Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
north

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 12:37 pm Заглавие: The last stand |
|
|
Една забравена битка на едно отдавна забравено място..
Моделвано в XSI , после фотошопа. - старата рецепта :)
мрежа :  _________________ www.northflame.com
..Като ги пуснат тия ъглошлайфи (китари им казват някои) и кат ревнат "Still of the night", найт-майт ама друго си е нашто... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Това вече наистина е перфектно! Много кефи! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 1:11 pm Заглавие: |
|
|
>>> Супер е !!! :>
...едно малко предложение за няколко корена пробили си път между дъските долу вляво :Р и може би чувалите са недостатъчно остарели, но това не е толкова важно...
>>> яко е и така :> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 1:23 pm Заглавие: |
|
|
много е подредено, нещо изкъртено, някви трески, счупени греди, кабели с брашляни по тях такива работи.. малко хаус трябваше да има.
иначе, приказно. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 3:47 pm Заглавие: |
|
|
ее мамка му .. много яко баси .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 4:16 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | много е подредено, нещо изкъртено, някви трески, счупени греди, кабели с брашляни по тях такива работи.. малко хаус трябваше да има.
иначе, приказно. |
"трябваше" защото така би било "наистина" или защото така ти се иска на теб?
Иначе много яко Нортх! Мапчетата на храсталака от къде са? Може ли да покажеш някой тук? Защото много убедително успяват да застанат перспективно. В смисъл изрендени са ведъж от тази гледна точка или просто илюзията е добра? _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 4:22 pm Заглавие: |
|
|
ми битка в която повечето неща седят непокътнати явно ще да е била предимно словесна.
друг е въпроса ако овендалон искаш да ближеш нечий задник и в този си стремеж се заяждаш с бате си Био. много рендервреме трябва да изтече. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 4:38 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | ми битка в която повечето неща седят непокътнати явно ще да е била предимно словесна.
друг е въпроса ако овендалон искаш да ближеш нечий задник и в този си стремеж се заяждаш с бате си Био. много рендервреме трябва да изтече. |
:))))))) идЕот!
Знам, че се чувстваш длъжен във всяка тема и време да си дадеш мнението, но нека да не спамиме темата на момчето. А рендервреме и близане - дай да не се занимаваме с тия глупости. Не ти отива на годините или поне на килограмите... _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 4:52 pm Заглавие: |
|
|
хахаха идеот съм верно е. но ми отива на килограмите :))))
аз на North съм му фен, ама в момента съм в тежки рендери и си пиша на воля. рендери които ще продължат дълго за жалост на всеки който гледа да се скътае от критическата брадва на Bio.
:) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Всички си знаете: благодаря ви много за коментарите ! :)
:))bio, ovendelon,- специални поздрави от мен :)
Иначе относно зеленината-тревата храстите и пр. са правени от много,ама много нагнетани един в друг плейнчета с алфа ,така че да образуват няколко варианта "пачове" които да изглеждат равномерно добре отвсякъде и тях после си ги разпределям по сцената , маповете за тях са рисувани на ръка , без да си давам много зор , имайки впредвид че ще ги допипвам в пост-а после.
Подобни на тези :
 _________________ www.northflame.com
..Като ги пуснат тия ъглошлайфи (китари им казват някои) и кат ревнат "Still of the night", найт-майт ама друго си е нашто... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 5:36 pm Заглавие: |
|
|
благодарско, това ми беше въпроса _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 6:49 pm Заглавие: |
|
|
Много ми харесва стила ти. Стои приказно такова.
Вярно е че може да се направят тези неща, за които Bio пише, но и така си е добре. Всъщност това е въпрос на възглед и идея. Примерно много ме искефи навремето "Блейд" в първата серия, когато влезна при вампирите, изби ги всичките, ля се кръв, хвърчаха мръсотии, но по него нямаше и капчица кръв. Беше като токущо излязъл от пералнята. Едва ли някой би възразил на това решение. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 9:25 pm Заглавие: |
|
|
Така и така го направих по-пригледно , та реших да го постна,може да е полезно на някой
vrabchev, благодаря- аз отдавна съм си върл фен на фентъзито и няма оправия вече ;)) _________________ www.northflame.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 9:37 pm Заглавие: |
|
|
Между другото много се радвам да видя този вариант на озеленяване. Навремето бях започнал да правя по подобен начин тревички, но се оказа, че поради големият брой прозрачности една зад друга, рендера се затормозяваше неимоверно и вместо да улесни нещата ги затрудняваше. А с машините по онова време си беше направо немислимо, особенно за анимация. Вариантът в който го използваш обаче си е изключително подходящ за тези картини. Така се запазва излъчването на рисунката. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 9:57 pm Заглавие: |
|
|
много гот и тва последното _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 10:18 pm Заглавие: |
|
|
bravooooooooo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 1:06 am Заглавие: |
|
|
много хубаво е станало ! _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 1:05 pm Заглавие: |
|
|
10x момчета,
vrabchev, да определено го има и този момент особено при комбинацията от много алфи и файнъл гатер.,като изключим известното "затормозяване" на машината,което вече не е особен проблем има един куп нежелани артефактчета при рендера но въпреки тези неудобства този метод си има едно много голямо предимство : можеш да си направиш уникални неща. _________________ www.northflame.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
|