Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
miracle_bg
|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2003 11:24 pm Заглавие: Sait za pregled i mdaa - mnenie :) |
|
|
Eiii kolko otdavna ne sum se viasval v graphilkata :))
ni6to 6te navaksam
mejduvremenno niakoi 6te hvurli li edno dve o4i na slednoto novo proekt4e i da podade edno mnenie :)))
mersi predvaritelno :)
http://ww2.dikea.com:3000/zone/plovdiv_invest/bg/
p.s. o6te se konstruira ama ei taka za purvata vizia nekolko prikazki :) _________________ Everything comes with a price |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2003 12:03 am Заглавие: . |
|
|
Mi na tozi etap da ti kaja nqma kakvo da se komentira ( pone spored men )Dai ponapravi oshte neshto i togava da go komentirame tva v momenta ne e nishto !Samo edin zapo4nat proekti ponapravi go i sha go obsudim! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2003 12:14 am Заглавие: |
|
|
Засега бива. Аз бих махнал тия стрелки отляво на менюто - дразнят. Обаче нещо не мога да схвана цялата визия, така че се въздържам от коментари. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miracle_bg
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2003 12:51 am Заглавие: axam axam |
|
|
mi ako znaete 4e se draznia kato za svetovno to4no zaradi tova - firmata na koiato go pravia tova mi bavi ve4e vtora sedmica materialite i me izkarvat izvun relsi
ako zavise6e ot men da e gotovo do sega ama.... life sweet life :))
mersi opredeleno za mnenieto de - 6te vidim kvo shte gi pravim teia strelki :) _________________ Everything comes with a price |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2003 12:07 pm Заглавие: Re: axam axam |
|
|
miracle_bg написа: |
mersi opredeleno za mnenieto de - 6te vidim kvo shte gi pravim teia strelki :) |
mi mahni gi :-)
i horizontalnoto menu go napravi visoko, kolkoto sa visoki buttonite na vertikalnoto
sega malko e pritisnat texta
logoto e ujasno :-)
no si ima ideia v nego
ama fonta ne mi dopada
mai ti si go pravil, zashtoto vijdam, che si polzval fonta i za ime na rubrikata
tui ne e dobre
logoto si e logo
polzvai obiknovenni chetimi fontove za taz rabota
kartinkata koiato si slojil pod logoto ne mi govori za investicii
tui moje i da e chast ot plovdivskata karta, ma ne i e miastoto tam
a ako lopsata na info ot strana na klientite te spava po-dobre izchakai i ne pravi nishto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2003 12:11 pm Заглавие: |
|
|
a
i znamencata :-)
BG | EN e dostatachno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miracle_bg
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2003 12:23 pm Заглавие: |
|
|
:(( znam be fox znam za logoto - promenih go o6te kato go vidiah ama oneia vednaga pisnaga i vse pak sa si pravi vse pak firmata im su6testvuvala ot 5* i niakoia si godina s tva logo :)
za menuto...ufff mnogo kofti 4ast maina super mnogo vreme mu otdelih prosto ne mojah da go izmislia kade po diavolite da go pozicioniram v liavo ili v diasno ... ii ... nakraia go parkirah naposoki :)
a ideiata na kartata be6e suvsem druga samo 4e edin divnal selski pensioner :) na 65 godini (zabejeli na vratata mu pi6e6e 'Neno niakoi si' i s udebelen 6rift - programist) me nakara da stesnia cialoto lilavo otgore 4e mu bilo mnogo niakvo si....goliamo razbira6 li (skivai staria im sait i se zadavi ot smiah :) http://www.plovdivinvest-bg.com/ ) ... i vze da mi obiasniava s edin takuv nadmenen uj priatelski ton kak navremeto si spomnial kak perforirali oneia mi ti karti i programirali na pravec ... tctctc.... malko mi pisna se zanimavam s teia ama kvo da se pravi .. :))
aaa da ... i mersi za komentarite :)) _________________ Everything comes with a price |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2003 12:27 pm Заглавие: :-) |
|
|
Да, доста незавършено е все още, за да бъде по-цялостно оценявано;-) Но знаменцата верно-махни ги/те пък дори и се roll over-ват!/
<<<Ей, фокс, ама pixel fonts rule, а?;-)))>>> _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2003 1:47 pm Заглавие: |
|
|
abe ia togaz vobshte ne si davai zor :-)
iavno nema da badesh ocenen ot tiah, a tuk oshte po-malko sled tiahnata namesa :-)
shtom iska klienta da tvori drugo ne ti ostava osven da se primirish, che niama da ti sedi v portfolioto tozi proekt :-)
mainata im
dano pone da plashtat nekakvi normalni pari
i oshte neshto se setih, no to pak ne zavisi ot teb ami ot onia s perfo kartite
saita da e centriran i da ne e resizeible
uspeh
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2003 2:38 pm Заглавие: |
|
|
само някой бледи щрихи гдет загледнах:
1. текстовете партньори, за нас и али бали хич не са за там - изглеждат доста по голями дори от Пловдив инвест тъй като са по тъмни - да оставим настрана че шрифта хич не ми харесва, а и кому е нужно да се зареждат на две части - щот излизат на парче
2. е ли е необходимо толкоз .gif парчета горе - да оставим настрана че с тези преливания май ако са да речеме в .jpg формат по добре ще е и като обем и кат визия ...
3. какво ще го правиш туй голямото поле гдет не е запълнено засега ако тъй се разширява в зависимост от големината на прозореца
4. графиките които са под същита за нас и али бали са направо толкова разнообразни и като вид и като цветове че ...
5. отгоре синята лента е бая притисната и тясна
6. запълването на лентата с менютата е с градиент в едната посока с едни цветове а всичко останало е с градиент в другата посока, може би затова си бухнал тез стрелки в ляво ама по-добре ще е ако нещо друго се направи като връзка
7. щрифтовете на менютата /всичките/ са си бая размазани и още повече ще си се откроява това ако сложиш текст на мястото гдто има "text"
8. ми логото щом си им харесва нек да е такова, но има един нюанс - синкав в него гдето хич не ми е присърце...
ми да не се увличам аз бих почнал на ново - не е отчайващо де к'во сега ...
ай че се улях :)
===============================================
:) GDGB :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miracle_bg
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2003 2:48 pm Заглавие: |
|
|
heheeh :)) mersi za suvetite 4ove4e :)) 6te gledam da gi opravia :)
hehehe ama 4esno mnoo veselo mi stana sled toia poslednia komentar :) _________________ Everything comes with a price |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|