Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 6:58 pm Заглавие: |
|
|
Ве незнам цорела си ми е слабост убач много несъвместим с всичко деба. Един епс не мой да отвори кат хората.. Трябва да мина на илл, убач винаги като реша да стъпя там се побърквам, че нещо което мога да пръцна на цорела за 2 минути, на илл-а нямам реална идея как да го направя.. А ксара не съм барал до сеги :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 7:11 pm Заглавие: :-) |
|
|
Не пипай - тва сектантска програма!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 9:38 pm Заглавие: |
|
|
ксарата е за смахнати гурута с объркани представи кое горе кое долу, броят се по света на пръстите на едната ръка, и към 60% са концентрирани в североизточна БГ.. пази боже да не е станало заразно... изказването на аватарчето ма притесни :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 9:40 pm Заглавие: |
|
|
При условие, че се броят на пръстите на едната ръка ксараджиите в България - давай с директни имена;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 12:18 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | пази боже да не е станало заразно... изказването на аватарчето ма притесни :) |
:)
ксарата е готина ве, инсталирам я за около 10ти път :)
мноо ма кефи как кат си рисуваш вектора и целия път досега си седи визибъл, не кат на тъпия илюстратор да са вижда само от предната ти точка :) ама мноо ма дразат сума други неща и не издържа инсталирана повече от 10 мин.. дет са вика мога цял живот да карам на демото щото то няма време да експиряса :))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 9:43 pm Заглавие: |
|
|
абе... има начини, не си казал :/
ама пази боже да не насърчаваме изгубилите пътя.. да не споменавам че и аз се бях захласнал.. ама тва по времето на корел 6 - оправдано е ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 11:42 am Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | абе... има начини, не си казал :/
|
признавай бързо как да ми седи целия път висибъл в илюстратора, че тва голема болка :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | Сори ма съм корелджия :) илюстратора ми е мн далечен |
е то на цорел и баба знае... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 8:59 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | признавай бързо как да ми седи целия път висибъл в илюстратора, че тва голема болка :) |
абе... ако правилно те разбирам, пробвал ли си Ctrl-Y да опиташ какво ще стане? =)) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 12:10 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | Аватарче написа: | признавай бързо как да ми седи целия път висибъл в илюстратора, че тва голема болка :) |
абе... ако правилно те разбирам, пробвал ли си Ctrl-Y да опиташ какво ще стане? =)) |
ти па ма фърли при аматьорите съвсем :))))))
ми кат са трейсва нящо ми е най-терсене тая хава - тогаз контрол и ъ не помагат деа :)
шкажете "ми ползвай мноо тънък контур" - ми неща, деа и илюстратора кьопаф, искам па да си виждам пътечката :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: |
ти па ма фърли при аматьорите съвсем :)))))) |
ми ти га излезе от там;-)
Аватарче написа: | ми кат са трейсва нящо ми е най-терсене тая хава - тогаз контрол и ъ не помагат деа :) |
Аз трасирам( макар че рядко ми се налага) в Шопа, В ила само дооправям после
Аватарче написа: | шкажете "ми ползвай мноо тънък контур" - ми неща, деа и илюстратора кьопаф, искам па да си виждам пътечката :))) |
На калпавия ... ...риба, и водораслите му пречат
Ма що ревеш не знам, като ти е кофти Ила, ползвай си Корела, а ей дей и Ксарата. Ония тримцата с радост ще те приемат, таман ще прайте каре;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 1:05 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Аватарче написа: |
ти па ма фърли при аматьорите съвсем :)))))) |
ми ти га излезе от там;-)
Аватарче написа: | ми кат са трейсва нящо ми е най-терсене тая хава - тогаз контрол и ъ не помагат деа :) |
Аз трасирам( макар че рядко ми се налага) в Шопа, В ила само дооправям после
Аватарче написа: | шкажете "ми ползвай мноо тънък контур" - ми неща, деа и илюстратора кьопаф, искам па да си виждам пътечката :))) |
На калпавия ... ...риба, и водораслите му пречат
Ма що ревеш не знам, като ти е кофти Ила, ползвай си Корела, а ей дей и Ксарата. Ония тримцата с радост ще те приемат, таман ще прайте каре;-) |
пробите за минаване на корел или ксара продължават вече години наред, също както пробите за мъжко забременяване в анадола - неуспешно :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 9:10 pm Заглавие: |
|
|
не го слушай валбото, сигурно са го подкупили от ксара клуба, щот име скучно .. карай на корел :) там не съм имал грижи :)
ксараджиите докато не почнат да предлагат бонуси за включване в клуба от рода на 10 кила ракия, печено агне, запазен фоксваген (може и форд) или квото имат подръка ...там никой няма им върже :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|