Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Shinji

Регистриран на: 10 Май 2006 Мнения: 21 Местожителство: Somewhere, Between Heaven And Hell
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 8:38 pm Заглавие: |
|
|
"Основно рабитя с Фотошоп и като креативност и умения бих казал че съм на професионално ниво."
Момче, граматиката ти е на ниво течен азот - минус 200.
Тия "пикс" от сайта за запознанства - не си моя тип.
За вебовете - има кой да ти даде критика.
И още нещо - като казваш, че си професионално креативен, имаш предвид, че фантазията ти носи от ония черни шапчици с пискюлче? _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

Регистриран на: 10 Май 2006 Мнения: 21 Местожителство: Somewhere, Between Heaven And Hell
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 9:43 pm Заглавие: |
|
|
"пискюлче" ? Незнам какво означава но... както вече забеляэа, българският не ми е сила и се извинявам за това, както и за това че толкова те отвращава.
Целта не е да се запознавам с хора... повече бих предпочитал и критика към този даден сайт (за запознанства) а не към мен лично. Просто си мислех за "за мен" мога да включа и снимки. Но, отново ти се извинявам че и с снимките си те изтормозих толкова.
За критиката като дизайнер... мерси за мнението. Така като е CV немога да пиша че съм "среден клас" дизайнер. Мисля че е нужно да се показваш само от хубавите си страни и ако трябва да украсяваш. Но всеки си има мнение за всияко...
И макар че работите ми както и аз лично не ти допадаме... ме зарадва с мнението си, отново мерси. Критика е по по-лезна от "това е яко".
И се извинявам ако има пак правописни или други грешки. (както CV споменава... не съм от дълго в БГ) (bow) за разбиранието. _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Уебдизайн и изработка на уебстраници;
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 10:05 pm Заглавие: |
|
|
Ники, за дизайна има кой да се изкаже, ако поиска. Аз само ще те посъветвам да видиш сайта си през Opera - не стои съвсем по замисъл. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 10:48 pm Заглавие: |
|
|
Опера не тествам... но значи ще трябва да погледна.
Но не съм програмист и за това не съм обърнал внимание.
"vyv forum, deto pishat hora, koito se zanimavat s teq raboti"
И зареди това очаквах някакси по-приятни отношения но.. отново се вижда "българската ралта". _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 11:37 pm Заглавие: |
|
|
definirai po-priqtno otnoshenie _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 2:28 am Заглавие: |
|
|
За фотографията - имаш все още основни проблеми от техническо, светлинно, композиционно и смислово естество. С думи прости - не разчитай на познанията ти във фотошоп да компенсират непознаване на техниката и изразните средства на фотографията. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 10:26 am Заглавие: |
|
|
Здравей,
Разгледах внимателно всичките проекти от портфолиото ти.
Ако искаш побликувай линкове към например 5те, които според теб са ти най-добрите и да коментираме тях.
Не знам какво означава "template" в описанието, но ако е преработен готов темплейт, няма нужда да го показваш, тук се търсят авторски работи.
Като цяло забелязвам някакво странно разностилие на елементи в работите ти. В един и същи визуал се комбинират добре изчистени и направени елементи, и откровенни недомислици. Не мога да преценя дали това е плод на workflow-a по проекта, на неправилна употреба на произволно взимани от нета хубавини или на не добра къстамизация на готови темплейти.
Покажи най-добрите си авторки работи ( не преработени template monsters вижуали ). И ще ги коментираме.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 11:07 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Не знам какво означава "template" в описанието, но ако е преработен готов темплейт, няма нужда да го показваш, тук се търсят авторски работи. | Това вече ме зарадва, щом явно наистина придобиват вид на (да кажем) про-темплейт както биха могли да се закупят от страници.
Но "темплейт" в портфолиото наричам дизайн който съм правил само за загуба на време и не се ползва нито от клиент нито от мен. Незнам как иначе да бих ги наричал.
Цитат: | Ако искаш побликувай линкове към например 5те, които според теб са ти най-добрите и да коментираме тях. | Може аз да не съм разбрал но това не е ли категоря "предстаявне" като потребител? Просто давам лично инфо и проекти/възможности.
Като цяло очаквах "Здравей в графила" ... но разбира се се радвам и на критика към мен като дизайнер. _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 11:13 am Заглавие: |
|
|
Това е категория представяне, чиято цел е не да разберем как се казваш и дали си хубав или не, а какво можеш и респективно, ако колегите преценят че можеш, да получиш права за специализиран раздел. Затова има важна тема в началото на раздела, за да разбереш правилно. Показвай най-доброто от работата си, по възможност с картинки или с директни линкове ако става дума за уеб. Иначе не можеш да очакваш особено внимание. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 2:18 pm Заглавие: |
|
|
-= Забелязах че няма едит. Мод/Админ да премести в първиш ми пост следната част - благодаря =-
Само уебдизайн - за повече можете да посетите мойто портфолио.
 _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 7:42 am Заглавие: |
|
|
Много интересни рисунки на мен ми харесват _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Абе за контекста и извън контекста на коментарите не знам... ама човека се представя в уеб дизайн. И не знам как така се получи, че все отявлени вебаджии се включиха в коментарите по темата... и някак си така стана, че даже и на отбори се разделихте... аз викам съдията да вземе отношение и да сложи край на мача, докато някой не е почнал да троши скамейки :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 12:30 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | Като цяло, работите ти (само web-a коментирам) седят малко недовършени и липсва повече внимание към детайлите, но пък според мен имаш потенциал и ще се получат нещата. Хубаво е, че харесваш това, което правиш, но имаш още работа, пък и малко критика само ще ти е от полза :)
Надявам се скоро да се видим в специализирания форум.
Продължавай да постваш тук новите си неща (или по-добре си отвори друга тема, че тази доста се позацапа)
Успех!
П.С. Наблегни малко повече на работата с вектори и се опитай да се абстрахираш от templatemonster.com за известно време. Също горещо препоръчвам да забравиш за програмки от вида на Sothink SWF Decompiler, а да се съсредоточиш върху авторски проекти. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 4:23 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn
Немога да си помогна че си мислете (няколко) че ги взимам на готово нещата. ^^ Нито темпмонстер.. ще можете да ми покажете нещо подобно. А за флаша каде да съм ползвал декомпайл.. нз...
Честно казано и вии знайте че това е съвсем нормална реплика след подобни мнения: явно съм на добро ниво за да ги получавам. _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
manolchev

