Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 5:04 pm Заглавие: The Incredible Hulk |
|
|
Що пак? що наново? Нали Брус Банър го облъчваха вече? Що смениха актьорите? Що Нортън? не е за Хълк, никак. И CG-to нима кефи нещо, предния беше по-добре. ;( _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 5:20 pm Заглавие: |
|
|
Haide sega! napadki na li4na osnova!! komu e nujno? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 5:34 pm Заглавие: |
|
|
hahaha и ти ли Брусе? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 5:52 pm Заглавие: |
|
|
Бхаха .. сега му гледах trailer-a .. дори незнаех че ше излиза :> .. бтв тоя новия Hulk ми мяза на teen Hulk :> с една такава пипонеста глава .. че и по зъл някакъв add-нали :> и те явно на принципа .. ''таз година два .. догодина 4-ри'' :D _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Не мога да се нарадвам на простотията Едуард Нортън да го изберат за Хълк. Баси, Том ханкс щеше да е по-добре _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 7:51 pm Заглавие: |
|
|
нищо не разбирате вие.. гледали ли сте книжките от различните сторилайнове на хълк?..
новия е много по-приятен от стария като външен вид.(зеления не актьора.. Нортън не е най подходящия, ма карай...
и освен това го правят наново филма щото предния е признат за провал по няква причина.. сега са зели цявл нов екип - и сценаристи, и режисьор, и актьори абе на чисто.. :Р
чейте да излезе - тогава ше го плюем:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 8:21 pm Заглавие: |
|
|
право думаш. но все пак ми е странно да го правят наново.
като се замисля и русоляв Джеймс Бонд ми се виждаше нелепо, ма филма ме изкефи. ще видим. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Изглежда супир... Нортън е идиот, макар да трябва да се постарае доста за да бъде обедителен в ролята на Брус... ;) Подобни примери за неподходящ избор има доста - например Бат Ман и избора на Джордж Клуни или Вал Килмър, както и Робърт Дауни Дж в ролята на Iron Man, както и нелепия избор на актьор за Spider Man... ама карай... Новия Хълк поне изглежда добре откъм актьорски състав, като цяло... :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 10:01 pm Заглавие: |
|
|
че на стария да не беше лош? Ник Нолти, Ерик Бана, Лабиринтката...
сегашния по-комерс просто. Плаши ме тва че наново ще трябва да гледам и преживявам кошмара на радиационното облъчване :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 10:14 pm Заглавие: |
|
|
На тия филми и Кофе Бабоне да им сложат в главната роля - пак ще се гледат, ама от който трябва :) Тва, дали на нас ще ни останат в архива или не... дреме му на някой там в матрицата :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 3:40 pm Заглавие: |
|
|
Едуард Нортън ...... аре стига бе. Велинов е абсолютно прав - поредния неудачен кастинг, както и да е. Иначе хълк трябва да е зъл, и да изглежда лош, и гневен най-вече. Аз съм си фен от 5 клас де, така, че ше се гледа, няма къде да ходя. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 3:41 pm Заглавие: |
|
|
а, да, в къщи изрових комикс, рисуван от Франк Милър и в него Хълк нарита здраво Деърдевил, щото го ядосаха в метрото :) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 5:30 pm Заглавие: |
|
|
Аз се чyдя как Едуард Нортън се е съгласил да играе в този "филм" то че ще е тъп ще е тъп но как по дяволите cа го излъгали да yчаства ...OMG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 5:55 pm Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr написа: | Аз се чyдя как Едуард Нортън се е съгласил да играе в този "филм" то че ще е тъп ще е тъп но как по дяволите cа го излъгали да yчаства ...OMG |
с пари :) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 10:59 pm Заглавие: |
|
|
то тва не е лъгане. тва е прилъгване. :)) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2008 8:22 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Изглежда супир... Нортън е идиот, макар да трябва да се постарае доста за да бъде обедителен в ролята на Брус... ;) Подобни примери за неподходящ избор има доста - например Бат Ман и избора на Джордж Клуни или Вал Килмър, както и Робърт Дауни Дж в ролята на Iron Man, както и нелепия избор на актьор за Spider Man... ама карай... Новия Хълк поне изглежда добре откъм актьорски състав, като цяло... :))) |
Бе и на мен първата реакция срещу кастването на Робърт Дауни ми беше WTF, обаче след като гледах трейлъра вече съм за, голяма забава ще е, нищо че този хомосексуален човек го недолюбвам. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|