Graphilla.com :: Преглед на тема - ne6to staro-novo:))

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ne6to staro-novo:))

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Май 26, 2003 12:48 am    Заглавие: ne6to staro-novo:)) Отговорете с цитат

Eto edin KEMAF ( kemaf=tankist za neslujilite:))) koito bqh po4nal predi vreme ( dosta :)) i pozarqzah v posledstvie , ta go poza4oplih ot nqkolko dena i go popreraborih ta eto go zavur6en na 97,8%:)) puskam za mneniq predi da sum go texturiral 4e ako ima nqkoq cool ideq da go poopravq:))

http://www.geocities.com/sandosbg/index.html
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
voltaja

МнениеПуснато на: Пон Май 26, 2003 9:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ima problem vav stapalata mnogo sa simetri4ni imam predvid dvete polovini na ljavoto i dijasnoto stapalo vij tam napravi mu svod ot vatre ot vanshnata strana e tova vdlubvane mejdu kutreto i petata ne e za tam i kato cjalo sa dalgi i tanki ne podhojdat na figurata
e tui vijdm az kato problem.ina4e kefi ama shte trea i tanka da mu pokaesh 4e stana interesno s tva obleklo kvo li kara :)
Ae Uspeh
Boteff

МнениеПуснато на: Пон Май 26, 2003 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dam !! prav si za stupalata , te ne sa gotovi hi4 o6te:) 4udq se kak to4no da izglejdat i tva e nqkakuv vremenen bazov variant, otnosno iztunqvaneto na krakata pod prascite az go znam oba4e mi dopada ta za tva sum go ostavil, no moje i da razmislq v posledstvie znam li?!:))
btw ideqta e 4e toiq tip kara hode6ta ma6ina:)) ne s verigi i taq rani4ka otzad si vliza nq mqstoto marku4a se maha i s tiq kuplungi se prikrepq kum cqlostnata sistema na ma6inata:))))))
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2003 5:29 pm    Заглавие: ne6to novo....2 Отговорете с цитат

pusnah go zavur6en na linka gore moje da se vidi ( prosto go uploadnah na mestoto na predi6nite tri ) Voltaj, poslu6ah te i mu udebelih pi6tqlite i malko prascite izteglih nadolu , naistina mislq 4e se polu4i nezle, tva e napulno zavur6en model , drugoto 6e se nosi ot texturata ( prosto 6te nateji mnogo a az vse pak film4e uj 6e pravq :)))) btw iskam da pomolq ako moje nqkoi da mi kaje ima li za Maya nqkakuv variant da se sloji nqkakva gotova muskulatura , za6toto az mislq za muskuli da izpolzvam NURBS sveri sclanati do neobhodimite formi i posle s Animate->Set Driven Key da slagam poziciite im v razli4ni polojeniq, oba4e e dosta baven na4in ako slu4aino nqkoi znae po dobur i ima jelanie 6e sum blagodaren ako spodeli spodeli:)))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети