Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dundy

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 3:59 pm Заглавие: Photoshop problem |
|
|
Здравейте, вчера си създадох един доста неприятен проблем. Реших да си кача в Plug-ins - ICOFormat.8bi. С гениалната идея да правя иконки. Но какво ми се случи....вече мога да правя иконки, но ми изчезна опцията Save for Web & Devices, просто не е активно. Рових се къде ли не, но единственото спасение пише преинсталация на Windows, дори преинсталация на фотошопа не го оправяло. Да кажа също че фотошопа ми е CS3 и освен това е лицензиран. Изпратих писмо на адоб но още чакам отговор. Ще бъда много благодарна ако някой има идея какво мога да направя. Предварително благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 4:57 pm Заглавие: |
|
|
Проблема е ще си претоварил плъгин кеша на шопа. А е възможно да не не е за ЦС3 плъгина
Може да се оправи по няколко начина.
отиваш в C:\Documents and Settings\твоят юзер\Application Data\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Adobe Photoshop CS3 Settings
и изтриваш PluginCache.psp и Adobe Photoshop CS3 Prefs.psp
и трябва да стане.
Все пак преди това е добре да разтовариш шопа от плъгини, като започнеш от злополучния _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dundy

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 5:12 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за съвета, за мое голямо съжаление обаче не се получи. Това е първия и последния плъгин който слагам /и изтрих/. Все още ми липсва Save for web :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 5:15 pm Заглавие: |
|
|
стартирай фотошопа с натиснати шифт, контрол и алт _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dundy

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 5:22 pm Заглавие: |
|
|
Появи се photosop properties и там какво мога да направя? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dundy

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 5:24 pm Заглавие: |
|
|
Успях да го стартирам по този начин, но отново ми липсва опцията. За мое огромно съжаление. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dundy

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 8:43 pm Заглавие: |
|
|
Започвайки, да си бачкам днес на фотошопа по сериозно видях, че вече не мога да отварям gif, bmp. Освен това ми изчезна и скенера. Предполагам, че сигурно ще ми се появят и още проблеми. Май ще трябва да преинсталирам основно. Ако имате идея моля споделете. Вече почти съм се отчаяла :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 11:33 pm Заглавие: |
|
|
Поначало застреляй шопа, после пак го възкреси.
Ако не работи - тогаз уиндоЗа сложи на дръвника.
Докъде води тунинговането само...
.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dundy

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 12:22 am Заглавие: |
|
|
За съжаление не мога да застрелям само Фотошопа, купих си пакета с програмите Adobe Creative Suite 3 Design Premium и ще трябва да преинсталирам целия пакет windows не ме плаши толкова. Ама всичките програмки наведнъж ми отнемат около 6 часа. Но май ще трябва да се примиря. :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|