Graphilla.com :: Преглед на тема - Изложба за Рила - красота и гавра

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Изложба за Рила - красота и гавра
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 11:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
Дими написа:
Нещо неясно?

само ми се струва или наистина искаш да влезеш в лек конфликт с мен ?

Моля??!
Защо така ти се струва? Понеже не успях да вникна в дълбокия смисъл на коментара ти: "аааа?" ли? ... Хайде малко по-сериозно за да не обръщаме форума на кръчма! :(

Ако някой има нещо лично да ми каже, ще се радвам да го стори чрез лична бележка.

Много благодаря на всички старейшинии и шамани на световните конспирации, че споделиха уникалния си житейски опит и битие! Наистина, това очаквам да чета в един форум за про дизайн/фотография/3д ... !

Lock на темата би ни спестил повече нерви.
И, споко, няма да пускам повече неща които нямат общо с web 2.0 или нещо от Нова телевизия!!!

:(
Баси! Не помня кога съм се ядосвал толкова много, толкова рано сутрин...! Не можете просто да ме оставите да пусна новината за изложбата и да си пазите личните мисли за живота за вас, но не - трябваше да почнем да се хапем - като ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!!!
Шапки долу, чесно!

Отивам да пия вода.
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 11:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Дими написа:
...Хайде малко по-сериозно за да не обръщаме форума на кръчма! :(...

Ми хайде и на агит-бюро да не го обръщаме :)))

Знаеш ли що е цялата тая драма - щото аз лично като си отворя форума искам да гледам дизайн, нещо красиво, рисунки ала бала, някой уеб...... А не тва дето ме залива така или иначе в Кю, имейл, листовки, от новините, от тийнейджъри по улиците и къде ли още не.... Малко или много тоя форум има функция, ако нещо е извън нея аз лично бих се накефил само ако е нещо разпускащо или забавляващо, така че пак да ми помогне в работата - като ми оправи малко настроението :))))) Разбираш ли.....? Затва тия теми са обречени на това отношение тук, според мен :))

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
patriot

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 12:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zka написа:
Съжелявам за отклонението, Дими.
Успех с инициативата:)

Да наистина е излишно да се говори колко е зле ако се прави нещо за по-добра промяна и едновремено с това е зле да не се прави нищо.
Е па на българина все нещо нема да му хареса, ама въпроса е да не прави нищо и в двата случая.
Инициятивата е ясна - да запазим природата си, да има закон в тази държава, да има стратегия за развитието на туризма. Да няма бетонни гета в прекрасните ни планини и черноморието. Ето това е. Във Франция хората за това живеят доре и спокойно щотото там всеки ден има такива протести, ама там хората излизат а не си чешат езиците с идеята да се разубедят да правят каквото и да е щотото няма да променят нищо. Те много добре знат че променят нещата и ги променят за да живеят всички по-добре а не само Мутрио Мутренков и батковците с баварците последен модел. Както каза Топалов в пшоследното си интервю "Ако съдя само по колите обаче, сякаш Европа е третият свят, а ние цъфтим." Да тука е по важно да имаш отколкото да бъдеш..... това е преходен период, от нас зависи на къде ще тръгне обществото, а обществото е всеки един от нас, всеки по отделно обединен с другия до него прави гражданското общество. Гражданското общество решава какво ще се случва на сцената , а не миннистър Пърденко и сие. Иначе ракия в кръчмата винаги ще има :)

Поздрави , аз ще бъда на протеста, живи и здрави
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
nub

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 12:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

patriot написа:
zka написа:
Съжелявам за отклонението, Дими.
Успех с инициативата:)

Да наистина е излишно да се говори колко е зле ако се прави нещо за по-добра промяна и едновремено с това е зле да не се прави нищо.
Е па на българина все нещо нема да му хареса, ама въпроса е да не прави нищо и в двата случая.
Да тука е по важно да имаш отколкото да бъдеш..... това е преходен период, от нас зависи на къде ще тръгне обществото, а обществото е всеки един от нас, всеки по отделно обединен с другия до него прави гражданското общество. Гражданското общество решава какво ще се случва на сцената , а не миннистър Пърденко и сие. Иначе ракия в кръчмата винаги ще има :)

Поздрави , аз ще бъда на протеста, живи и здрави
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nub

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сори куиотнах без комент.
За мен в това се изразява щастието.
Да бъдеш нещо. Да правиш неща които да помагат на хората.
Да си индивидуалист но не самоцелно.
А за да се роди и оцелее това Гражданско общество трябва или да се пролее изедническа кръв (което е нецивилизовано) или да има хора с кинти които да
почнат въртележката.
Протести трябва да има. За всичко. В америка хората се страхуват от правителството. Във Франция правителството се страхува от хората.
В БГ безразличието е модерно.
Аз лично нямам нищо против Протестите.
Просто в момента мисля че има много по брутално наболели неща за които да се протестира. Макар че все от някъде трябва да се започне, така че викайте.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 1:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дими написа:
Не можете просто да ме оставите да пусна новината за изложбата и да си пазите личните мисли за живота....

странно, аз не разбрах че става дума за изложба... мислех, че е поредния митинг... явно добре си я пуснал...
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Вто Окт 09, 2007 1:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дими написа:

Отивам да пия вода.

Точно така, Дими, пийни няколко чаши.
Забелязвам, че има няколко човека, на които не им стана ясно, че агитаторските призиви не се приемат добре в Графила. Или пък ако им е станало, то значи го правят с ясното съзнание, че дразнят. Ако държите да ги поствате, просто ще трябва да преглътнете и реакциите.
А и не разбирам защо се засягате, като за вас по-важното е просто да си публикувате посланието, обявата и пр.
Всеки сам решава дали го боли по даден въпрос и сам решава как да си успокои болежката. Ако аз се интересувам от това къде има протест и как да се включа, аз тази информация ще си я намеря.

А да се ядосваш на някого, че изказва мнението си в отворена тема в публичен форум... не знам как точно да го нарека, но не бих го определил като коректно поведение.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети