Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне 3D

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне 3D
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Rusen

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 2:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kefo,радвам се ,че нещо ти е харесало.За главите и аз си знам,ама това е за сега.Съветите и критиките са добре дошли винаги и от всеки и за сега не съм останал с впечатление,че някой е надут или злонамерен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
AleXXX

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 4:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това, което много хора не разбират е, че най-добрите 3D-artist-и са обезпокояващо добри в 2D. Наблегни на класическото рисуване - познанията ти за изграждане на рисунка са много базови, анатомията също, осветлението също ти е слабо, подбора на цветове на места не е лош, но подозирам, че е случайно.

Не се шегувам - може да ти изглежда излишно, но след време ще разбереш, че съм прав. Пинокиото примерно е ужасно дървен. (хаха, дървен). В смисъл - скован като поза. композиционно не е ОК картинката, осветлението с нищо не помага . . .

Първети 3 наистина са най-яки.
Успех.
vlad74

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 5:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Alexxx е страшно прав за класическото рисуване. Много рядко можеш да видиш добът 3д артист без много добри 2д умения. Правил съм си личен рисърч на тая тема.

Иначе работите са добри.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Rusen

МнениеПуснато на: Пет Яну 04, 2008 12:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

AleXXX,vlad74,напълно сте прави за класическото рисуване,че е нужно,не само за 2D и 3D,а въобще за всякакви визуални изкуства.
Преди се занимавах,но за съжаление сега нямам време, иначе имам някаква култура по въпроса,но наистина по обща.Откъм анатомията особено имам доста тъмни моменти.
Ето тука няколко мои работи,макар че с молива съм голям мърляч и не съм доволен от резултатите.

То представянето ми е за 3D,ама и без това нямам нищо готово дето да е що годе прилично де.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vlad74

МнениеПуснато на: Съб Яну 05, 2008 11:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм експерт в 2д ама етюдите въобще не са лоши.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Yaroslav Kuzmin

МнениеПуснато на: Нед Яну 06, 2008 12:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен, много ми допадат като идея последните 2 моливни композиции, даже 2-та повече. Само,че следващия път ги снимай една по една, едвам осъзнах, че са 2 работи. От 3дтата много ме кефят - маската с дървената рамка и първите 3 от първия ти пост, съвевам ти да се развиваш в тази посока. :))
sixide

Местожителство: Heidelberg, Germany

МнениеПуснато на: Пон Яну 07, 2008 10:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na men 3d neshtata mi haresvat, viarno e 4e sediat nezavursheni no puk ot tiah moje da se vidi 4e 4oveka ima ideia ot programite...moje da modelira, texturira i ima poniatie za materialnost ...kakvo pove4e triabva za 3d sekciata? :)
Върнете се в началото
Rusen

МнениеПуснато на: Вто Яну 08, 2008 12:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ви за добрата дума!!!Ще гледам в скоро време пак да постна нещо,ама тоя път,ще се потрудя повече.Разни идеи циркулират в кратуната ми,само трябва да намеря време да ги разцъкам.
Върнете се в началото
Rusen

МнениеПуснато на: Чет Фев 28, 2008 1:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хайде пак,че темата ми потъна в тресавището.Стана дума,че рисуването си трябва,та пускам и първите ми опити с таблета.

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети