Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 4:37 pm Заглавие: :-) |
|
|
Zing написа: | velinov написа: | Пу... нас на морето кой ще ни обгазява? |
аз бях 10 дена във Варна агент Велински ама не ви забелезах, но споко и вашия ред идва :) |
Преди малко - времето за утре по бТВ.
Изкарали там една карта на България и лазят от град на град и обясняват кво ша е...
По едно време показват София.
Алооо, викам, София за кво я давате, бе!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 4:49 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 4:55 pm Заглавие: |
|
|
Аз си мисля, че хората са склонни много лесно към масова психоза. Дано да съм прав аз, а не другия вариант. Обаче скиви преди 2 дена всички изпиха йода на София, пък то било по-вредно от самата радиация. Пък то радиация нямало. Чакахме я от Чехия и Словения, сега говорим за София. Като че ли земетресението подсилва апокалиптичната картина. Аз като се сетя като говореха за птичия грип как всички се чудеха как още са живи. Заглавия от сорта на "Комета мина на една боя разстояние от Земята" даже са по-интересни от редовната рубрика за поредния слух за трансфер на Бербатов и кой още аджеба го иска.
Между другото какво ви пука дали има радиация като има наличие на глобално затопляне. :) Това беше шегичка.
Пак казвам - дано аз да съм прав. Ще броим на сутринта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 5:05 pm Заглавие: |
|
|
никой не говори за радиация _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 5:16 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | никой не говори за радиация |
е защо не ;) _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 5:18 pm Заглавие: |
|
|
paniccontrol_86 написа: | Morty написа: | никой не говори за радиация |
е защо не ;) |
радиация няма от къде да дойде в случая. не, че трябва да ни пука, нали сме чернобилски отрочета .... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | никой не говори за радиация |
А за какво.....? Много си потаен, Морти :) Сподели цялото инфо..? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 5:24 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Morty написа: | никой не говори за радиация |
А за какво.....? Много си потаен, Морти :) Сподели цялото инфо..? |
Стига бута фитили!
Я вземи по две бири и картофки, и притичай до офиса, аз ще ти обесня;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 5:29 pm Заглавие: |
|
|
Ми да ви кажа, точно в София от замърсяване на въздуха да се страхуваме - то направо си е страшно... смешно :)
Аз само като изляза от вкъщи и вече се чувствам обгазена от всякъде и се чудя как изобщо дробовете ни го понасят всичкото това. Та сега и да има добавено нещо вредно из въздуха - само доокрасява картинката. _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 5:30 pm Заглавие: |
|
|
живак _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 6:03 pm Заглавие: |
|
|
е това вече е много лошо. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 6:10 pm Заглавие: |
|
|
шси позволя да съм уеко скептичен :))
аз няям инфо от МО и зася тва ме успокоява :) щото има от къде да ми се снесе и едва ли ще ме оставят в софия ако има подобна опасност :)
тай че, положението патово за момента и не виждам някви причини за паника - ако имаше проблеми досия - ни полицай , ни пожарникар жив да не е останал там :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 6:38 pm Заглавие: |
|
|
много телевизия гледате. много психоза много нещо ;)
аре без кафенце и сутрешен блок малко и ше видите че нещата са си наред. аз па нищо не съм чул. всичко е долна инсинуация и фотошоп. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 6:53 pm Заглавие: |
|
|
за да не остана неразбран, нито споря, нито твърдя, че съм наясно ТОЧНО какво става. това ми казаха и мислех, че е редно да споделя. нито споря така ли /надявам се да не/ нито Ви карам да ми вярвате ... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 7:39 pm Заглавие: |
|
|
Според мен туй медиите са си ебали майката. Направо се оливат ми се струва. Значи от 45 минути по новините по БТВ дават за тия взривове и нищо друго. Уплашени хора, бабички с кръвно 200 на 100, изпотрошени стъкла и мангали,носещи осколки (жица бате, жица, ма вече е модерно осколки да се събират). Направо битка, битка. Доде то каквото доде... Който живял живял...Всеки си мисли: "Брех ако бях боднал снощи щях да съм с една бройка повече, щото това е, броенето спира, който боднал боднал!"
На практика проблема е голям за тия хора от двете села (квартали), изпочупени стъкла, къщи, неизвестност. Съчувствам им искрено. Но освен уплахата и ранното събуждане не виждам особен проблем за повечето софиянци дори, да не говорим за останалите части от страната. Обаче по телевизията така говорят сякаш страната е пред военно положение.
Аз лично смятам, че да речем едно Русе много повече пострадва от едно единствено обгазяване от страна на Гюргево като количество хора и нанесени здравословни поражения, отколкото конкретния случай. Да ама тогава никой не го ебе и никой не излъчва новини с апокалиптичен привкус в продължение на 45 минути и повече.
Ама друго си е патакламата. Гърми ли - става новината.
Че мисълта ми беше, че прекаляват лелките с угрижен вид от телевизиите и техните шефове. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 8:17 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | ... всичко е долна инсинуация и фотошоп. |
тоя фотошоп как ме събори от леглото, не е истина :) _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 8:23 pm Заглавие: асд |
|
|
ве баце не е баш така ... 10млн загуба в пари, а охрана 4 човека (*едно наум) ...
тва според мен си е като кражбата преди два месеца в албания .. и там стана същото ... даже послужи за пример
от тези 10млн лева дали са гръмнали всичките е въпросЪт ... гръмнали са около 3 ... а другите след месец в иран за жълти стотинки |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Тва е прах в очите за да не скочат хората че ДПС оглави Агенцията за Национална Сигурност.
"Да разлаеш кучетата" не сте ли гледали? хахахаха _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 12:53 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Тва е прах в очите за да не скочат хората че ДПС оглави Агенцията за Национална Сигурност.
"Да разлаеш кучетата" не сте ли гледали? хахахаха |
с Дъстин - на Хофман сина? :))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 9:31 am Заглавие: |
|
|
_sasho, прав си за медиите, но останалото, честно........ чета те и те препрочитам и ми е трудно да те разбера. Нищо не е станало казваш да ти гръмне склад за боеприпаси в задния двор и да изпотроши 2 села къщи. Ми дай да си премълчим за случая, та утре като започнат и другите складове да се изреждат да са си наясно хората че така си требе. Точно от многото премълчаване и оставяне на нещата в ръцете на съдбата сме си в този преход 20 години. Но щом смяташ че така е по-добре, хубаво.
И за Русе, и за стара загора, не малко репортажи сме гледали и да ти кажа, не си спомням някой живущ в София да е реагирал като теб по въпроса с обгазяването. Ако смяташ че трябва повече да се говори и за Русе, не виждам причината в деня в който гръмнаха хиляди тонове боеприпаси да не се търси причината и хората да не бъдат информирани, за това дали е безопасно да стоят наоколо, какво е гръмнало, ще гъми ли още, могат ли да се прибират по домовете си, дали всичко е така както се разгласява, а защо не и кой е виновен за това.
Не разбирам и защо е тази война София. Ако нещо се случи тук, едва ли не реакцията на някои хора е "да мрът, мен не ме засяга". Да ама днес в София, от утре по останалите градове. Още колко складове има за източване дето са пред ликвидация, бедна ти е фантазията. И ако сега сме се разминали без жертви (по официални) данни не се знае утре какво ще се случи, щото за едни пари до къде се стига.
Има случаи в които е по-добре да си замълчиш, вместо да прозвучиш пренебрежително за болката на хората. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|