| Предишната тема :: Следващата тема | 

| Автор | Съобщение | 

| Дими 

| 

|  Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 11:25 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | LoveHate написа: |  	  |  	  | Дими написа: |  	  | Нещо неясно? | 

само ми се струва или наистина искаш да влезеш в лек конфликт с мен ?
 | 

Моля??!
 Защо така ти се струва? Понеже не успях да вникна в дълбокия смисъл на коментара ти: "аааа?" ли? ... Хайде малко по-сериозно за да не обръщаме форума на кръчма! :(

Ако някой има нещо лично да ми каже, ще се радвам да го стори чрез лична бележка.

Много благодаря на всички старейшинии и шамани на световните конспирации, че споделиха уникалния си житейски опит и битие! Наистина, това очаквам да чета в един форум за про дизайн/фотография/3д ... !

Lock на темата би ни спестил повече нерви.
 И, споко, няма да пускам повече неща които нямат общо с web 2.0 или нещо от Нова телевизия!!!

:(
 Баси! Не помня кога съм се ядосвал толкова много, толкова рано сутрин...! Не можете просто да ме оставите да пусна новината за изложбата и да си пазите личните мисли за живота за вас, но не - трябваше да почнем да се хапем - като ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!!!
 Шапки долу, чесно!

Отивам да пия вода.

| Върнете се в началото |  | 

|  | 

| dreamer 

Местожителство: София

| 

|  Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 11:38 am    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Дими написа: |  	  | ...Хайде малко по-сериозно за да не обръщаме форума на кръчма! :(... | 

Ми хайде и на агит-бюро да не го обръщаме :)))

Знаеш ли що е цялата тая драма - щото аз лично като си отворя форума искам да гледам дизайн, нещо красиво, рисунки ала бала, някой уеб...... А не тва дето ме залива така или иначе в Кю, имейл, листовки, от новините, от тийнейджъри по улиците и къде ли още не.... Малко или много тоя форум има функция, ако нещо е извън нея аз лично бих се накефил само ако е нещо разпускащо или забавляващо, така че пак да ми помогне в работата - като ми оправи малко настроението :))))) Разбираш ли.....? Затва тия теми са обречени на това отношение тук, според мен :))

Dreamerworx.com
 -------------------------------------
 Steps Of Inspiration
 |  | 

|  | 

| patriot 

Местожителство: Sofia

| 

|  Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 12:37 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | zka написа: |  	  | Съжелявам за отклонението, Дими. Успех с инициативата:)
 | 

Да наистина е излишно да се говори колко е зле ако се прави нещо за по-добра промяна и едновремено с това е зле да не се прави нищо.
 Е па на българина все нещо нема да му хареса, ама въпроса е да не прави нищо и в двата случая.
 Инициятивата е ясна - да запазим природата си, да има закон в тази държава, да има стратегия за развитието на туризма. Да няма бетонни гета в прекрасните ни планини и черноморието. Ето това е. Във Франция хората за това живеят доре и спокойно щотото там всеки ден има такива протести, ама там хората излизат а не си чешат езиците с идеята да се разубедят да правят каквото и да е щотото няма да променят нищо. Те много добре знат че променят нещата и ги променят за да живеят всички по-добре а не само Мутрио Мутренков и батковците с баварците последен модел. Както каза Топалов в пшоследното си интервю "Ако съдя само по колите обаче, сякаш Европа е третият свят, а ние цъфтим." Да тука е по важно да имаш отколкото да бъдеш..... това е преходен период, от нас зависи на къде ще тръгне обществото, а обществото е всеки един от нас, всеки по отделно обединен с другия до него прави гражданското общество. Гражданското общество решава какво ще се случва на сцената , а не миннистър Пърденко и сие. Иначе ракия в кръчмата винаги ще има :)

Поздрави , аз ще бъда на протеста, живи и здрави
 |  | 

|  | 

| nub 

| 

|  Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 12:40 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | patriot написа: |  	  |  	  | zka написа: |  	  | Съжелявам за отклонението, Дими. Успех с инициативата:)
 | 

Да наистина е излишно да се говори колко е зле ако се прави нещо за по-добра промяна и едновремено с това е зле да не се прави нищо.
 Е па на българина все нещо нема да му хареса, ама въпроса е да не прави нищо и в двата случая.
 Да тука е по важно да имаш отколкото да бъдеш..... това е преходен период, от нас зависи на къде ще тръгне обществото, а обществото е всеки един от нас, всеки по отделно обединен с другия до него прави гражданското общество. Гражданското общество решава какво ще се случва на сцената , а не миннистър Пърденко и сие. Иначе ракия в кръчмата винаги ще има :)

Поздрави , аз ще бъда на протеста, живи и здрави
 | 
 |  | 

|  | 

| nub 

| 

|  Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 12:47 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Сори куиотнах без комент. За мен в това се изразява щастието.
 Да бъдеш нещо. Да правиш неща които да помагат на хората.
 Да си индивидуалист  но не самоцелно.
 А за да се роди и оцелее това Гражданско общество трябва или да се пролее изедническа кръв (което е нецивилизовано) или да има хора с кинти които да
 почнат въртележката.
 Протести трябва да има. За всичко. В америка хората се страхуват от правителството. Във Франция правителството се страхува от хората.
 В БГ безразличието е модерно.
 Аз лично нямам нищо против Протестите.
 Просто в момента мисля че има много по брутално наболели неща за които да се протестира. Макар че все от някъде трябва да се започне, така че викайте.
 |  | 

|  | 

| LoveHate ta tatau

Местожителство: Sofia

| 

|  Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 1:24 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Дими написа: |  	  | Не можете просто да ме оставите да пусна новината за изложбата и да си пазите личните мисли за живота.... | 

странно, аз не разбрах че става дума за изложба... мислех, че е поредния митинг... явно добре си я пуснал...

|  | 

| sumo 

Местожителство: Люлин...

| 

|  Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 1:37 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Дими написа: |  	  | Отивам да пия вода.
 | 

Точно така, Дими, пийни няколко чаши.
 Забелязвам, че има няколко човека, на които не им стана ясно, че агитаторските призиви не се приемат добре в Графила. Или пък ако им е станало, то значи го правят с ясното съзнание, че дразнят. Ако държите да ги поствате, просто ще трябва да преглътнете и реакциите.
 А и не разбирам защо се засягате, като за вас по-важното е просто да си публикувате посланието, обявата и пр.
 Всеки сам решава дали го боли по даден въпрос и сам решава как да си успокои болежката. Ако аз се интересувам от това къде има протест и как да се включа, аз тази информация ще си я намеря.

А да се ядосваш на някого, че изказва мнението си в отворена тема в публичен форум... не знам как точно да го нарека, но не бих го определил като коректно поведение.

|  | 

|  |