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 4:36 pm Заглавие: |
|
|
Освен темплейти , четки, най-популярния патерн и сериозно количество клипарт , друго не виждам..
Казвам ти го право ,защото не обичам да си кривя душата с реплики от сорта на "Нещата ти стават , но имат нужда от подобрение"..."Давай само така"
Не съм от веб раздела , но го преглеждам ежедневно, и хората, които постват там, са на сериозно ниво и всичко при тях е авторско. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 6:16 pm Заглавие: |
|
|
освен тоя Пиши ми, нищо друго не става - темплейти, по които няма какво да се коментира, защото не са за реални проекти. А като за тренировки, в които нямаш ограничения и "разбиращи" клиенти, категорично не стават. Липса на детайл, композиция, въображение, идея.
Въпросния сайт за запознанства, еднствен е тръгнал на някъде... но и там има работа
Цитат: | явно съм на добро ниво за да ги получавам |
тръгнал си на някъде, но все още не си. _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Четки не ползвам - незнам и къде сте видели.. паттернс си правя сам...
а за "темплейти" - еми немога да променя мненията на другите (вас) - всеки си знае за себе си най-добре какво може - нз ако на вас някой ви скочи с подобна критика дали ще се обидите или ще се зарадвате или ще го игнорирате ... аз пробвах да обясня няколко пъти - вече дойде времето за игнор. ^^
Цитат: | "темплейти, по които няма какво да се коментира, защото не са за реални проекти" | - Аха... това е "development-форум" аз нещо не съм разбрал на "Graph"illa явно.. имах чувството че "Граф"ична част стига...
Явно в този форум няма да намеря критиката която търсих... което е жалко. Не съм искал да ставам част и да бъда приет - исках само критика и мнения от хора които имат същия интерес.
Ващо мнение = нищо не ми е авторско.
Мойто мнение = на вас ко ви пука - вии сте "ПРО-та" аз каквото и да кажа ще имате контра - защо да се прецаквам да ви го казвам.
Поредната българска "работа" (запазвам си думите). Така ли иначе няма да ви липсвам. Ще съм благодарен ако админ/мод може да заличи моята "тема" 48 часа след пускането на този пост - с благодарение към съблазнителните потребители на "Graphilla.com" _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 9:05 pm Заглавие: |
|
|
Е ти па мноо лесно са отказваш.
Ако си така и в работата че ти гепем вичкото клиенти ;) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|