Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Christo

|
Пуснато на: Пон Юни 09, 2003 4:58 pm Заглавие: Кой как се прибира вкъщи в събота сутринта ??? |
|
|
http://demiurg.hit.bg/Graphilla_pics/drunkard_001.avi - 680k
Тест първи от импровизация по темата. Знам, че има за доизглаждане, и в баланса може още да се пипне, ама гледам да не стане пресилено. Ще има още движения, затова го поствам като WIP.
Коментари, критика и предложения, както и илюстративен помощен материал (леко да не го разлеете ! ) са добре дошли .
-----------------------------
Сори, че май не се вижда от чужбина, ама като се заформи окончателно, ще му потърся свестен хост. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Юни 09, 2003 8:05 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че критика при теб не може да има :о)
Очаквах обаче да видя не само скелет... ама ти си се измъкнал с WIP :o) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Юни 09, 2003 8:59 pm Заглавие: |
|
|
CHRISTOOOOOOOOOO,,,,,,
zasto si se ostrigal ??????????????:o)))))
mi to kato hodyat si klatyat glavata kato mahalo v 3/4 i gledat nadolu tez charakteri - nagore gledat raverite :o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christo

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 10:22 am Заглавие: |
|
|
Bethoven - Мерси, ама наистина очаквах предложения и критики.Вече има 3-ти вариант, който ми се струва изчистен, и днес продължавам нататък - трябва да пада, да става и т.н. Biped е, щото е "служебен", а аз си го доразвивам за лично удоволствие.
Tumbi - аз лично си гледам в краката (като съм в това състояние), а тоя пич си отмята главата назад (2 пъти в тоя цикъл), щото хълца. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 3:04 pm Заглавие: |
|
|
E za6to ne napravi i edin low poly pianica be Icooo ;-))) Vkarai i malko boini izkustva da stane piania maistor ;-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 9:46 pm Заглавие: |
|
|
:)) ako e piana jena moje:)) no da ti kaja 4estno , po mi se srtuva sqka6 vurvi i izvednuj se strqska ot ne6to ( ili po skoro edva ne se bluska v ne6to) a otnosno za6to JENA, ami kitkite man, izvur6vat dosta harakterno za jenite dvijenie:) ( ne slu4aino na edni hora im vikat "meki kitki":)) na4i ako ti se struva vqrno tova koeto kazvam i ima6 jelanie moje da napravi6 ne6to s tqh.
PS. abe kato go gledam pak mai ideqta e 4e se podpira na ne6to s dqsnata ruka li?! ( zelenata imam v predvit?!0 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christo

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2003 9:53 am Заглавие: |
|
|
Ботев, ти ме застреля в челото бре.... не е правено за жена - пиян селянин требва да излезе от това - сега ще му "втвърдим" китките...
------------
Той вече пада и става, ама сега ме е срам да ги постна - първо ще му прегледам китките ;-)))
----------
Ако се вгледаш в ръцете, ще видиш че и пръсти няма - нарочно е, просто за размера, дето ми трябва, няма да има значение. Затова събирам всичките пръсти в един. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2003 4:02 pm Заглавие: |
|
|
ok man:))) poneje ne znam to4no kakva e ideqta zatova sum oburnal vnimanie na tezi detaili:))) toest priel sum po def. 4e e za ne6to po golqmo kato res:)) dai nasam updateto:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2003 7:03 pm Заглавие: |
|
|
Hehehe Icak trebva naprava edin model na tebe i da go animira6 taka :)))
6e e mnoo dostoverno obe6tavam
hahahaha _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2003 5:42 pm Заглавие: |
|
|
Хайде де... _________________ M i h a i l P o p o v |