Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snoopy
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:56 pm Заглавие: mi kat ste rekli da se predstavim |
|
|
ami... eto vi poslednoto po koeto rabotia kato se pochne ot ideiata, slogan , vizia i chak do predpechat
vsashnost tova e samo ednata broshurka
eto vi i edna reklamka za spisanie
ispolzvan e samo PhotoShop i sigurno mu i lichi malko (nesam se zanimaval s 3d grafika)
a eto i neshto s koeto sam si zapalval vremeto
po princip e wallpaper i mackata ako vi se stori poznata ... mi ot reklama na balantines e - ha nazdrave :)
eto i dve saitcheta praveni predi godini za priateli
http://dogstraining.hit.bg
http://azor.hit.bg/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 6:10 pm Заглавие: |
|
|
mnogo imash da uchish momko... mnooo bachkane se iska.. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 6:13 pm Заглавие: :-) & :-( |
|
|
Абе честно казано корицата за списанието не ми харесва-тия кубове разхвърляни, както и картинката с мацката! Брошурката е приятна иначе! Прочети съвета на implant-това е и успех:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
whiterat
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 9:52 am Заглавие: mnenie |
|
|
Tova ,koeto moga az da ti kaja e ,4e brochurata e stanala dobre.No drugite ti raboti sa malko razpileni . Na4aloto go imach vajnoto e da rabotich .Vsi4ko se postiga s rabota i pak rabota.Ne se ot4aivai ot jivota ,a prodaljavai!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 9:59 am Заглавие: Re: mnenie |
|
|
whiterat написа: | Tova ,koeto moga az da ti kaja e ,4e brochurata e stanala dobre.No drugite ti raboti sa malko razpileni . Na4aloto go imach vajnoto e da rabotich .Vsi4ko se postiga s rabota i pak rabota.Ne se ot4aivai ot jivota ,a prodaljavai!!! |
zemi si opravi avatara 100x100px |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snoopy
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 11:50 am Заглавие: |
|
|
mi samo da otbeleja che nikoga nesam uchil neshto bilo to za grafika, disain ili pak svarzano s risuvaneto
butnah predi 2-3 godini photoshopa i... taka
tova sa rezultatite
koftito e che nerabotia v reklamna agencia
i niamam baza za razvitie.. hmmm sia sha vidim toia forum do kolko shte uspee da mi pomogne :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 11:56 am Заглавие: |
|
|
Mi nema da moje da ti pomogne mnogo, ako ti ne otdeliash nujnoto vreme i usilia da se zanimavash... ako estestveno smiatash, che tova shte ti e rabotata v edin moment.
Vse pak shte ti kaja welcome, ama shte te zamolia da poizchakash malko za pravata, che sega se dvoumia... :))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Они

Регистриран на: 29 Апр 2003 Мнения: 33 Местожителство: като че ли на края на света
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 1:15 pm Заглавие: |
|
|
Това нещо с "Дърпай здраво" - е супер като идея-фраза - много ме накефи. Съотношение фраза-картинка-интернет - много ми допада;)))
Като брошурка ми се струва малко вяло - малко като за пенсионери - особенно този надпис - "Промоция" - смени шрифта. Не може промоцията да е с такъв заоблен шрифт - нещо не върви. По ми се вижда да е нещо по изострено - да се набие на погледа - като "дърпай здраво" - тук е доста по-добре.
За другите две неща - те нарочно ли са изрязани така или "случайно" по "недоглеждане"??? На жената крилата нещо не им се вижда края, това е за композицията - за останалото няма да говоря.
За корицата - тия паралелепипеди 2Д ли са - нещо не ми изглеждат както трябва в перспектива; и по ми прилича на някакав плакат от 80-те години по-скоро.
В сайта с парашутите намерих много хубави неща като съдържание, жалко, че те едва ли ще ти помогнат тук, но правилата са си правила. Малко ме притесниха бутоните - това някаква идея като скок с парашут през облаци ли е;)))? Опитай да сложиш облачета вместо мъглата - може да стане по-добре. Успех от мен. _________________ извинете за правописните грешки ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 7:10 pm Заглавие: Re: mnenie |
|
|
whiterat написа: | Tova ,koeto moga az da ti kaja e ,4e brochurata e stanala dobre.No drugite ti raboti sa malko razpileni . Na4aloto go imach vajnoto e da rabotich .Vsi4ko se postiga s rabota i pak rabota.Ne se ot4aivai ot jivota ,a prodaljavai!!! |
tva da ne e forum li4na drama ve4e ebi mu mamata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Georgieva
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 9:36 am Заглавие: |
|
|
Bravos!!!!!!! _________________ "Vsi4ko, koeto si struva da se napravi, si e struvalo v4era"
lema na Grosman |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|