| Предишната тема :: Следващата тема | 

| Автор | Съобщение | 

| fox 

| 

|  Пуснато на: Сря Май 14, 2003 10:48 pm    Заглавие: Icons i kak da gi pravim |   |  
				| 
 |  
				| Takmo se chideh kade da pitam za icons :-) mai tuk e nai-dobre
 interesuva me niakoi dali moje da mi dade savet kak po nai-optimalen nachin se praviat iconi

problema e, che imame razlichni razmeri
 neznam ot kade da zapochna
 da napravia nai-goliamata,a posle da ia smaliavam i pix po pix da ia dorisuvam i opraviam ili ima i po-lesen variant

blagodaria predvaritelno za pomoshtta
 |  | 

| Върнете се в началото |  | 

|  | 

| PerroBG 

Местожителство: Sf

| 

|  Пуснато на: Чет Май 15, 2003 2:40 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| ima 1 programka MicroAngelo se kazva poslednata versia beshe 5 /mislia/ tegliash ia i pochvash s neia da praish iconi. stava lesno poddurja vsichki razmeri i cvetovi palitri iconi, kakto i copy i paste i podobni standartni funkcii... tia e za tova pravena :) _________________
 ... Ako ti e tumno - prenastroi si
 Brightness, Contrast i Gamma ...
 |  | 

|  | 

| mucho 

Местожителство: София

| 

|  Пуснато на: Чет Май 15, 2003 7:59 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| za MicroAngelo znam, 4e ima i 5.5 a sigur i powe4e, ima i drugi warez est 
 ... ina4e po princip se po4wa ot naj-golemiq ramer ... az li4no si gi praa u PS i posle export kym nqkoq ot goreposo4enite programki i tam ako se naloji se dooformq
 |  | 

|  | 

| fox 

| 

|  Пуснато на: Чет Май 15, 2003 10:58 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| da znam ia MicroAngelo ima i po-priatna ot neia programka
 Axialis IconWorkshop
 http://www.axialis.com

poniakoga mi se nalaga ot malka da pravia goliama icona i e koshmar
 pipkava rabota

no kakto razbiram napravata na icons triabva da e v slednia red
 Photoshop > MicroAngelo / Axialis IconWorkshop

kato ne moje da se mine bez dopalnitelno pipane i doizkusuriavane
 |  | 

|  | 

| ksel 

Местожителство: sf

| 

|  Пуснато на: Съб Май 31, 2003 1:53 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Preporu4wam edin  po kratuk variant na iconopisa... photoshop + plug-in-a iconbuilder pro
 s nego cqlata rabota se vur6i v shopa i nqma nujda ot hiliadi otvariania zatvariania namestvania i t.n. nenujni operacii
 osven tova predlaga hiliadi ulesnenia :128x128, classic iconi, win iconi i kakwi li ne 6turotii..
 podrobno bla bla na www.iconfactory.com
 raboti mai samo na pc-ta s Windows XP /moje bi i na drugite WinOS/, no mai bez vyzmojnost za mac iconi ili ne6to takowa

mejdu drugoto iconfactory sa pravili iconseta na StuffIt, Roxio Toast, Windows XP, Office X, AOL 6, Alcatel i kakwo li o6te ne
 |  | 

|  | 

| fox 

| 

|  Пуснато на: Съб Май 31, 2003 12:56 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | ksel написа: |  	  | Preporu4wam edin  po kratuk variant na iconopisa... photoshop + plug-in-a iconbuilder pro
 s nego cqlata rabota se vur6i v shopa i nqma nujda ot hiliadi otvariania zatvariania namestvania i t.n. nenujni operacii
 osven tova predlaga hiliadi ulesnenia :128x128, classic iconi, win iconi i kakwi li ne 6turotii..
 podrobno bla bla na www.iconfactory.com
 raboti mai samo na pc-ta s Windows XP /moje bi i na drugite WinOS/, no mai bez vyzmojnost za mac iconi ili ne6to takowa

mejdu drugoto iconfactory sa pravili iconseta na StuffIt, Roxio Toast, Windows XP, Office X, AOL 6, Alcatel i kakwo li o6te ne
 | 

mersi mnogo :-)
 |  | 

|  | 

| Angel 

Местожителство: Somewhere in the dark.

| 

|  Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 1:18 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| AWicons Pro - dosta dobra programa za pravene na icons. Ako iskash mi dai mail i shet ti q pratq. Samo 1.8 MB e. 
 P.S. Izvinqvam se za tova che pisha na latinica , no si preinstalirah windows-a i nesam si instalnal FlexType-a.

Angel Of Darkness
 |  | 

|  | 

| fox 

| 

|  Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 11:17 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Angel написа: |  	  | AWicons Pro - dosta dobra programa za pravene na icons. Ako iskash mi dai mail i shet ti q pratq. Samo 1.8 MB e. 
 P.S. Izvinqvam se za tova che pisha na latinica , no si preinstalirah windows-a i nesam si instalnal FlexType-a.
 | 

mersi mnogo
 drapnah ia i sega shte ia razucha :-)
 |  | 

|  | 

| LOX 

| 

|  Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 11:39 am    Заглавие: Macromedia Fireworks |   |  
				| 
 |  
				| тези дни ми се наложи да правя много икони за малко времи и като за капак ми се скапа машината та трябваше да работя на чисто нов windows. 
 като за капак на всичко нямах подръка инсталация на PS...

всяко зло за добро - установих че Macromedia Fireworks е перфектния редактор за икони. Позволява много по-голям контрол над векторите, има по-културен PNG и GIF експорт и като цяло инструментите са доста по-удобни за пикселно рисуване (не ме питайте защо - просто за 5 дена стигнах до извода че са по-удобни)

ми.. тва е
 |  | 

|  | 

|  |