Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dekster
|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 5:13 pm Заглавие: |
|
|
ами аз мога да ти кажа с кво радва феновете Федерер. Отличен сервиз (точен и силен - винаги до линията или върху)най - добър форхенд(най - точен) има изумяващ сечен удър и от форхенд и от бегхенд, който кара противника да си излезе от корта, отлично пласиране и желязна психика. Най малкото никой срещу Надал не може да пада с 2 сета и да докара срещата до 5 сета. За масата знаем че харесва победителите, но ако не беше така, на победителите щеше ли да им е добре. Представи си ти си най добрия рисувач, но хората нещат да те признаят само защото си най добрия а подкрепят и хвалят само по слабите. Какъв стимул можеш да извлечеш. Да не забравяме че и ние сме от така наречената "маса". За последно си оставих да спомена моите фаворити в тениса. Казвам ги по ред на симпатия:Давид Налбандиян, Марат Сафин, Фернандо Гонзалес, Николай Давиденко, Фабрис Санторо, Марио Анчич, Ендрио Мъри _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 10:06 pm Заглавие: |
|
|
За сервиса и слайсовете съм съгласен... благодарение на тях той е номер едно от много години насам, за психиката позволи ми да не се съглася. Моите фаворити като тенесисти са ветерани.., но от днешните Надал, Джокович, Блейк, Родик, Мъри. Жените Иванович ми е абсолютен фаворит, веднага след нея Пиронкова! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 10:09 pm Заглавие: |
|
|
Тази на снимките отдолу в мойта тенис класация по симпатия изпреварва Давиденко.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 10:11 pm Заглавие: |
|
|
Хе, закъснял съм, едно мнение нагоре трябваше. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2008 12:46 am Заглавие: |
|
|
голяма е сладурана сръбкинята. О и аз го забравих Родик. Абсолиутна откачалка много ме кефи. Къв сервиз има лекия _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2008 11:47 pm Заглавие: |
|
|
Само Маша бе ей! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2008 11:51 pm Заглавие: |
|
|
пфф иванович е страшна! и на моя десктоп лежи хD |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2009 6:54 pm Заглавие: :-) |
|
|
Григор Димитров може да бъде играч от топ 10, смята Надал
Ротердам. Световният номер едно в мъжкия тенис Рафаел Надал се наложи с 2:1 сета (7:5, 3:6, 6:2) над 17-годишния българин Григор Димитров. Двамата се изправиха в мач от втория кръг на турнира в Ротердам, Надал се класира за третия кръг на надпреварата и след мача не спести похвалите си към тийнейджъра от България. „Димитров игра много добре днес и показа, че е много голям талант. Той може да бъде играч от топ 10. Трябва да продължава да се развива по същия начин и един ден това ще стане”, заяви умореният Надал след днешната си победата, цитиран от „Ройтерс”.
http://focus-news.net/?id=n1130171
http://www.focus-sport.net/?do=h1023 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2009 7:24 pm Заглавие: |
|
|
Браво!
Ама бива ли такива ексхумации... :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2009 7:27 pm Заглавие: :-) |
|
|
Не ми се пускаше нова тема...
Пък и Гришата си спечели Уимбълдън.а миналата година!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|