Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 11:16 am Заглавие: |
|
|
мен ми иде на акъла че може би спейсинга на рейк четката ти е много малък и товари.. ако е 1% или 0% обикновено прави четката доста тежка.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 3:24 pm Заглавие: |
|
|
E това много гадно че трябва рестарт на драйвъра. Не могат ли да го направят по надеждно. Иначе на голямата снимка се усеща едно забиване преди да почне да рисува писалката за част от секундата и после си ебава капаците на пен прешъра :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Проблема е софтуерен - имам го много често с фотошопа, но никога с пейнтър.
.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 10:00 pm Заглавие: |
|
|
Aз знам, че е software-ен обаче ми беше интересно дали има някой е намерил начин да го оправи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 8:33 pm Заглавие: |
|
|
Eто отговор на едно запитване към wacom, което направих, може да помогне на някой.
Make sure to have the tablet connected directly to a USB port on the backside of the machine, not through a hub or dockingstation. In XP device manager select USB -> root/hub -> properties -> power management and deselect the option for Windows to turn off the device.
And in BIOS: disable the options for 'boot from USB', 'USB mouse', 'USB legacy support' or similar.
Do you have some software installed that can access USB ? ActiveSync, PDA/phone connection, or software for HP scanner/printer ? A Keyboard manager ? Non standard mouse software ? Please try to deactivate that or use a standard Windows driver for it to see, if there is an interference.
As far as these checks should not solve the trouble, we need an attachment of the file dxdiag which you can create in the following way.
1) select Windowskey+R > Run-Dialog
2) insert dxdiag > DirectX Diagnostic Tool appears
3) Save All Information-Button > the file DxDiag.txt is created
If there should be further questions, please do not hesitate to contact us again.
Best regards
Francisca Ocana Montes
Wacom technical Support |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|