Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
misho81
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 10:10 am Заглавие: Въпрос за Wacom Bamboo таблет |
|
|
Здравейте,
Наскоро си взех таблет Wacom Bamboo One. Направи ми впечатление
че като го чукна с химикалката без да натискам не реагира всеки път, т.е. не клика. За да кликне, трябва да се допре и да се натисне. Дали това е нормално или е проблем с таблета? Гледах упътването, питах в един форум и доколкото разбрах таблета трбява да реагира и на леко докосване. Понеже не съм имал преди, питам и тук защото от фирмата казват че работел нормално. Мнения? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 11:12 am Заглавие: |
|
|
nastroiki za natisk pogledni dali ima (tip feel ili pressure ne6tosi) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм с Bamboo Fun и бачка на 6, виж нещо драйвери и както Нокс каза, настройките на таблета. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
misho81
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 3:49 pm Заглавие: |
|
|
Настойките ги гледах всичките и няколко пъти преинсталирах драйверите. Тip feel сложих на softest и въпреки това ако чукна леко
таблета с химикалката не отчита клик. Трябва да го чукна силно или да допра и да натисна леко за да кликне. Правилно ли да разбирам че при вас не е така? В смисъл, трябва ли да е по чувствителен таблета или това е нормално? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 3:54 pm Заглавие: |
|
|
abe malko e abstraktno taka...koi znae kakvo e za teb "4ukvam leko" i "4ukvam byrzo" _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 6:22 pm Заглавие: |
|
|
Сега съм с intuos A5 преди бях с graphire ако не се лъжа и наистина трябваше да се натиска доста силно за клик, поне аз се мъчех доста, а когато бях с пен-партнер направо трябваше да се удря върху дъската. По евтините модели не са толкова чувствителни и кликането е трудно. Поне за мен. Нормално е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|