Graphilla.com :: Преглед на тема - По селски..;)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

По селски..;)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
graffitiman

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2008 11:38 am    Заглавие: По селски..;) Отговорете с цитат

Айде и от мен нещо..има още какво да се изпипва..тук-таме някой чамфер и т.н..но за сега е това;)
К&К са уелкъм

П.С. Нямам идея как е гамата при вас...на различните монитори виждам доста голяма разлика от към осветеност..

martisimo

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Мар 23, 2008 12:26 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

Дам, за по меки ъгли на някой места си прав, че има нужда но това което най-много ми направи впечатление е вдигнатата на тухли кола - там ти е грешката тухлите или каквото се ползва за подпора не се слага на диковете или барабаните а под рамката на колата там каъдето се закрепя по принцип крика ДОФ-а имам чувството че е на фотошоп там където е тревата от дясно на мотора има рязка граница между фокус и дефокус иначе откъм сюжетен реализъм споменах за колата.. също пак тревата до мотора където е двойната пътечка би било хубаво и по-реалистично ако границата между трева и пътечка не е толкова рязка иначе доста детаили и добре откъм текстури и мръсотия :) стената от ляво ако беше по светла не - толкова сива незнам мое мнение.. ок успех от мен като цяло изглежда доста добре
daysleeper

МнениеПуснато на: Нед Мар 23, 2008 3:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен фокуса трябва да е на Мускала .. все пак той е центъра на композицията ..
А пък той от своя страна никак не ми изглежда тежък .. леко на пръсти е стъпал на тея тухли

cinemotion.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети