Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RiN

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 10:00 pm Заглавие: Злоба храни яко... |
|
|
Не знам за вас, ама аз често казано понякога се поуморявам от цялата тая злоба в бранша. Все някой требе да си мери пакета с друг, все някой требе да покаже колко е велик и как другите са на светлинни години назад разбираш ли... Имам чуството, че хората са се превърнали в някви болезнени циници, които само гледат как и къде да се изхрачат. И не мога да си обясня защо, след като особенно последните години има работа за целия китайски народ и не е да кажеш, че всеки гледа в паничкага на другия да му я изде, та той си я варди. Де да знам... мое пък аз кат остарявам нещо да ми става... Случва ли се и при вас или проблема е в моя телевизор? _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 10:44 pm Заглавие: |
|
|
Телевизора ти си е наред:)
Всичко си е в реда на нещата у нас. И не само у нас.
Един съвет - не се вживявай и не се хващай на хорото. За предпочитане е само да гледаш сеира. Щот наистина е такъв:) Вервай ми!
.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 11:12 pm Заглавие: |
|
|
Учителката ми по математика казваше, че нямало по-лошо от сеирджийте... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 11:35 pm Заглавие: |
|
|
Те математиците са сухари, не ги слушай. Виж кво ти е говорила учителката по рисуване ;) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Съб Яну 19, 2008 12:31 am Заглавие: |
|
|
Aбе и аз напоследък гледам много агресия ама не е само в "арт" среди, а по улиците, заведенията и тн... Хората много са се изнервили от вдигането на цените ли какво ли, не мога да разбера...
Както и да е "сипването" не е само на тема критика, но и на тема помощ... (тука изключвам колко ми помогнахте с питането за проекта за даскало) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Съб Яну 19, 2008 1:05 am Заглавие: |
|
|
Ми аз бих го нарекъл битка за оцеляване.. Поне това по улиците. Иначе по въпроса със средите не съм особено съгласен. Имам предвид, че аз лично като видя някой по-добър си сцепвам гъза, за да мога да достигна поне част от това ниво. Иначе няма да имам стимул да се развивам :) Всички критики, които са ми давани тук да речем, дори да са ужасни, (имам още един юзър тук, с който първо се пробвах;)), са ми помогнали. Същото е и в офиса. В момента ми се налага да рисувам (по-добре да не отварям темата) и правя освен интерфейси етц. и разни бекграунди, което е доста странно за мен. Мисълта ми е, че гледам и някои познати,че се чудят какво изобщо правя и за какво се боря, но това пак казвам не ме притеснява. Те злобеят, аз се уча :) Ох малко май се отплеснах...
П.С- това с другия ми юзър също го казвам понеже тогава бях доста отхвърлен, но мога да кажа, че точно от тогава се амбицирах и т.н. (не че сега съм про) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|