Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Manchev

|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 4:02 pm Заглавие: Втори опит в студио- критика? |
|
|
Здрасти. Приятно изкарване на всички довечера, само хубави работи ви пожелавам през 2008ма :)
Напоследък нещо няма много нови теми, реших да пусна аз една. Онзи ден снимах отново в студио една позната и от 100тина кадъра харесах два като осветление. Идеята ми е, какво ви харесва и какво не ви харесва в снимките, препоръки откъм осветлението? Идеята като цяло беше да експериментирам с нисък ключ, обичам много ниския ключ и често го търся. Не съм кропвал снимката, на доста хора не им харесва така, но това е нещо като суров кадър. Ретуширал съм доста малко, но стига толоква де, ето я едната снимка, другата ще я пусна до края на деня.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 5:03 pm Заглавие: |
|
|
Приближаването на рефлектора от страната на сянката да разработи малко би било в плюс, както и още един рефлектор за косата, която в момента потъва твърде рязко във фона - изобщо снимането на черен фон е капризно с усвояване. Но като за втори опит с осветление е повече от ок - попивай от бате си Енчо и няма да сгрешиш ;)
Успех! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icf
|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 7:58 pm Заглавие: |
|
|
Айде и аз ...
Естествено грима и напуканите устни веднага бият на очи, но идеята беше да експериментираме с осветлението.
Поздрави и успешна 2008.
snooper, определено видяхме, че снимането на черен фонт е мнооого капризно...не се получи много т'ва дето аз лично исках. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|