Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 11:08 am Заглавие: WIMBLEDON 2008 |
|
|
Най-уникалния тенис мач който някога съм гледал! Има ли други фенове на тениса? Да споделя радоста си, Рафа го смаза! Още ми е едно готино от съсипаната физиономия на Федерер. Да не забравя и не по-малко уникалната победа на Григор Димитров номер 1 при юношите на турнира! Браво! Вобще вчера беше неповторима тенис неделя! Изкъртих се от кеф! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cleos

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 11:32 am Заглавие: |
|
|
Аз гледах само нащo момче, голям кеф наистина.Как съм викал из къщи за сяка точка :D.Да му е честита. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 12:43 pm Заглавие: |
|
|
Bravo, bravo! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
N1kk3l

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 1:56 pm Заглавие: |
|
|
Исках да го гледам, но не мамерих по коя програма го дават.
Сега чета отзивите и много съжелявам.
Радвам се че Надал е победил
познавам поне 10 човека които мога да дразня със седмици. >:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Евала и аз много се накефих. Наистина уникален мач. Така ми се доигра изведнъж... ама на, тази седмица съм бейби ситър, дано до следващата още ме държи.
Рафа N1! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 2:57 pm Заглавие: |
|
|
Eee, не съм бил само аз фен ... кул! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 3:08 pm Заглавие: |
|
|
ако съдя по приказките ти незнам чак колко голям фен си. Аз бях безпристрастен, но най - малкото не видях как "Надал го смаза". Момчето заслужаваше победата колкото и Федерер я заслужаваше _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 3:10 pm Заглавие: |
|
|
А за Григор няма ко да коментираме. Неговата победа се равнява при нас на студентски оскар _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 3:13 pm Заглавие: |
|
|
аз ще ти кажа как.. психически още на Роланд Гарос ;)
Няма спор, че Федерер е най-големият тенисист за всички времена, просто не ми е симпатичен... причини колкото искаш :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 3:22 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | аз ще ти кажа как.. психически още на Роланд Гарос ;)
Няма спор, че Федерер е най-големият тенисист за всички времена, просто не ми е симпатичен... причини колкото искаш :) |
Хаххах просто щото е скучно все да бие, мамка му :))))))) Като едно време Сампрас в разцвета си, правеше гейм без да даде на съперника, мисля че беше Агаси н един финал на ЮЕс Оупън, въобще да пипне топка.... 2 аса, двойна грешка и после още два аса.... Агаси се хили като идиот и не знае какво става :)))))) Хахах :))
Не е симпатично все да биеш, никаква тръпка :)) Затва не му се кефя и аз на Федерер :)) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Заради тоя мач, паднах на боулинг. Монитора на който даваха мача беше до монитора с резултатите на боулинга. Толкова се нахъсих да вкарвам асове и да целя линията, че все пращах топката в улея. Поне пиинах доволно и полях победата на Рафа... :))) Жалко за Федерер, но перманентните му победи почнаха да ме карат да сменям канала, заради предрешеноста на мачовете в които той участва. Стана хубав мач в който и двамата бяха на страшно добро ниво! Гърч до дупка и кеф за публиката!
За Григор - дано да го очакват много големи финали от тук насетне! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lllll
|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 6:57 pm Заглавие: |
|
|
Верно страшен мач... Аз бях ту за Федерер ту аз Надал. Истината е че Федерер направи много, неприсъщи за него грешки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 7:17 pm Заглавие: |
|
|
AAAA?!? Федерер е паднал?? Пфф... тоя човек пак го е домързяло да пойграе по-сериозно... голям образ ХАХАХА.... жалко че не съм гледал, ама може да намеря някой запис... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 7:20 pm Заглавие: |
|
|
Българин е спечелил ?? ЕЕ..... ее... баси якото! Не съм мислил, че ще се появи някой с достатъчно амбиция да го направи и който да играе от малък...
Браво браво... много се радвам... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2008 7:49 pm Заглавие: |
|
|
Честито на Григор. Честито и на Надал. Силно се надявам на последния Федерер скоро да му набие канчето. Не вярвам на някой примерно да му е писнало от Михаел Шумахер, който също ги биеше наред. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 4:19 am Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Честито на Григор. Честито и на Надал. Силно се надявам на последния Федерер скоро да му набие канчето. Не вярвам на някой примерно да му е писнало от Михаел Шумахер, който също ги биеше наред. |
Вярно ли не вярваш? М. Шумахер - най-гнусния пилот на Ф1 за всички времена. Едно е да си комплексиран робот, друго е да си легендарна личност във Ф1, каквато М. Ш. в нито един момент не показа, че би могъл да е.
Шумахер може да е идол за мнозина, но това за мен са хората, които по дефолт винаги държат за печелившия отбор, защото им помага на самочувствието да се олицетворяват с победителя. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 9:58 am Заглавие: |
|
|
:) Без да искам отворих тема и за F1.
Всъщност аз не съм чак такъв фен на Шумахер и F1. Гледам отвреме навреме.
sumo написа: | Шумахер може да е идол за мнозина, но това за мен са хората, които по дефолт винаги държат за печелившия отбор, защото им помага на самочувствието да се олицетворяват с победителя. |
Не съм напред с психологията ама това може би е така подсъзнателно. Хората действително ги кефят победителите. (айде да не казваме такива силни думи като "олицетворяват", щото не се виждам в болид или с ракета в ръка).
За да казваш, обаче че ДРУГИТЕ държат за печеливш отбор предполагам, че ти не си просто фен на конкурента им, който също е отбор - победител и не държиш за печеливш отбор, ами се насочваш към губещите такива. Примерно Adrian Sutil и Force India-Ferrari. Или ако говорим за тенис що да държим за победители от ранга на Надал и Федерер като можем да поддържаме Yen-Hsun Lu от Тайпе - 74-и в световната ранглиста, като тайно се надяваме да измести от 96-тата позиция Teimuraz Gabashvili.
Всъщност на Европейското по футбол винаги бях против отбора фаворит и нищо не познах (с изключение на Холандия - Русия). Трябва да ти кажа, че от това самочувствието ми въобще не се повдигна.
Ама за това как някакви спортни успехи могат да повлияят върху психиката на човек, защо човек фаворитизира други хора и защо има фенове викам да го оставим на психолозите.
Тъй или иначе смятам, че човек не трябва да е краен (фен). Разтоварващо е да гледаме телевизора отвреме навреме ама дотолкоз мисля аз. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Ми аз таковата... съм следвал психология. Ма не е това важното, аз говорех за масите.
Не е идеята просто да се държи за слабите, има една определена категория състезатели, които те грабват не с победите си, ами с невероятния си хъс, с обаятелността си, с неизменния си малшанс :)
А за да не съм съвсем оффтопик, и аз се радвам на победата на Надал. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 4:09 pm Заглавие: |
|
|
Винаги съм се чудил, с какво Федерер е симпатичен на феновете си...? Той е машина изпратена от бъдещето, да държи години наред лидерството в тениса! Кефя се, на отрицателния му баланс с/у Надал !!! Хехехеее (това е много ехиден смях) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|