Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
stefo

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 10:12 pm Заглавие: Hellboy |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ArtDream

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2007 12:33 pm Заглавие: |
|
|
ъм... бих те посъветвала да го флипнеш хоризонтално и да го понаместиш. оранжевия `stroke` не е добре. на места в главата се губи обема - при слепоочието например е мнол зле. мисли за главата като за гърне, по което падат всичките светлосенки.. т.е., прави детайлните осветения по скули, нос и прачее, но се съобразявай, че върху цялата му глава също би трябвало да има колонна сянка, полутонове, рефлекс... ушото е твърде мъничко, носа е като на мацка - всми, малко ми е женствен... спиралите във фона са много са еднообразни и не-добре направени.. можеш да удебелиш на места контура им... барнал си рогцата с мнооого детайл за сметка на останалото... при врата и ключицата са се пооплескали нещата... шлифера е еднакво разработен навсякъде... липсва ми организация.
не се заяждам, не се сърди... дано тази критика ти е от полза. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
high crime

|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2007 12:59 pm Заглавие: |
|
|
тоз как ми прилича на един от казармата-весо сапунката-томи лии, същия едно към едно. и той беше доста червендалест, както и да е, стефо давай, давай...тъмбс ап |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefo

|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2007 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Хе хе няма за какво да се сърдя,нали за това поствам за критики и коментари.Мерси че писахте. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|