Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de`Medici
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 7:15 pm Заглавие: |
|
|
Хубави фотографии ;) Приятна атмосфера, всичко си е на мястото и в нужните количества. Осветлението също е както трябва. Харесват ми стъклата ти. Ако трябва да кажа малко критика, не ми харесва мапа на дървесината, особенно координатите и не ми допадат. Другото нещо са глоловете по пода - прекалено са силни. И само като вмета, ако имаше нещо на мониторите, нямаше да е зле, независимо че няма хора, така ми стоят като дупки в момента. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 11:04 pm Заглавие: mmm |
|
|
Добре са като цяло, но както каза vrabchev, малко ти е прегоряло отражението долу.
Аз бих добавил, композицията ти куца малко в първата и третата. Можеш да изтеглиш камерата по-назад и при двата случая, като в първата можеш да разместиш растението вдясно (в момента се виждат само връхчета на листа), а при третата да преместиш цялото предно бюро напред, и да гледаш по-малко таван.
Можеш да пробваш да смалиш с 1-2 градуса зрителния ъгъл, за да не ти е толкова силна перспективата.
Сега видях нещо странно, като се загледах в дограмата на стъглената стена. Височината на дръжките правилна ли ти е? Като гледам спрямо бялата врата с черната дръжка нещо не ми е точно...
На втората картинка има някаква дупка на тавана вляво, стои странно, като грешка. На другите също се вижда, но не дразни толкова. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Браво, аз нямам забележки.
А пък не смятам за нужно да намаляваш зрителното поле с 1-2градуса, много си е добре и така ако мъ разбираш ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 11:30 am Заглавие: |
|
|
10x kolegi za vsi4ko, Ando za tebe pica kato si doidesh....:) _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 11:40 am Заглавие: |
|
|
SUPER sa !
Po otnoshenie na designa - moje bi bih polzval bial material za mebelite - shgren4e shte zaspi i sus sigurnost shte e daje po-evtino i po-stilno !
Best regards,
nikki Candelero _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|