Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 11:42 pm Заглавие: |
|
|
Някъде прочетох че тва беличкото отпред на писалката се изтърквало и имали някакъв пиниз да не се износва...питам щото забелязах че има съпротивление между писалката и плота,като го погледнах ми се струва че вече съм го изял мъничко(но не знам може и параноя да ме гони) :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RIP
|
Пуснато на: Вто Дек 26, 2006 12:16 am Заглавие: |
|
|
А къде мога да видя творби с този таблет? Ще го купувам за подарък на абсолютно начинаещ, но въпреки всичко искам да видя нещо правено на него, тъй като А6 наистина си е много малко пространство. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Дек 26, 2006 1:46 am Заглавие: |
|
|
правено на А6 _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Дек 26, 2006 2:01 am Заглавие: |
|
|
Абе според мен не е малко(при положение че аз съм с А6 и съм намалил работната площ почти една четвърт от А6:)
ники михайлов...страшен пример батка ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RIP
|
Пуснато на: Вто Дек 26, 2006 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Според теб не е малко, но реално си е най-малко като площ. Но видях няколко рисунки, така че явно и тук всичко си зависи от човека, а не от инструмента. Сега остава и Adcom да го имат в наличност. А случайно тук да се предлага с новата версия на софтуера - ArtRage 2? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Дек 26, 2006 4:19 pm Заглавие: |
|
|
На мен ArtRage 2 ми е включен към таблета(като ваучер или нещо подобно) но трябва да си го смъкна от страницата на wacom...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RIP
|
Пуснато на: Сря Дек 27, 2006 1:11 am Заглавие: |
|
|
А ти си го взел скоро, което ще рече, че явно си е с новия софт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RIP
|
Пуснато на: Сря Дек 27, 2006 3:13 pm Заглавие: |
|
|
Преди час го купих и явно новият софт се предлага като бонус и се сваля от сайта. Нацелих и някакво коледно намаление 5%, което направи крайната цена 101 лв. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Iskam da popitam dali moje da mi kaje niakoi kakva e cenata na wacom intuos a5 v bg...zashtoto v De e nad 290 evrona...i sa si dosta kinti, a puk se mu4a tuka s edin gaden trust deto edna diagonalna prava linia ne moje da hvane ;/
P.S. @EmPATHy_hr Sorry 4e go postvam v tvoia tread ama ne iskah da otvariam nova tema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 4:27 pm Заглавие: |
|
|
В Адком вече няма Graphire... има Bamboo2 за 189 кинта без ДДС. Днес ще ходя да си го взема. Същите характеристики като Graphire4 има, само че е widescreen A6. За мен не е малко, щото няма да рисувам кой знае кво на него (щото и не мога) :D Най-много по-удобен трейс и някви handwritten fonts/tagz... пък и някви по-рости керъктъри. Като се върна ще пиша впечатления, въпреки че не мога да направя паралел, но 'се пак. _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 6:00 pm Заглавие: |
|
|
не мога да разбера, защо размера на таблета се разглежда на едно ниво с качеството на таблета =))
размера е много стриктно per user величина - на кой както му е удобно.
преди бях с int2 a4 oversize и си разглобих ръката да махам =) сега се сдобих с едно bamboo и се родих =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 6:33 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | не мога да разбера, защо размера на таблета се разглежда на едно ниво с качеството на таблета =))
размера е много стриктно per user величина - на кой както му е удобно.
преди бях с int2 a4 oversize и си разглобих ръката да махам =) сега се сдобих с едно bamboo и се родих =) | :) Са се върнах, нямали bamboo2, имали 1.... Аз като говорих с тях, казаха обратното, че имали 2 нямали 1. Гррр... петъка е сигурно, че ще има вече. Само се чудя каква цена ще му турят и каква е разликата между 2те освен очевидното - скролерите горе. _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 7:10 pm Заглавие: |
|
|
dEmON написа: | Само се чудя каква цена ще му турят и каква е разликата между 2те освен очевидното - скролерите горе. |
http://www.wacom.eu/bamboo/?lang=en&pid=4
три модела са - bamboo, bamboo one и bamboo fun - като fun-a уж е предназначен за рисувачи /той има писалка със сменящи се връхчета, за разлика от другите модели/... ба ли го - мойто е некво черно, ма не е fun модела. но поне аз съм си супер доволен - и от прешъра и от сичкото там =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 7:34 pm Заглавие: |
|
|
аз имам един ФУН мноо сме доволни е не натоварван като за световно но е готин, и цената му е 426 лв. с ДДС _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 7:43 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | аз имам един ФУН мноо сме доволни е не натоварван като за световно но е готин, и цената му е 426 лв. с ДДС |
ха, за тиа точки - ай нема нужда - още 150-200 лева и напрао intuos3 =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 7:58 pm Заглавие: |
|
|
Така след последната проверка 222 е bamboo2, от някъв онлайн магазин - http://www.gogo-bg.net, за въпросния черен става въпрос. Фъна във всички магазини, които прегледах е около 70 паунда, видях го и за 100 долара, но в българия е 406 в момента, пак черен A5ца. Ще го поръчам 2ката от тея ГоГо, да видим, и ако е белия bamboo1 ще извадя окото на куриера с химикалката... ]:> Щото нещо ми изглежда нефелно официалния вносител Адком да ги няма още тея, а някви други да ги предлагат вече. _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 1:06 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ха, за тиа точки - ай нема нужда - още 150-200 лева и напрао intuos3 =) |
прав си биле ама така изглеждат нещате след като е поръчан и платен, преди това историята е друга, пак и 200 лв. си са 200 лв. :)
абе моя ФЪН е от Адком _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 5:31 pm Заглавие: |
|
|
абе... аз едно нещо не мога да схвана... каква е разликата между bamboo и volito 2, след като при А6, bamboo-то е 189, а volito-то - 89 _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 5:46 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | абе... аз едно нещо не мога да схвана... каква е разликата между bamboo и volito 2, след като при А6, bamboo-то е 189, а volito-то - 89 |
Аз схванах! 100 лева е разликата! :)
Бамбоото не е ли с повечко нива на натиска? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|