Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 10:43 am Заглавие: |
|
|
Недей бре, аз бях на 16 или 17 като ме приеха тука и виж до какви деформации ме докара тва... :)))
Сериозно - за фотографията ще требе още много работа, в момента камерата те управлява още. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Така, приемайте ги вие 16 годишните хлапета (Между другото - детския труд е забранен ...), а аз която съм на два семестъра разстояние от 4то висше образование в сферата на изкуството, две у нас, и две в чуждбина, нека да си седя завинаги тук !!! Не знам кога, но следва да видите някоя творба, произведена от мен като "педагог и семиотик по изобразително изкуство" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 1:04 pm Заглавие: |
|
|
Ani, душко - спри, моля те, леките наркотици!
Или мини директно на тежки!
И в двата слуая, няма да ти е до нас повече _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Ми ,че то и аз тука влезнах на 17 май опа май беше на 16 нз не помня та не се оправдавай с това ,като отидеш при големите трябва да си на тяхно ниво или по добър на никой няма да му пука ,че си на 16 :)
Иначе мен нещата ме кефят но аз не разбирам :D
ОФФ : някой беше казал ,че псуването било позволено във форума така ,че ...
МААААААААААму деба ани не ти ли писна ?... ... ходи търси помощ ... _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Да, търся (помощ): кандидатствам за спонсорство за двете си книги. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 3:17 pm Заглавие: |
|
|
И благоадрение на човека който е на крачка от четвъртото си висше образование (две у нас и две в чужДбина), но не може да схване простата концепция на "придържай се към темата и не обръщай дискусията в 'а ето и моите... ', 'а пък аз....', 'а пък мене....'", тая тема се заключва.
Съответните там модуратори все още ще могат да я разглеждат и евентуално с xnapflyice (бахти никнейма, пич) ще си пишем пак в специализираните раздели.
Място на което, Аниславче, съмнявам си ти да можеш да пишеш и след 6-тото си образование. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|