ми според мен темата си е супер важна и е насочена не към модераторите, а към ЮЗЪРИТЕ баш, както всички казват. Ако се поуспокоите, и се замислите малко по-сериозно, мисля, че ще разберете какво ме тревожи. Графила в този и вид е доста отдалечена от същността си, говори се "ала бала' по коментарите, темата обикновенно се изражда съпер много, както е случая и с тая, някой се почувства засегнат и почва да "грубее"и разни такива безсмислици.
В началото като ни приемаха нямаше супер изпитания да се минават, пускаш работи, да видят, че наистина имаш желанието да се занимаваш с каквото е там. Супер креативна среда имаше, нямаше мерене на пишки, не се заяждаше никой с по-неопитните и супер важното е, че имаше смисъл да постнеш, не за да ти кажат - Ти си супер/некадърен, ами за да се убогатиш.
Специално за моите постове, BIO уместно ми направи забележка, че не поствам, обаче точно в тази тема е и причината да не поствам. Липсва професионалният съвет, който е смисловият в такъв форум, пускат се нещата за критика, за да се подобрят. Просто идеята, да се обменя опит, вече я няма почети... иначе юзърете много знаята, а колегиялността я е хванала липсата :)
Говоря ви сериозно, за това я пуснах темата, не се правя на много умен или нещо, но гледам графила от 2002 до днес и не виждам да се развива, макар че ЮЗЪРИТЕ са стигнали вече големи висоти. _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Има го и тоз момент Потребителите да не виждат смисъл от показване.
Много баби хилаво дете - в един момент човек си изгражда лична преценка и спира да се клати. Много повече проетки се показват по месинджърите отколкото през форума. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|