Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 1:20 pm Заглавие: |
|
|
SNUFF, ако те интересуват games специално, това е едно от най-добрите места, получаваш всичко директно ориентирано към индустрията без празни приказки:
http://www.ubisoftcampus.com/fr/index.php _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 1:52 pm Заглавие: |
|
|
axx защо всичко яко е във Франция... :( мерси за инфото все пак |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 1:58 pm Заглавие: |
|
|
SNUFF написа: | axx защо всичко яко е във Франция... :( мерси за инфото все пак |
Montreal, Canada ;) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 2:15 pm Заглавие: |
|
|
ъх... (засрам) видях само френския и че дори няма меню на английски и се отказах да разглеждам... както и да е, пак мерси |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 2:48 pm Заглавие: |
|
|
mim, не, идвам от езикова гимназия.
Винаги съм обичал да рисувам, обаче се занимавам по-сериозно единствено заради изпитите в ТУ-то и само за тях си бачкам.
Не искам да ме правят художник, нито дизайнер, ами да ми дадат професия като инженер, проектант... Аз и сега си бачкам и респективно уча каквото искам, така че това не ми е проблема.
Ако не намеря мотивация... Ето го НБУ. Но в чужбина генерално не искам да ходя по доста причини. _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 5:42 pm Заглавие: |
|
|
Да, Drone е прав за френска Канада, ще добавя, че са
по-напред от САЩ в много отношения, не само game.
А стигне ли се до избор на spot, моят (избор) би бил между Канада,
Австралия (Нова Зеландия), Калифорния, Лондон иии още 2-3 места
Преди се говореше че мозъците са на север а купона на юг.
°L° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 9:34 am Заглавие: |
|
|
да не подклаждам разводняване, ма те зат'ва и двете са едни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 11:55 am Заглавие: |
|
|
NP написа: | Сибила ти си мислиш, че каквото аз мога някой ми го е показвал и ме е насочвал ли :Р. Че съм учил в някви училища с рисуване. В жестока грешка си :). Аз точно като Иван съм си направил всичко сам. С тази разлика, че не смятам образованието си за грешка и повод да се измъкна от казарма. И сега работя и след като завърша ше работя. Не ми казвай, че съжаляваш за годините си в НАТФИЗ, за хората с които си се запознала и за опита, който си натрупала ;)? Това, че има разхайтани студенти в НБУ никой не го отрича. Ама ми е чудно дали и в НАТФИЗ нямаше да е така, ако вместо 5 човека пускаха 30 на година ;). |
нито говоря за тебе, душа, нито за себе си... ненам как стигна до този извод. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 4:16 pm Заглавие: |
|
|
между другото, на 12 е във Варна. Ще идват представители на всичките 32 училища, има като гледах /предвид, че правя рекламата за цялата галимация/ интересни специалности. И, да, наистина е скъпо, но според мен мен си заслужава. При всички случаи обаче, както казаха по- горе, е най-вече до човек и до желание. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Яну 31, 2008 10:57 pm Заглавие: ммм |
|
|
Проблема в БГ образованието като цяло е че всички мрънкат срещу него, а тези които се опитват да го направят по-добро са твърде малко...
Пожелавам ти успех във всички начинания, търси къде има най-добри преподаватели и избирай според това ;) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 12:49 pm Заглавие: |
|
|
След вчерашни срещи от третия вид с ТУ смятам, че нивото на българското образование ще се подобри значително, ако бъде премахнато понятието "учебен отдел", а виновните за самото му съществуване и, акхм, функциониране (тва ако е функциониране аз съм нинджа) да бъдат провесени от четвърти корпус за палците на краката.
Масово изтребление си требе.
Иначе университета е симпатичен, въпреки, че репликата, която се чуваше най-често по коридорите беше "...другия път ще го взема..."
И съм с много лошо впечатление за текстилния дизайн, след като видях изложбата на дипломни работи.
Рекламния също не ми хареса нещо, въпреки, че видях само две-три лога и един-два знака.
Просто това не е мястото да се учат тези дисциплини.
Иначе машинния дизайн ме изкефи като показано...
А относно самите приемни изпити... Но комент... Изпита по "Композиция"... Абе... Който не е видял отличните изпитни работи не знае... _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 12:55 pm Заглавие: |
|
|
А в крайна сметка кои специалности имат някакъв смисъл в НБУ?
Говоря за тези свързани с дизайн, графичен, рекламен, интериорен, абе по-приложните? _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R_E_X

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 10:39 am Заглавие: |
|
|
Темата НБУ/Академията е много обширна. Но като гледам интересът е към НБУ (аз уча в момента 3та година Графичен дизайн). Нямам крайно негативни или позитивни мнения ...ако ти се учи-учиш-научаваш нещо полезно и минаваш, но ако не ти се учи-не учиш и пак минаваш ;) Университета ти предлага базата и преподавателите (доста от който преподават в Академията ...някои и от ТУ). Малко ме дразни, че по време на ученето ми, сменят курсовете. Когато влизах, имах разбивка за 4те години, какви курсове ще имам ...крайно се радвах като видях за 3та година, че ще имам Калиграфия и Семиотика, но уви от тази година са решили да ги махнат.
Освен Графичния дизайн, си заслужава борбата и Рекламата, доста интересни курсове се намират и там.
...Голямото НО идва в момента когато трябва да се плати такста ;) ...а днес е този черен ден за мен ...за тези който мислят да влизат тази година, да им напомня, че вече сумата е четирицифрена.
...успех с кандидатстудентските;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Пет Фев 08, 2008 11:39 am Заглавие: |
|
|
Ем то дали ще давам 1200 лв. в НБУ и ще имам време за бач, или ще дам 300 кинта в ТУ и покрай висшата математика и т.н. няма да има време за бач от учене за изпити поне първите две години е горе-долу все тая :)
Квото сабя покаже, ей го къде е юли... _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|