Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
koceto

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 9:33 am Заглавие: |
|
|
вижте ко ся пичове...
аз Металика си слушам и мноо им се кефя. Може да се каже, че са една от любмите ми банди.
Ся по въпроса за това кво мисля за тяхното парче - ми тва което очаквах беше съвсем различно от това което е в действителност ма такъв е живота... на мене не ми харесва на други пък мноо им харесва. Истината е, че стилът им е коренно ама коренно различен и поне според мене към лошо. Който смята че е към хубаво ОК нека си се кефи ма нека на ми казвате, че за мене неможе да е "кенеф". А тва, че нищо ново не е като предишното ми е напълно ясно, само, че тука става въпрос не само за различно, а имах в предвид че целият стил им е различен(нали знайте, че секи иска неиска си има собствено звучене). Ай нека по-ревностните фенове на Металика да не приемат твърде лично нещата.
ПИЙС !!!
BMF, за глупостите стааше дума да не говорим цинизми, щото тука зе да говориш за Курове и т.н. Аз не съм те обиждал, не го прави и ти!!!
За металика... ОК ако съм ги обидил да ма прощават. Аз коментирам това което чувам. Ся дали причината е в това, че записа е Радио-рип, дали щото колонките са ми шибани дали щото саундкартата ми е насрана незнам ма чувах някво бенг бенг дет ми мяса на тенеке (за циганчетата беше метафора :))) ), Както разбирам и мноо други го чуват кат мене.
Ай ся накрая едно офицялно извинявайте и да забрайм темата!!! _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 10:30 am Заглавие: На мен |
|
|
Metalica са ми малко млади, но им харесвам баладите.
Сега слушах няколко нови неща и хич не съм очарован.
Избягали са от легендата /повтарям се/.
Та - напълно подкрепям koceto.
И да не забравяме, че всеки си има предпочитания! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Borg

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 4:38 pm Заглавие: |
|
|
И аз кат Аватарчето мисля че са добри песните. St. Anger можеше да е малко по-къса, ма и така не е за изхвърляне. Даже и мелодия си имат, колкото и да е странно за някои, мисля че са доста мелодични двете парчета. А Frantic си е направо хубаво :)) Ако и другите са като нея май ше им стана фен. _________________ "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 1:43 am Заглавие: |
|
|
ndaaaaaaa
chuhme go dnezi celiot albom
ami staaa aresa mi - osobenno bassa - ndaaaa - toi mai to suisadial mai da ?? :o)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gadta

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 7:48 am Заглавие: |
|
|
metallica rulzzz! mnoo kefi, makar che e neshto razlichno. 6to parche e zversko.
vyarno, jaymz malko izdisha, ama toi imashe neshto problemi...
ae, fenovete iskaha zdrave metal - e, poluchiha go!
daleche e ot cherniya album, da, obache e po heavy. za men leko napomnya na ...and justice for all, obache na nyakakva druga ploskost
---
za basa choveche da ti kaja - na zapisite e sviril bob rock, a ne trujillo.
nego po koncertnite izyavi shte go vidim kolko e suicidal
obache na koncerta po MTV v nedelya nikak ne me vpechatli. OSOBENO spryamo jayson. ave golemi obuvki ima da zapulva, kakvoto i da si govorim!
are! _________________ gadta e povsemestna, estestveno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 7:46 pm Заглавие: |
|
|
ne snam kwi obuwki ma sled 3toto par4e si zabodoh demonic refusal TESTAMENT i sa rodih. ewala na larsi za gromanieto i na kirk det trash rifa me wrna w u4 godini ma JAMES sa omaza. obsto wpe4atlenie da bea samo instrumentali stese da mi e w faws za dlgo wreme:))a sa shift del |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|