Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 2:10 pm Заглавие: ... |
|
|
 _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page
Последната промяна е направена от жапанкъ на Съб Окт 06, 2007 3:38 am; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
high crime

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 4:55 pm Заглавие: |
|
|
браву браву |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 5:20 pm Заглавие: |
|
|
а сега пусни нещо ново тези съм ги виждал (и са много яки) помня ,че им искаше неква ебати цената за да ги даваш на T-shirt ( но ще е яко да видя нещо ново от тебе :) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 5:42 pm Заглавие: |
|
|
рекламната заставка... никва заставка не е. а нещо като фотороманче. не е достатъчно да го пускат като заставка за да е заставка.
а илюстрацията е прекалено шарена за Кока Кола, като фактура е приятно и като композиция но дотам. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 5:58 pm Заглавие: |
|
|
може.
:) аз очаквах, че нещо ще мърда или ще е по друг начин направено движението - с разместване на леъри и прочее... и, че ще е по-дълго например. от мен се искаше само илюстрацията. всъщност, искаше се просто един надпис на кока кола, на чийто беграунд да има достатъчно нещица, които да занимават окото, за да може камерата да движи насам-натам по тях. постпродукцията не е мое дело.
п.с. впрочем, био.. :) с тоя аватар дето си го сложил изглеждаш много строг и зъл. нещата, които казваш изглеждат като казани от някъф лош чичо... :)))
п.п.с. ... забравих да кажа - обърнете внимание на филийките! вмъкнах нещо лично там... _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 6:08 pm Заглавие: |
|
|
ми аз съм лош чичо. а и съм строг и наблюдателен. тва ми е работата. зъл не.
отивам да видя какво има на филийките. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 6:13 pm Заглавие: |
|
|
а и да вметна, тва зелено и тва червено особено едно до друго при видеостандартите които се ползват при излъчване, образуват един неприятен ефект, казваме му врене. не за друго ми щото просто червеното и ТВ не се връзват. та като се прави заставка е хубаво поне да не се слага до зелено.
пепси нямат тоя проблем. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 6:45 pm Заглавие: |
|
|
На мен тези надписи и символи по тостовете ми действат малко неестествено. В момента, "благодарение" на тях и хвърлената сянка, филиите изглеждат дебели колкото лист хартия и са загубили обема си. Мисля, че ако нещата по тях бяха изписани с фъстъчено масло/паста за зъби/whatevah, щеше да е по-удачно и свежо... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Съгласен с Bio , макар че не е лошо както вече е казано )
На аватара Bio е по скоро оттегчен ))) отколкото зъл , така ми се струва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 7:04 pm Заглавие: |
|
|
бе, яде му се рататуй на био та две невижда, само се превзема на тоя аватар ;)
иначе не ми е много кока- кола това и незнам за видеостандартите, амa зеленото ми образува бодене в очите, което сигурна съм на сиб ще и хареса;))) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 10:29 pm Заглавие: |
|
|
хехех. впрочем, на мен си ми харесва. иначе, не бих ви го показала:))) - мнол ясно. и ми е много кока-кола. особено зеленото с червеноту... чучке, марш на очен лекар!!! това бодене може да е опасно и заразну... жалко, че не ви е по вкуса, иначе... явно сте мнол прости... :)))) или аз съм проста.... хехехех... се тая... хихи :)))) _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 12:07 pm Заглавие: |
|
|
На мен определено не ми харесва.
Мисля, че всеки от елементите, от които е съставен този колаж, изглежда супер изкуствен и личи, че е "правен". можеше да си драснеш на един тефтер, примерно, този текст и да го снимаш, щеше да стане 100 пъти по-интересно от този безплатен шрифт. Същото е и за тиксото, може да си сканираш няколко парченца. И така нататък. Успех от мен :) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 12:56 pm Заглавие: |
|
|
Единственото нещо което ми харесва в този колаж е онова фенче което седи на дъската с боите и зад него има слънце (ако това е слънце)... всичко останало е изключително зле, констатирам на базата на това което си показвала и това което знам че можеш. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 2:15 pm Заглавие: |
|
|
хехехе :) уеуе мауе! къде толкова кусури му намерихте на товъ нещу???
впрочем, за сто лева толкоз. вече фърлих достатъчно труд, че да си играя и да сканирвъъм
парченца и т.н. не мисля, че е `изключително зле`... също така, не мисля, че е зле...
пък, и аз не съм поствала кой знае какво, че това да е кой знае колко по-зле от другите неща... факт е, че
неам опит с колажите, но продължава да си ми харесва. такова едно позитивно е...
а всичките се държите като пенсионери... мрън-мрън-мрън..
тия дни шъ постна още някоя и друга грозотия... да има за какво да гаднеете... пък, да погаднея и аз... че тоя стрес в
работата вече до гуша ми дойде... хихихи:) бях забравила, че в графила
се състезаваме да звучим важну... благинка! _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page
Последната промяна е направена от жапанкъ на Вто Окт 02, 2007 2:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 2:17 pm Заглавие: |
|
|
...за илюстрациите и прочие рисувани работи - евала.
ама тоя колаж наистина съкс... и като използвани елементи, и като цветове, и като обработка... =/ _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 2:25 pm Заглавие: |
|
|
хм... сега като се замисля... както нямам критерий по отношение на колажното наслагване... сигурно след известно време ще го погледна това с други очи и няма да ми хареса кой знае колко... на тоя етап съм доволна обаче, щото само аз си знам как съм го правила и за какво.. ае, стига сте хейтвали... зех си бележкъ, засрамих се и сега отивам да си посипя главата с черен пипер и кисело мляко, та да ми е за урок...  _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 3:33 pm Заглавие: |
|
|
Изчакай ме да стана чувствителен за да ти съчувствам. Това не променя факта че "колажа" е по-еФтин от 100 кинта!
А, и никога не пропускам да унижа някого, в другото състезание нямаш шанс!! Дарба!
Считай това за последното ми мрънкане в твоя тема! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|