Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 2:24 pm Заглавие: Pirelli calendar 2008 |
|
|
Пускам темата тук, тъй като този календар всяка година е събитие, а през тази е и урок... за разлика от предната, в която всички го оплюхме и мисля имаше защо, то тази година ни компенсираха напълно, останалото оставям на кадрите...
http://www.pirellical.com/thecal/calendar.html _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 3:48 pm Заглавие: |
|
|
м, резервиран съм.
не е достатъчно красивото лице... липсва ми да мечтая, когато гледам кадрите. Последните 2.ве години календара не е лош... просто, не е Пирели календар!
пп. липсва еротиката, да! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 3:52 pm Заглавие: |
|
|
Аз си знам, че ти ще имаш резерви към еротиката... както и да е, всеки я намиеа по различен начин - аз тук намирам много еротика, макар и без ц..и. И би ме радвало да вървят в тая хубава портретна посока, малко такива календари има. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 6:47 pm Заглавие: |
|
|
ако ги изтрелям без да се замисля много
деликатно ... естетично и еротично...
ако мога да имам, бих искал 2008 и 2006 _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 10:18 am Заглавие: |
|
|
и к'во толкоз им харесвате на тези календари :) ?!?
на що нещо не ми го вдига ни един Календарио Пирели, не че съм стар или ми е свършило либидото, ама е на не ми го вдига :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 10:20 am Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | и к'во толкоз им харесвате на тези календари :) ?!?
на що нещо не ми го вдига ни един Календарио Пирели, не че съм стар или ми е свършило либидото, ама е на не ми го вдига :) |
Ми как ще го вдигне, то това е календар с жени, не с турски русалки;-Р _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 12:31 pm Заглавие: |
|
|
разгледах календара отново... този път в цял размер... предния път дори не забелязах че има жертиери. има еротика, съгласен съм. но за мен специално календарите на пирели са от 2001 до 2006. в този период няма слаб календар. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 4:27 pm Заглавие: |
|
|
За мен особено 2004 и 2005. Преди редовно ги следях, но този от 2006 нещу ни ма кефи и общо взето спрях да се интересувам. _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|