Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 11:22 am Заглавие: Много бързо училищно плакатче... И още малко принт. |
|
|
исках да е най-неколедния плакат на коледна тематика :P
За фън към го правил общо взето и има бая забележки, но да споделя... А2 е размера.
Едно по-старо плакатче пак за фън.
100х70 е тва.
Тва пък е буквално петминутка на тема "фейс на рекламна брошура за бебешки колички". то е даже по-скоро консепт... Дърто, ама го намерих в папката. Пак за фън е правено, иначе фирмата е няква реална...
Без претенции са, ама отдавна не съм поствал каквото и да е, та да се разпиша :) _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Малкия ганкстер кърти - много ме накефи, коледния бал - модерен но не ми стои убедително, доколкота разбирам става дума за детски коледен бал а сега стои малко дарк иначе като изпълнение добре (мое мнение)...жалко за бебока, че проекта не е видял бял свят.Успех _________________ save ass
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 2:07 pm Заглавие: |
|
|
нещата са слаби... трябва повече старание, мисъл и практика...
1.1 - Тотално объркана цветова композиция
1.2 - Кофти типография
1.3 - Безмислени и дразнещи ефекти...
2.1 - Не си му схванал нито смисъла нито стилистиката на този стил
2.2 - Технически немарливо изпълнение
3.1 - Тука, ще те замоля сам да си направиш един анализ...
Sorry, ама по спомен съм виждал доста по добри неща от теб.
P.S. kdjenev я моляте ми припомни защо ти дадох права за предпечата ? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Аз харесвам доста "комунистическия" плакат, без да разбирам от дизайн, но като зрител харесвам определено. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 2:41 pm Заглавие: |
|
|
офф:
LoveHate написа: |
P.S. kdjenev я моляте ми припомни защо ти дадох права за предпечата ? |
За да се науча неща които ми убягваха, за да получавам градивна критика и да си взимам поука за всеки следващ проек (може би), или си видял малка частица потенциал в нещата ми. Така мисля....ако греша моля да ме поправиш. _________________ save ass
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 10:35 pm Заглавие: |
|
|
Куци са, знам, затова и не се пъна за форум предпечат и не се водя график дизайнер ;p Доста от грешките си ги виждам, но като правиш нещо между другото и за 30-40 минути няма за кога да се оправя :/
Иначе коледния бал не е детски, доколкото разни 16-17-18 годишни говеда са деца де. То алкохолизма се развива от рано...
А за 1.1 нещо не ти схващам идеята само, кое и е обърканото на цветовата композиция? _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 10:54 pm Заглавие: |
|
|
А иначе друг въпрос е, че реално аз и lovehate и още доста хора във форума виждат недостатъци в нещата (то първите две, третото си е само... консепт ли и аз нз как да го нарека), но пък масово се приемат мноо добре, та се чудя на моменти за кво ли блъска човек... ;p Но такива екзистенциални въпроси са опасни принципно, така че фък ит. ;p
още някви шитове от старите папки за лична потреба.
А относно тайпото... Къде може да се прочете малко по темата, понеже винаги ме е мъчило, а изглежда с гола интуиция нищо няма да постигна? Иначе казано - как Асан да си изгради шрифтова култура? _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 11:49 am Заглавие: |
|
|
JoiNT_NaTuRe написа: | Иначе казано - как Асан да си изгради шрифтова култура? |
кат ходи на уроци при Асен, иначе казано implant ...... ;D _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 12:57 pm Заглавие: |
|
|
Дай боже последния плакат дето правя за дъ фъкин` ЕГ "Пловдив" :P
Буквално петминутка, мотото беше кийп ит симпъл с готови материали от нета.
Текста долу няма да стърчи така пред "Kонцертна зала"... _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irf

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 9:12 pm Заглавие: |
|
|
Сичко му е зле на тоя плакат- тайпо, послание ( какъв точно талант ??? Трябва ли сега да търси в ситния текст че става дума за прослушване ), акцент, асоциация с тапет, но и тапет не е...
Наново! _________________ http://www.youtube.com/watch?v=qoIvd3zzu4Y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 10:43 pm Заглавие: |
|
|
Ей шефче ли си ? Каф си? Леко! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Денят на таланта се провежда всяка година и на всеки му е ясно до болка какво значи. Така че по тоя параграф и инфото поне немай критики ;)
другото... _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 11:32 pm Заглавие: |
|
|
"Ден на тланта" е последното нещо което ще забележа в този плакат. Толкова талантливо е направен, че основната идея и послание тотално се губи. Нито тайпото му е тайпо, нито дизайна му е дизайн, композиционно нещата куцат, няма баланс, нито контраст. Хубаво е да гледаме какво правят хората по света и да се учим от тях. Нека има реплики, заемки, подражание или както искате го наречете. Истината е че хората които могат да си го позволят нещо подобно не са кой знае колко много. Елементите които си ползвал, колкото и да са интересни, няма да те спасят, ако нямаш уменията да сатвориш композиция на която хората да повярват, а това те връща на кубчетата, квадратчетата и елипсите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 11:44 pm Заглавие: |
|
|
irf написа: | Сичко му е зле на тоя плакат- тайпо, послание ( какъв точно талант ??? Трябва ли сега да търси в ситния текст че става дума за прослушване ), акцент, асоциация с тапет, но и тапет не е...
Наново! |
_________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 9:57 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | а това те връща на кубчетата, квадратчетата и елипсите. |
хъх, аз тепърва минавам през тях в момента ;p
Сeга ще си напиша отгоре на монитора "Без гениални изпълнения" и другия път като правя нещо ще е по учебник, ай промис. _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|