Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mucho

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 3:48 pm Заглавие: flash banner |
|
|
eto tuka edin flash-banner, bez syprowod ot nqkakwi obqsneniq (tyj kato tozi post e awtocenzura na tozi)
http://www.creative-center.net/mucho/misk/carpediem/banner.html
p.s. naj-iskreno se izwinqwam na modowete, 4e pristypih (ili po-skoro bqh zabrail) zapowedite im, kato molq da ne byda BAN-at za towa si deqnie :))))))) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 4:13 pm Заглавие: |
|
|
GoooD
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 4:20 pm Заглавие: :-))) |
|
|
Доста ми харесва! Само: аз бих го направил маааалко с по-малък height и малко по-дълъг. И в горния десен ъгъл тези сивичките елементи-малко по-семпли/без толокова чертички и детайли/. :-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 4:54 pm Заглавие: |
|
|
emi Mucho gotin banera bre:))) samo sa zachetah v texta deto se poaiviava i imashe textove dokato gi procheta i izchevat bre:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 5:17 pm Заглавие: |
|
|
cool, ama iskame preloader ,))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
:: kotsel ::

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 5:19 pm Заглавие: |
|
|
da, banero e gotin, daje mnogo. az niamah problemi s 4eteneto, a s razbiraneto (ne go znam toz ezik). i zatva ne razbrah za kvo ide re4 ... zatva mazkata malko ne ja razbrah, a i mi sedi kato zalepena tam na fona. ma ako e za adult ne traa li da nablegne6 pove4e na 4astta ot 6ijata nadolu? i da go napravi6 da se otvariat i zatvariat 2te sivi4ki 4asti? _________________ <html>
<head>
<title>kotsel</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head> |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 5:22 pm Заглавие: |
|
|
:: kotsel :: написа: | da, banero e gotin, daje mnogo. az niamah problemi s 4eteneto, a s razbiraneto (ne go znam toz ezik). i zatva ne razbrah za kvo ide re4 ... zatva mazkata malko ne ja razbrah, a i mi sedi kato zalepena tam na fona. ma ako e za adult ne traa li da nablegne6 pove4e na 4astta ot 6ijata nadolu? i da go napravi6 da se otvariat i zatvariat 2te sivi4ki 4asti? |
emi ako go znaeshe toia ezik i shteshe da razberesh i banera za kvo ide rech v nego...
i kak da imash problem s cheteneto kato ne si chel kvo pishe???? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 6:26 pm Заглавие: ;-) |
|
|
Не, не мисля, че е за adult site! И аз не знам френски, ама по едно време се мярка там innovations-нещо, което не ми напомня за...;-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 6:34 pm Заглавие: Re: ;-) |
|
|
borkataboy написа: | Не, не мисля, че е за adult site! И аз не знам френски, ама по едно време се мярка там innovations-нещо, което не ми напомня за...;-))) |
ami Borka ako si mislish che e za Apteka ne e :)))) za Adult sponsor e banera... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 6:52 pm Заглавие: ;-) |
|
|
Хи-хи...добре де, издъних се;-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 7:55 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | samo sa zachetah v texta deto se poaiviava i imashe textove dokato gi procheta i izchevat bre:))) |
... Bad mi izlaga6 se ve ni znai6 frenski :)))) ... sq seriozno kazano, sigur si praw az tolkoz sym gi gledal, 4e gi znam na izust, ako i da ne znam frenski ....
borkataboy написа: | аз бих го направил маааалко с по-малък height и малко по-дълъг |
... twa nal se se6ta6, 4i ni moe stane - takyw razmer sa mi dali
compound ™ написа: | ama iskame preloader |
... i s prawo :), tuka ve4e sym vinowat, dip 4e preloadera mi e naj-ljubimoto i go smqtam za naj-vajen (toj moje da pleni usera ili da go izgoni)
:: kotsel :: написа: | ... ma ako e za adult ne traa li da nablegne6 pove4e na 4astta ot 6ijata nadolu? i da go napravi6 da se otvariat i zatvariat 2te sivi4ki 4asti? |
... ami to4no v tozi slu4aj mackata ne trea da se razgolwa - twa e banner za adult sponsor (kakto BMF ve4e uto4ni), ina4e twa da se otwarqt i zatwarqt dwete tenekii si go mislih ma pyrwo me sprqha nqkoj 4isto tehni4eski pri4ini, wtoro stori mi se malko default-sko _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
max

|
Пуснато на: Нед Юни 01, 2003 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Банерът е страхотен. Госпойцата е малко неподвижна на фона на всичко останало, но и така е добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|