Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2003 11:28 am Заглавие: |
|
|
shte se izkaja po-skoro kriti4no, koeto bi triabvalo da te radva.
"kefi me" ne e konstuktivan ocenka, nito vodi napred.
1 - orajieto ne e iasno kakva to4no materia e i zashto sa mu idealni rabovete, vkaray detayl - ot4upeni rabcheta, draskotini neravnosti.
2 - anatomiqta na creatureto , obarni vnimanie na koenata kato forma,sega prosto gi niama! koremnite plo4ki nikoga niama da se o4ertayat po tozi na4in, mnoo sa tio ostri granicite - trebe da sa po-plavni
predmishnicite sashto sa ti malko problemni , razuchi po-v dalbo4ina razpolojenieto na kosti i muskuli v predmi6nicata, v momenta izglejda malko s4upena
3 materialite - vsichko e dosta matovo, triabva ti raznoobrazie
ot kojata do metala ta do rogata, razlikata triabva da e goliama _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 12:26 pm Заглавие: |
|
|
Em az puk 6te kaja samo edno. Toi 4oki gledam mnoo dobre ve4e e razbral ko mu kuca na modela no puk si mislia 4e tia raboti s use6taneto kum detaila se gradiat s vremeto ( pone gledam pri men )
Ae 6e kaja i o6te edno, kade mi e Wire pikaaaaaaa
Ae be 4oki dai malko update bre man glei 6to narod 4aka info. BTW za ko e toia pi4 ? animacia ? ili nekva pic _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 12:49 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo rabota imam. Tova, koeto iskah da pokaza e sabrano v kartinkata gore. Updeita se otlaga za sega. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|