Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
asparta

|
Пуснато на: Пет Дек 21, 2007 12:24 am Заглавие: |
|
|
еее...най-обичам да ми хареса нещо дето не знам що ми харесва....оная композиция (ти, братче, се заплесна да постваш:)), дето е в синьо със една светло синя фигура и още някви дреболии - брейй...мноо ме пълни...добър си...айде почвай с компютърните рисунки като напипаш техниката ще правиш невероятни неща, сигурен съм...ако имаш такива цели разбира се. _________________ asparta channel |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 12:25 pm Заглавие: |
|
|
ето малко живопис в тази тема да пусна :) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IsaK

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 12:39 pm Заглавие: |
|
|
второто от последния пост много яко! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 1:24 pm Заглавие: |
|
|
автопортрет :) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 3:10 pm Заглавие: |
|
|
казва се Ангел, не му знам фамилията, от Пловдив е. _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 4:29 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 7:16 pm Заглавие: |
|
|
от последните представени работи най- много ми харесва
другите са прекалено етюдно ученически...
такива къщички, се правят 8, 9 клас по практиките- не знам защо въобще ги показваш..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 7:28 pm Заглавие: |
|
|
щом това не ви харесва няма да поствам стари къщи повече, въпреки че много обичам да рисувам такива развалини, а това е майка ми върху грапавата страна на фазера. Извинявам за тези малки рефлексчета, които поглъщат част от цветовете. _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2008 8:11 pm Заглавие: |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 6:50 pm Заглавие: |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KaloqnStoqnov
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2008 2:44 pm Заглавие: |
|
|
нещо не си докарал котката в муцуната......
ако ги няма ушите и ботушите , може да мине за всяко животно- кат се почне от мече, та се стигне до маймунка.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
high crime

|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2008 3:44 pm Заглавие: |
|
|
това не е никакъв котарак в чизми. въобще, кво се казва.не бива така. ето бях решил да не пиша повече в графилата, но това не мога да го подмина.утре сигурно ще се намразя. щом ще рисуваш котарака в чизми,го нарисувай , баси, това е един никакъв условен "котарак". не бива така. освен това използваш перото като молив. перото е съвсем друга материя. има едни хубави птички там на клона, нищо друго. с перото трябва да си смел. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2008 8:44 pm Заглавие: |
|
|
high crime, maceman - прави сте, че не съм го докарал в лицето, но този на прозореца си го харесвам много като цяло. Перото е много сложен материал за овладяване и това е едно от най-силните му предимства - щрих. Много е по-различен от моливния щрих, не може да се сравнява има свои предимства и недостатъци. Това, че работих с перото в тези иллюстрации по един начин не значи че няма да опитам и другите му възможности. high crime изплюй камъчето - защо не искаш да пишеш в графилла? _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiu

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Фев 05, 2008 12:03 am Заглавие: |
|
|
разбирам за какво става въпрос. виждал съм подобни неща, наистина са невероятно пластични, щтом ви се гледат такива в скоро време ще се опитам да направя нещо такова. Обаче проблема е там, че всички рисунки са линеарни, никой не гради обема с щриха, показвайки дребните детайли като плоскости и грапавини, което се прави в моливните рисунки. Мерси много за линковете и съветите mequable. :))) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 11:31 pm Заглавие: |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 12:28 am Заглавие: |
|
|
Мен тези последните ми харесват,както и миналите на предната страница и по миналите на още по-предната и още по-по миналите от още по-по предишната и така...... Но няма смисъл да се изказвам за всяка една картина защото те са си почти едни и същи,като тематика и изпълнение винаги!!!
Поне спроед мен съвсем ясно си личи,че Конструкция,анатомия,обем,пластика,цвят,преспектива са ти ясни,и категорично ги изразяваш в работите си! Това,което ти липсва ( пак според мен ) е че не знаеш какво се харесва и какво се предпочита за гледане!!! Нещата ти са твърде академични,училищни,неща,които се правят в гимназиите и прочие. Според мен трябва малко да разчупиш,да навлезеш в "бъдещето",така да го кажем. Поразчупи малко въображението,освободи рисунката!!!
Примерно,със същите конструкция пластика,детейлност бих искал да видя от теб някакъв войн,или магиосник,отрупани с всевъзможни джаджи ,или ездач на някакъв странен двуглав кон или червен слон с шест очи или каквото искаш,но да е с друга,малко по-различна от досегашната насока!!! Повечко въображение,повечко фантазия!!!
Това е според мен разбира се и не си длъжен да ми обръщаш никакво внимание:) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 7:21 pm Заглавие: |
|
|
благодаря за съветите, demon_hunter, макар и със закъснение, ще ги имам в предвид
|
Върнете се в началото |
|
 |
|