Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
graffitiman

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 12:52 am Заглавие: |
|
|
Лудница е ,най ми допада как реалистично краката не се задържат на земята а се реят някаде там в пространството и идеята също да баси колко дълбоко може да те докосне подобна идея и замисъл, да отключи стари спомени да те накара да се припознеш с главното действащо лице.
Оскар не стига :Р _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
graffitiman

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 4:46 pm Заглавие: |
|
|
а какво всъщност е ''останало'' ? :> _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 6:39 pm Заглавие: |
|
|
@ graffitiman
Tova go izrendi s animation stupka pone 5 frames na blendvane na IR i niama da ti miga kosmatoto 4ove4e...
Sladko e ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 10:02 pm Заглавие: |
|
|
grotesq, виждам че си адски доволен от себеси. Така ли се става по-добър професионалист?
graffitiman, поразгледай малко чужди подобни проекти, ще разбереш къде са проблемите ти. И вместо с irradiance пробвай QMC QMC. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 10:14 pm Заглавие: |
|
|
за 3Д-то не няма да коментирам - не разбирам, но анимацията за мен ... абе липсва. има едно правило, обектът който анимираш има специфична форма. тя до голяма степен определя движенията. да е "хаотично" е сладко, но не е убедително. често ж анимацията до голяма степен важи физиката като такава и дори е добре да се преекспонира на моменти _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 12:56 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | grotesq, виждам че си адски доволен от себеси. Така ли се става по-добър професионалист? |
Дообре позабавлявах се малко (савсем не злонамерено при това) но да се отнеса отговорно ще кажа че аз дори професионалист не смея да се нарека още та камоли добър такъв :) А и двамата знаем че професионалист се става с много бачкане и циклене на едно и също и малко от онова по другото :)
Нищо лично пич (grafittiman) просто малко ме подразни че почваш с това абе за първи път ми е ако може само хубави неща да ми кажете ;)
Разбрах че с архитектурна виз. се занимаваш и е похвално че си почнал да се учиш на нещо не толкова (тривиално) и се надявам да не се откажеш а да продължаваш с експериментите и дано да успееш,просто нищо не показваш нито като сложност на работата нито като оригиналност но дано тия първи стъпки те отведат до нещо по яко защото бих се зарадвал да видя нещо интересно правено за кеф.
Айде със здраве и успех. _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
graffitiman

|
Пуснато на: Нед Дек 16, 2007 11:54 am Заглавие: |
|
|
@Grotesq - пич, нямам нищо против да се "забавляваш", но тва можеш да го правиш с хора които биха го разбрали/оценили,нали така..не мисля че точно аз съм човека с който да се ебаваш...не че аз съм се бъзнал или нещо такова,просто говори зле за тебе,разбираш ли..както и да е,таа...това че съм написал че ми е първо по рода си експериментче далеч не значи че искам само положителни отговори.
Не е кой знае какво,нито като идея,нито като анимация,ясно ми е,просто имах въпрос от техническа гледна точка (IrrMap-a)
@Candelero - 10x man, всъщност го изрендих с всичките му кадри (а не през 5) след това (на incremental add to current map) и съвсем се омаза мапа и после рендето, а този вариант който е на линка го смятах с новото Animation (prepass)..и пак бъг:)Явно наистина ключа за анимирането на движести се обекти не е в ИррМапа а в QMCто..не знам,ще разцъкам (10x vrabchev)
@Morty - знам че много се омазаха движенията;)Бях по ентусиазиран че ще стане нещо,каквото и да е,пък тва че не е никак убедително беше ясно:)) Няма лошо,идеята ми беше да понавляза малко в боуновете и линкването,да имам представа и от това;)
@Boteff - "ОСТАВА" е БГ група:) шота ми заприлича на рекламен плакат на рок-банда,та за тва плеснах и надписа;)
10х за всички коментари, ще си го разцъквам още тва човече,пък като се поосвободя пак ще има ъпдейт;) _________________ http://wireframe-studio.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|