Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
uBo_BaMnupa

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 9:58 pm Заглавие: |
|
|
Идеални са за гей татуировки. _________________ Който падне в бой за свобода, не пада по-далече от дървото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Нед Авг 12, 2007 3:39 am Заглавие: |
|
|
uBo_BaMnupa , мерси! :)
ето го славея цветен, направих няколко леки промени, надявам се е добре, на мен така ми харесва повече :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 6:10 pm Заглавие: |
|
|
няколко картинки от уикенда
::) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
viktor k.

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 11:44 pm Заглавие: |
|
|
на мен честно казано ми харесва дизайна на картинките. Обектите, които повтаряш са много яки (летящите прасета са ми любими) и ги поставяш в много безумни композиции. Цветовете са абсолютна експлозия, което не е никак лошо, а и освен това като сиви стойности са държат много добре. Не виждам нищо лошо в това една работа да е толкова преливаща от детайл, но поради това може би да е трудно на човек да се ориентира какво става и понякога да остане с впечатление че "няма център". Аз мисля че ти си знаеш кое е центъра, но може би не си го балансирал достатъчно добре спрямо останалите детайли и от там понякога идва проблема. Това спокойно можеш да го овладееш с цвят :) Или пък изобщо да не го "балансираш" ако идята е работата да действа като "емоционална експлозия", при което не е задължително да отговаря на всички клаисчески канони...
Трите "по-празни" картинки ми се сториха не толкова силни като другите, но пък биха били идеални за "гей-опаковачна хартия" (не го казвам със сърказм, напротив)
Защо не опиташ да нарисуваш младежите в други ракурси, а почти винаги ги равиш в тези пози? Това може би е нещото, което на мен най-ми се набива на очи.
аз съм силно "за" разнообразие и провокация, иначе всички щяхме да бичим компоизции "пазар" с 5 фигури - 3 от ляво и 2 отдясно, едната седнала и всички в ракурс..... :)
да живеят калинките!! :))
в- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 7:21 pm Заглавие: |
|
|
хубави работи, славея определено ми е най-любим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 1:41 pm Заглавие: |
|
|
благодаря ви pipi и viktor k.
така е за центъра, поякога има или няма, различно. и за ракурсите е така, ще пробвам. а за опаковъчната хартия, много странно, един приятел ми го каза още преди година и сега ти ми го припомни и ме зарадва, защото сте много прави.
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 6:29 pm Заглавие: |
|
|
готски цветове и стилистика :) Първия младеж в темата ми прилича малко на Ксеркс от 300 :)) YMCAaaaaaa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|