Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
кошмар

|
Пуснато на: Нед Дек 16, 2007 11:38 am Заглавие: Лого/герб |
|
|
Понеже не искам да се излагам в Графиките с тва нещо ще го покажа тук, че да ви се оплача и аз малко :Р. Да кажа първо, че клиентът си ги искаше тези цветове. Даде ми да гледам от един герб от World of Warcraft. Оригиналът е метър на метър на 250 Dpi. Май ще се използва, за да се направи скулптура по него...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Дек 16, 2007 1:50 pm Заглавие: |
|
|
от какво точно се оплакваш не разбрах. трябва да е ясно и на хора с IQ: 50-60 като мен _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Нед Дек 16, 2007 2:01 pm Заглавие: |
|
|
Килсуйч - ми мислим, че не. Май Иван Някой Си :))), ма не съм сигурен...
Био - ми оплаквам се кви неща искат хората за лого :))). Да комбинирам WoW... Versace , още не знам си кво, па и за капак да е метър на метър :))). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Дек 16, 2007 2:58 pm Заглавие: |
|
|
то щото на Версаче е нещо оригинлано нали :) не е цопи/пасте от няколко века назад :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Дек 16, 2007 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Ми на мой познат му поръчаха преди време портрет. Клиента искал да бъде изобразен в бяло беемве около което летят златни ангелчета със златни бухалки за бейзбол. Ти къ я мислиш тая работа :) ? Кича нема умре докато има българи по тая земя. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Нед Дек 16, 2007 5:25 pm Заглавие: |
|
|
Хаха фат уоукър прав си :Р. Айде на копи-пейстаааа :)))...
Био нещо против белите беемвета и златни ангелчета, със златните бейзбол бухалки ли имаш :))). То, че кич винаги ше има е ясно, ама трябва некаде да се тури чертата :))). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Нед Дек 16, 2007 8:09 pm Заглавие: |
|
|
Общо взето май такива хералдически тип лога са от по-миналия век. Така, че кофти, че клиента ти е поискал подобно нещо, явно не следи модните тенденции. :)
За да подкрепя мнението си прилагам модификациите на логото на Alianz през годините и това на NOKIA.
      |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 9:25 am Заглавие: |
|
|
Много полезна информация - мерси много! Аз знаех, че Нокиа са се занимавали с хиляда неща, ама не знаех че и щуки са продавали :))).... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 6:35 am Заглавие: |
|
|
Наложи ми се да правя и версия "Клеопатра"... няколко пъти! Ще се гръмна :Р...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 12:24 pm Заглавие: |
|
|
Това не е ли за този великия архитект дето е правил син сити ?? Този човек е голям, незнам защо са му подобни неща |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 12:40 pm Заглавие: |
|
|
извинявам се за офтопика ма не моа се сдържа. понеже видях логото на NOKIA от 1865... нямам думи.. вярно че традициите са важно неща ма тогава дървени телеграфни стълбове и жица ли са произвеждали, или слухови апарати ония с фунията... хахахахаха _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irf

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 12:57 pm Заглавие: |
|
|
По-скоро са се преквалифицирали.
За Шел например съм чувал че навремето са били по морския транспорт на въглища, а на връщане са пренасяли морски дарове да не стои празен трюма- съответно от въглища минават на горива за коли. Ма е непроверена информация, Митко Тасев доколкото мое му се вярва ;)
И картинките са хубави _________________ http://www.youtube.com/watch?v=qoIvd3zzu4Y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 5:00 pm Заглавие: |
|
|
BSC System написа: | Това не е ли за този великия архитект дето е правил син сити ?? Този човек е голям, незнам защо са му подобни неща |
Имаш предвид Юлиан Тахов - не е за него. Обаче човекът, за когото са логата се допитва до Тахов. За мен всичко това е едно голямо недоразумение и кич :)))... _________________ Aaaaaaalrighty then!
http://www.nicknp.deviantart.com/gallery/
http://thenightmarecompartment.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|