Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Evil_flower

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 11:36 pm Заглавие: Проблем с фотоапарат |
|
|
Имам Зенит с 3 обектива,изцяло ръчни настройки.Снимала съм много с него и ми е вършил работа,но за съжаление светломерът му от известно време не работи.Моля,ако можете да ми каже къде мога да си го поправя, ще ви бъда много благодарна. _________________ http://milvani.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 2:23 am Заглавие: |
|
|
На твоя въпрос директният отговор е -
Наско на Дондуков 18
Понеделник до петък от 10 до 18
0887 360 051
Атанас Атанасов
П.С.
За да не кажеш после, че не се е намерил кой да ти каже - наместо да го ремонтираш можеш да си вземеш едно тяло Практика (за препоръчване някой от МТЛ моделите) и да си ползваш същите обективи - и скорости ще си имаш, и светломер, и по-малко ядове. Със Зенит руснаците са си оставили ръцете... А аз моята Практика си я гледам с умиление тука, не само щото ми беше първата камера :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evil_flower

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 12:10 am Заглавие: |
|
|
Много благодаря за изчерпателната информация:))С практика също съм снимала и съм определено по-доволна от зенита,още повече,че и фокус почти сама си прави.Но главно заради обективите искам да оправя апарата.Ще помоля също ако може да ми кажеш каква пара е тяло на практика...Горе долу-да се ориентирам.За съжаление не мога да си позволя все още цифров с високи опции. _________________ http://milvani.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Evil_flower написа: | Много благодаря за изчерпателната информация:))С практика също съм снимала и съм определено по-доволна от зенита,още повече,че и фокус почти сама си прави.Но главно заради обективите искам да оправя апарата.Ще помоля също ако може да ми кажеш каква пара е тяло на практика...Горе долу-да се ориентирам.За съжаление не мога да си позволя все още цифров с високи опции. |
ми на практиката без проблеми ще си ползваш обективите от зенита :)
а хубава, запазена практика върви между 50 и 150 лв в зависимост от обективите които искат да ти продадат с нея :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Пускаш във photo-forum.net в базара една обява "Купувам Практика МТЛ на М42" и някой може и да ти подари даже :))) Просто гледаш да е М42, за да си ползваш обективите от Зенита, щом държиш на това, че понякога, макар и много рядко се намират Практики на байонет Б.
Успех! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evil_flower

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evil_flower

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 12:09 am Заглавие: |
|
|
Всъщност баща ми ми подари една -MTL 5B! Обаче батерията за слетломера е изхавена и сигурно ще отида до това ателие. _________________ http://milvani.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 1:54 am Заглавие: |
|
|
LR44 е батерията, която ти трябва, питай някой часовникар просто :)
А МТЛ 5В е един класически и много хубав модел на Практика, честито ти :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 10:36 am Заглавие: |
|
|
То тва с Наско на Дондуков трябва да се сложи някъде ако не във важна тема то на банер ли горе или де да знам. Много помага тоя човек. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Evil_flower

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|