Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
d-phrag
Регистриран на: 26 Мар 2003 Мнения: 71 Местожителство: Sofia - Plovdiv
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 6:22 pm Заглавие: Сайта на Тотото... |
|
|
Е, реших да си призная без бой - така или иначе вече работи. Вижте какво се случва на
www.toto.bg
Работата е свършена, така че и да искам, няма да мога да нанеса промени - но чуждото мнение е важно. В интерес на истината, сайта трябваше да е още по-инфантилен, но нейсе. И да - и мен ме дразни spinning logo-то, но това за тях беше нещо много catchy :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 8:50 pm Заглавие: |
|
|
6to sajta e takyw az li4no maj se se6tam :) ...
... vypreki, 4e po4ti uspq da otreje6 vsqkyw pyt za kritika eto malko :)
1. logoto pri vyrteneto si w edin moment ima kratko, no vidimo zadyrjane predpolagam, 4e edna faza se poftarq
2. nqma6e li da e po-got ping pong4etata ot navigaciqta da sa izrisuwani s ne6to (ne6to kato nekwa ikonka) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 9:35 pm Заглавие: |
|
|
abe zelenoto mi napomnia malko zelenia karton na zagorka! inache saita kato cialo e usabilen, vednaga namiram tova koeto me interesuva koeto e po vajno za takuv sait! nedostatucite veche gi izbroihte... not bad! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 9:48 pm Заглавие: |
|
|
tia butoni-topki malko spleskani :-)
da ne sa i v tototo takiva, che tva ne e ubuu
:-)
i tui silienoto kragche pri mouse over ni ma radva
inache e extra saiteto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
d-phrag
|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2003 11:29 am Заглавие: |
|
|
Ммм, колкото до топките...може и да съм я свършил като кучето на нивата. Имаше моменти, когато бяха и по-сплескани - имаше някакъв проблем при рязането. Хубаво щеше да е топките да правят нещо при MouseOver, но дотам ми стигнаха нервите (и въображението, предполагам). Колкото до Flash логото...по-добре не можах - хич ме няма в тая област, а и това е Swift3D (Snaker после ме светна за Flax - thanx a bunch). A за usability - да, според мен това е сред най-важните неща (ако не и най-важното). Благодаря за градивната критика, колеги. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2003 11:48 am Заглавие: .. |
|
|
neznam, sempul design, no na men li4no malko mi edree vsi4ko..i teq gigantski topki na butonite....neznam
na statistika..teq 4ernite tablici susto mn vadqt o4ite..nqkak si ne se vruzvat s nisto
a i stqh da zabravq...abe men..sto v seki razdel pozvash razli4en font???????? hmm interesno:))ste se syglasq s implant za Zagorskiq zelen cbvqt |
|
Върнете се в началото |
|
 |
d-phrag
|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2003 11:59 am Заглавие: |
|
|
Сайта исках да го направя около 750-760 px широк и при малкия брой menu items горе трябваше тия топки да са по-големи...знам ли. От друга страна, идеята е да ползват много хора и някой може да недовижда, та затова нещата са по-едрички :). Да, сега ако можех, бих направил някои редакции, но в интерес на истината, малко ми омръзна тоя проект. Колкото до таблиците навътре из навигацията, в един момент ги оставих сами да се оправят - HTML templates бях направил почти за всяка възможна страница, но нали знаете как в един момент сайтовете, които с повече или по-малко старание сте изградили, започват все по-малко да приличат на това, което са били в началото? Пействат там Word HTML, и така...трагедия. Колкото до шрифтовете...мисля, че горе е Century Gothic, освен това Verdana-та ми се струва малко грозна в bold & 14 px, та затова там е Arial.
За зеленото - опитах доста вариации. Освен това зеленото на Загорка сигурно е зелено и на още 6000 други неща, както и на някои растения :). Налагаше се да се ползва зелено, защото логото им е зелено.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Blake

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2003 12:38 pm Заглавие: Polezno shte bade... |
|
|
kato redoven user (t.e. osnovno jenata de) mi hrumva 1 funkcia, koyato bi ulesnila mnogo hora... stava vapros za slednoto:
Poneje igraem s edni i sashti chisla - 6 kolonki, proverkata bi bila mnooogo po-lesna, ako v cookie (primerno) mi se zapazyat chislata, i kato vlyaza za proverka - da ne si igraa da markiram 36 chisla 2 pati sedmichno... dali nemoje da pomislish za takava extra? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
d-phrag
|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2003 7:25 pm Заглавие: |
|
|
Idejata ti e dobra, no za syzalenie mojta chast prikluchi do designa, pictures i PHP templates- veche ne uchastvam v tozi project. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|